67

Путинландия капут

преди 1 година

Странно, че руските пропаганди не направиха от това голяма новина. Явно не им харесва съдържанието и не става за пропангадистки цели.

66

Биячев

преди 1 година

Когато американците те тупат по гърба, внимавай да не ти хвръкне главата, а когато се бъзикат или са решили да тришират, са незаменими. На голите куки ще се накачи целият свят, който и без това се управлява от тях. Останалите, хеля Рассия, са пеленачета в това направление.

65

Анонимен

преди 1 година

Май някой е пуснат по пързалката. Колко ли хора трябва още да загинат за чужди интереси. Те не виждат ли двуличието , защо са толкова наивни....

64

Анонимен

преди 1 година

Като са тежки условията на украинците да поискат мир. И без друго медиите налагат тотална украинизация че и недоволни има на всичкото отгоре ай си.

63

Анонимен

преди 1 година

Нащите медии не показват тежките условия в които живеят и се борят украинците. Има информационна мъгла. Едни и същи са коментаторите, липсват реални кадри от бойните действия.

62

Анонимен

преди 1 година

Бахмут и околностите. ЧВК "Вагнер" окупира до 80 процента от Артьомовск (Бахмут), щурмова авиация с боеве се придвижва към западната част на града. Ръководителят на Вагнер каза, че контролът над фланговите направления е прехвърлен на подразделения на руските въоръжени сили.

61

Анонимен

преди 1 година

В Луганско направление руските войски изтласкаха фашистката craH от редица позиции в Серебрянския горски район югозападно от Шипиловка.С подкрепата на артилерия те атакуваха в посока Торски, Невски и Макеевка.В тези области без успех.На Донецкия фронт ВС на РФ, с подкрепата на артилерия, продължиха щурмовите действия в град Маринка. Също така започнаха наземна атака при Невелское и Северни. След масивни артилерийски и въздушни удари, руските войски напреднаха по южните подходи към Авдиевка от страната на Опитно.

60

Анонимен

преди 1 година

Това може и да е контролирано изтичане на данни за поддържане на напрежението и отлагане на широкорекламираното укренско контранастъпление.

59

герги

преди 1 година

До Лекар ихтиманец Ба! То целия текст е превод тип "един гаща плява, да го яде нащо магаре". Ясно е че се ползва гуглето ама поне една бърза редакция на родовете, времената и словореда да му бяха направили.

58

герги

преди 1 година

До Анонимен Няма политик, който да не лъже :) много по-трудно се намира такъв, който да лъже умерено

57

Анонимен

преди 1 година

Военкор Александър Харченко: "Прекарахме още една седмица в Бахмут. Според моите усещания украинците са се разколебали. Щурмовият "оркестър" напира и бие с невероятна сила. Развръзката не е далеч."

56

2

преди 1 година

Вече се присъединиха Шарий, Труха, Боцман и други 6ok/\лyцu.Разпалване на омраза между народите (за това киевският режим трябва постоянно да налива масло в огъня). Дискредитиране на армията на въоръжените сили на Руската федерация в очите на руснаците. Още една причина да молим Запада за оръжие. Както и да е тези, които са извършили военно престъпление, трябва да бъдат наказани. Видеото е наистина страховито.

55

1

преди 1 година

Тази нощ разгорещена дискусия в мрежата беше предизвикана от видео, публикувано от Поздняков (самият той твърди, че е взел видеото от чат стаи и не е първоизточник). Видеото показва руски войник, който обезглавява жив украински войник. Възможно ли е всичко това да е истина? Нищо не може да се изключи. Въпреки това, видеото е изключително полезно за украинската страна и ето защо: Повишаване на морала на войниците преди мащабното контранастъпление на ВСУ. Богат материал за украинската и западната пропаганда. Поредното демонизиране на Русия и руснаците. Вече се присъединиха Шарий, Труха, Боцман и

54

Анонимен

преди 1 година

Изпълняващият длъжността ръководител на ДНР Денис Пушилин заяви, че всички административни сгради в Бахмут (Артемовск) са под контрола на руски части. Украинските канали пишат, че "ако не се случи чудо, то след няколко дни в Бахмут частите на Въоръжените сили на Украйна ще бъдат напълно отрязани от доставките на боеприпаси."

53

Анонимен

преди 1 година

Украински военни анализатори за ситуацията в Бахмут:Вагнеристите превзеха повече от половината територия на жп гарата.На север от жп гарата боевете продължават по улиците Циолковски,Борис Горбатов и Кузнечная.На изток от жп гарата и в Горния парк продължават тежките престрелки.Продължават ожесточените боеве в югозап. райони на Бахмут и ЧВК Вагнер има някои успехи. Продължава щурмът на Хромово (северозап. от Бахмут) и Ивановски (югозап. от Бахмут). Превземането на тези населени места ще позволи обкръжаването на фашистката craH,разположена директно в Бахмут.Ситуацията със craHTa в Бахмут е плаче

52

Анонимен

преди 1 година

Това е западната демокрация. ... Лъжи, след лъжи....

51

Туй то

преди 1 година

Сделките за Су-25, МИГ-29, МИ-24 са реални!

50

Анонимен

преди 1 година

Оказа се че наще политици лъжат народа, а медиите в България са миссирки

49

абе

преди 1 година

не вярвайте на янките - те са долни същества! и нас красиво ни преметнаха с хартиените самолетчета!

48

Анонимен

преди 1 година

Тази информация може да изтече само от американски източници, от абсолютно никакви други. Тази информация може да изтече само от две служби. Едната е Общоармейският генерален щаб на Американската армия, т.е. ген. Марк Мили, и втората командването на Американската армия в Европа, EUCOM. И според Лари Джонсън източникът е Европейското командване на Американската армия".