16

Анонимен

преди 1 година

До Охрана - А някой от работещите там потърси ли си правата по съдебен път или чакате аз да съдя СОТ 161, защото вие не си взимате за нощен и празничен труд? Все някой друг ви е виновен! Размърдайте си зад_ниците и може пък да започнат да ви плащат. Предполагам, че и пари под масата ви дават. И за това ли само шефа ти е виновен? А ти съгласи ли се, когато те наемаха?

15

Анонимен

преди 1 година

До българка - Прочети закона, вместо да пишеш врели некипели! Плащането е двойно плюс един ден допълнително отпуска.

14

Анонимен

преди 1 година

До хах - Преди да започнеш работа подписваш договор, в който си пише каква ти е твърдата заплата и какви са бонусите. Кой ти е виновен, че си се подписал? Намери си работа, при която няма как да те цакат с бонусите (или няма бонуси) и няма да имаш подобен проблем.

13

Анонимен

преди 1 година

"Двойната надница не може да компенсира по никакъв начин това да те накарат да работиш на празник, а още повече Православен! Робство!" - Ами ако искаш хахах Аз примерно печеля по 160-170 чисто на работен ден. Ще работя на 17.04.2023 и ще взема 320-340 само за ден. Не мисля, че ще се чувствам като роб, ако ми плащат по 40 лева на час... :)

12

Анонимен

преди 1 година

"Това, че дължи не значи че ще ги даде.." - Дължи ги по закон и ако не ти ги даде, можеш да го съдиш. Ако не ти стиска да го осъдиш, сам си си виновен! Аз ли да го съдя, че не ти е платил на теб?

11

Анонимен

преди 1 година

Не само, че дължи двойна надница, а и един ден отпуска т.е. работиш примерно на 14.04.2023 и получаваш двойна надница ПЛЮС един ден допълнително отпуска. Пише си го в закона. Който може да чете, да си го прочете хахах

10

Анонимен

преди 1 година

Това, че дължи не значи че ще ги даде..

9

Анонимен

преди 1 година

Двойната надница не може да компенсира по никакъв начин това да те накарат да работиш на празник, а още повече Православен! Робство!

8

хах

преди 1 година

Я вижте във големите хранителни вериги как ще платят двойно. Те реално не ги и плащат. Плащат ги, но намалят "бонуса" и по този начин и да работиш извънредно пак вземаш същите пари. Фантастико, Била, Лидл и други.

7

Анонимен

преди 1 година

До Охрана : Не мрънкай, повече не ви се полага. В СОТ отиват тези, дето и в макдоналдс не ги искат.

6

за драсканици

преди 1 година

на профан ски жар гон тройна

5

До Охрана "СОТ

преди 1 година

Ами кой е луд - който яде баницата, или който му я дава ?

4

а стига

преди 1 година

Стига с тия Айтита. Разбрахме, че са паралии, цайсмените. Стига вече.

3

българка

преди 1 година

Не е двоен размера, четворен трябва да е. Ама толкова може да препише Стелчето - чела, недочела, разбрала, недоразбрала. То ако се ставаше счетоводител по интернет, щяха да ги закрият отдавна висшите институти.....

2

Охрана

преди 1 година

За "СОТ 161" не важи изплащане на нощен и празничен труд!Само минимална заплата

1

Анонимен

преди 1 година

Стълбоносците по двойната тарифа ли ще щявят?