80

Пенсионер

преди 1 година

Новите народни представители при влизане в НС да вдигнат поглед и да прочетат какво пише на фасадата на сградата и да знаят къде влизат.НС е за обединение , а не за разединение.Разединението и при президентството.

79

Българин

преди 1 година

Хайде Саше, на вода студена. Песните му на Владито МАРКОВ СА СИ КЛАСИКА. За разлика от тези на учиндолския и на сценариите му като от заместника му африканския Тошкото. Още месец - два ще са важни депутати, а след това отновно ще са безработни. За което ще им е виновен президентът, който ги свиква и ги уволнява. Така са нещата в българската политика. Който не става за нищо друго, започва да се занимава с политика. Честито да ви е поредното 49 НС, а пък мултакът ще го открие. Ако не е пиян.

78

Енев, Илиян

преди 1 година

МАРКОВ СИ Е ВАЛЬО. Изобщо не го интересуват политиците и парите. А и си е прав. Поне според мен. Има и доста по-важни неща от тях. А те са, спомените, ИСТИНСКиТЕ приятелствата, А И ЛЮБОВТА КЪМ ВЕЛИКОЛЕПНАТА. А ние си я обичаме. За разлика от известните. Специални поздрави за българските бизнесмени. Ще им ги звездичките Написано иначе ще им ***.

77

Анонимен

преди 1 година

Служебното правителство на тази отреппка работи за американски интереси и сега трябвало да бъдат "озаконени" неговите проекти от нелегитимния парламент, чийто пълнеж се подбира и одобрява от агенти на цру и техни български слуги.

76

Политолог

преди 1 година

Този започва да мисли, че е говорител на българите. Може и да е президент, но си е обикновена и проста кука като лидера им на тези от Герб. Доведоха страната до ръба на гражданска война. Хорага, живеещи в България ги помнят тези неща. Дори и децата знаят, че яйцата са за ядене, а не за хвърляне по министерсия им съвет на куките. А пък за предстоящите Великденски празници, те се боядисват. След което се чукат с други деца. А пък, такива като Донев, Радев, Борисов И ПОДОБНИТЕ ИМ нека да си мислят

75

Анонимен

преди 1 година

Радко подмолно човече,кой разписа дарението за Украйна на нашите МИГ-ове,кой бе ушат каапрал?

74

Случаен минувач

преди 1 година

Радев, ти зелен чорапе, си виновен за целия този хаос! Създаде го, след като взе да вдигаш юмруци! Точно ти предизвика това ужасно разделение в обществото! И сега се кефиш, че скандалите се разгарят! Като гледам, дори бюджет няма да успеят да приемат! Ама наистина всички нови депутати трябва да се обърнат срещу тебе! Импийчмънт!

73

Анонимен

преди 1 година

Подай си оставката преди да те изхвърлим от президентството -- никаква законодателна дейност не очакваме и не искаме освен закони за национални предатели, които унищожават българската икономика.

72

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Мандатът му няма да "изтече", а ще бъде прекъснат. Мандатът му не бива да изтича.

71

Анонимен

преди 1 година

Радев топли президентството за доскорошния си върл опонент Борисов, който през последната година реши да става президент и стопли отношенията с т.нар. от него фигурант- Радев

70

Анонимен

преди 1 година

Защо в коментарите Радев може да е руска матрьошка,а не може да има мнение,че е американска барби?! Двойните ви стандарти са гадни и непрофесионални!

69

Мунчо

преди 1 година

Богаташите пак ще си играят игрички в Парламента, а ние ще си броим стотинките.

68

Анонимен

преди 1 година

Нямам търпение тоя да му изтече мандата и да изпадне в забвение.

67

Анонимен

преди 1 година

Българите очакват ти да млъкнеш.

66

Анонимен

преди 1 година

Мани го тоя план, той няма да донесе нищо. Ще вземем ясно евро и ще загубим 10. Правен е от популисти, не ни трябва

65

Радев-матрьошка

преди 1 година

Радев е руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача Корнелия. Отваряш Корнелия, а от вътре изскача Путин...

64

Отговор

преди 1 година

Не искаме манипулативни празни приказки, а чакаме отговор за изтеклите в световните медии секретни документи и как така е обещавал изтребителите ни....А утре и бързо гласуване в парламента за изпращането им като последваща помощ-по думите на говорителя му А.Найденов...т.е. при вече подписан документ парламента да сложи гумен печат...

63

Анонимен

преди 1 година

Наистина поздравявам приятелите си футболистите на МИТОВ с песните на Владко МАРКОВ. Както и многото си приятели и роднини. С ВАСИЛКАТА МЛАДАТА НЕВЕСТАТА. Може да я пеят г-жа БОТЕНВА, г-н ТОШЕВ или Владко Марков. Ако те не искат, то тогава аз ще я запея. Просто защото ми е най-ЛЮБИМАТА. Тези от чалгарите на учиндолския да си пеят в Републиката Северната Македонияа, докато все още не са ни обявили официална война. Ами, така си е. Щом като този от СДС, някогашния лидер на СДС им подари танкове.

62

БНБ

преди 1 година

Така беше при този, когото банкянската мутра пазеше. Нито прах за пране имаше, нито пък нормални цени. Но пък, имаше режими на токовмете, на водата, списъци за телевизори и коли и какво ли още не. Че дори и търците си правеха списъци, за да напуснат територията. А пъс сега те искат да се връщат. За да в Европа. Но пък, тези все не искат да ни приемат нито в Шенген, нито пък в Еврозоната. Аз си има и прах за пране, че дори и финансивити отчети и счетоводните баланси на дружеството ми са в ЕВРА.

61

Анонимен

преди 1 година

айде най накрая да има скапан парламент, ЛОБИСТИТЕ за к'во даваха толко пари, трябва да се започне дейността по лоби закони...нелигитимни такива, от нелигитимната власт.