160

Споко Червени Тикви

преди 1 година

"Това не прилича ли на западноевропейските нации днес с тяхната далеч не толкова чистосърдечна подкрепа за Украйна?" - не, не прилича, защото са се ангажирали и САЩ. И този път ще унищожат напълно червената ЧУМА. НАВСЯКЪДЕ, КЪДЕТО Е ОСТАНАЛ МАКАР И ЕДИН!!!

159

Emigrant

преди 1 година

Аман от рублофили и рускоезични мекерета,дето бягат от Путин и родината си,за да клечат по страниците на БГ сайтовете и да се опиват от фалшифицираната си история!!Това,че Сталин е извадил късмет,американците да го подпрат здраво с лендлиза и на тая основа да победят Хитлер,не значи,че винаги късметът ще е на тяхна страна!Сега лендлизът е за украинците,а в,атишките ще духат супата от далеко!!Не престанахте да наглеете и да натрапвате на света кървавочервеният си коминтерновски морал в кавички!

158

Име

преди 1 година

Но - Англия е била почти победена през войната и лудият Гитлер из Гагы ако не е атакувал СССР - не се знаеше. Чърчил е иначе интересен и приятен човек.

157

Хмммм

преди 1 година

Над България ВСВ са пускани от англосаксонците играчки бомби за избиване или осакатяване на българските деца. На тях им направихме паметници. Да живее Българаката демокрация!

156

Комисията Кързон

преди 1 година

Никаква Източна Полша не са окупирали СССР през 1939г. и това ингелизите отлично го знаят. През 1939г. Сталин си връща украински и белоруски земи брутално завзети от Хиената Полша през 1921/22г. Сталин сприра точно на линията "Кързон" определена не от кой да еq а от Антантата в лицето на председателя на граничната комисия лорд Кързон. Комисията на лорд Кързон още през 1918/19г. определя до къде се простират полските земи на изток,които решения на таз комисия Полша веднага нарушава.

155

Русолюб

преди 1 година

Старият е пропутинска Манипулация! Запада няма договор за защита на Украйна , но е там. Украйна не е Полша и московските чингизити не успяват вече над година да реализират целите си за т.н."денацификация". Натовската сила и технология позволяват прекършва ето на путинската бутафория за седмици, ако не беше риска от ядрена ескалация, след която няма да съществува Русия. Ошзападния свят ще си е все така там, макар и частично засегнат. Руските ядрени ракети са като съветските коли 1/20 стигат целта

154

Анонимен

преди 1 година

Целият проблем е,че когато предизвикаха войната САЩ не мислиха, че Русия ще завземе толкова много и най-вече, че ще издържи на санкциите.

153

Българин

преди 1 година

Да живее ТРЕТИЯ РАЙХ и националсоциализма!! Хитлер е ВЕЛИК

152

Ха-ха

преди 1 година

Тия още мислят за Крим и Донбас?

151

7+

преди 1 година

Тая преписа статията с преводача и си взе заплатата.

150

Мишка

преди 1 година

ЧЪРЧИЛ това име на гнида не трябва да го споменаваме или ако го споменеме трябва да се изхрачиме и да го напсуваме . Заради този *** са сринали цяла София с подла бомбардировка на английски бомбардировачи над София преди края на втората световна война. Затова трябва децата ни да знаят историята на България.....

149

Анонимен

преди 1 година

до 146 - ами вярна е приказката! - бий за да те уважават. през ВСВ англосакцонците ни стовариха стотици бомби избиха хиляди хора, и затова ги уважаваме. защото ни биха. а русите бяха посрещани със хляб и сол и затова не ги уважаваме.

148

ГЛУПОСТИ

преди 1 година

Всеки луд ли требва да бъде"НЕЗАВИСИМ"!??

147

Ако Украйна....

преди 1 година

НЕ БЕШЕ СИ ДАЛА ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ НА РУСИЯ---ПУТИНЩЕШЕ ДА СИ ТРАЕ КАТО МИШКА В ГЪРНЕ...! КАКТО ВИНАГИ ---ВСИЧКО СЕ ДЪЛЖИ НА ПРОСТИ И ТАПИ ПОЛИТИЦИ!

146

АМИ ВЕРНО Е!

преди 1 година

АКО СЛЕД ЯПОНИЯ САЩ БЕХА ИЗДРУСАЛИ И СТАЛИН С ЯДРЕНАТА БОМБА--СВЕТА ЩЕШЕ ДА БЪДЕ РАЗЛИЧЕН ОТ ДНЕС!

145

Анонимен

преди 1 година

Какво казва Англия вече 80г. : ''Най-много мразим Русия , защото тя е ЕДИНСТВЕНАТА НЕЗАВИСИМА държава ''...Явно , англосаксите само там не могат да се намесват със САЩ !

144

до 125

преди 1 година

Отново си предозирал с наркотиците

143

Така е ..

преди 1 година

До Яяяя 147 Руснаците са близо до Берлин. Чърчил предлага но Труман да изтласкат руските войски обратно в Русия. Те са силно изтощени и това не е проблем. Труман отказва.Това е грешката.Сега нямаше да има война и света щеше да е друг.

142

Безпартиино сираче .

преди 1 година

То и войната в Украйна беше невъзможна и Путин се кълнеше че няма да напада. И какво стана ? От Русия са възможни всякакви изненади.Всичко е възможно с Путин.Той си докара този панически страх.Започна война ,която не може да спре. Всички ще го подиграват.

141

Анонимен

преди 1 година

Ръководителят на кабинета на Украйна Денис Шмихал каза, че "контранастъплението на Украйна може да започне през лятото. Киев не изпитва натиск от Запада да ускори началото на контранастъплението, но такъв натиск идва от самите украинци. И тогава възниква въпросът: Струваше ли си да се разгласява тази офанзива, която трябваше да бъде през февруари, след това през март, след това през април-май?"