37

Банкеръ

преди 1 година

Тия абдали от КАТ знаят ли,че има.мобилно приложение за камерите им.Всеки ден пътувам и,където има.камери всички спазват всичко,където няма айде амеет.Така загиналите няма да намалеят напротив.

36

TIRчо

преди 1 година

Ангел Попов да вземе и да си оправи сметките със шофйорите, защото ни влачи седем години и после да се изявява по телевизията!Криесе като ми.шок

35

до 30

преди 1 година

За банкерчета като теб никва толерантност ! Минавам през тебе с джипа и после 2 дни домашен арест се ше ги преживея :)

34

Анонимен

преди 1 година

Започва голямата великДенска шизофрения

33

Анонимен

преди 1 година

И аз пожелавам на софиянци стига са яли толкоз много храна от село има отлежала от чужбина

32

Праведен

преди 1 година

Не споменавате, по кои магистрали - простокировите, или...

31

Баба Ванга

преди 1 година

Да не се чудят тия кауни защо е така в малкото под балканско село Мирково ще им дам жокер! Там е родено едно лице с прякор "Каскета"! А сега се сетете защо в това село всичко е "цветя и рози" по отношение на асфалта, пък по делото за магистрала "Хемус" няма изгледи шеф на пътна фирма да стане подсъдим! Да не говорим за пачките в чекмеджето и разни други неща!

30

Анонимен

преди 1 година

Толерантност ? То като те спре фирма КАТ и се започва едно звънене за джокери, а ти чакай някой да спазва правила и да е толерантен.

29

Анонимен

преди 1 година

Е то 1-2 пъти в годината ще се мъчат. После само в София.

28

Анонимен

преди 1 година

Как винаги ги планирате тези ремонти , точно преди Коледа или Великден ? Как събрахте две магистрали в една мижава отбивка за Скоростната тангента? Защо стеснихте Тракия преди разклона за Вакарел , а не се работи? Знаци стоят от приключили ремонти преди години и никой не ги маха. В белите държави като има препятствие или ремонт се навъртат и полицаи, а тука точно тогава се крият и масово се кара в аварийната лента, а тунелите се минават с 130-150 км. ... И Вие сте едни експерти...

27

Л. Йонков

преди 1 година

,,За тапите трябват отварачки.Набавете ги по-най бързият начин". ---Заповед на Радев.

26

Банкеръ

преди 1 година

Няма как да съм толерантен към индивиди каращи с 60 отгоре при разрешени 90.Такива дето изпреварват само за да са отпред,такива дето изпреварват отдясно и се правят на Фитипалди само защото са си включили приложението с камерите на КАТ.Ще има доволно количество паметници край пътищата в Абсурдистан.

25

Анонимен

преди 1 година

Затова вкъщи. Който иска нека се избива по пътищата. Другият уикенд пак можеш да излезеш и ще е в пъти по- спокойно

24

Анонимен

преди 1 година

ще останат само *** и надути балони като оня с вилата и 10 кг агне

23

Банкеръ

преди 1 година

До 6 Няма лошо да ядеш агнешко ама 10кг агне,като се одере и изчисти ще остане има няма 4 кг.,като му махнеш и кокалите ще остане1,5 кг.Ако ще гоядете пет семейства ви трябват 10 такива.Според мен си виждал жива овца по телевизията.Образовай се малко поне.

22

Общ работник

преди 1 година

На софийските програмисти им пожелавам от сърце всичките хора от прованса да отидат по родните места и да не се върнат повече. Да не им пречат по улиците и да им мякат. София да остане под 100хил души, само тънки специалисти като тях. А те да си пишат колкото искат софтуер, дето ще им готви и сервира по ресторантите, да им строй къщите, да им слугува, абе всичко да прави техния гениален софтуер. Даже ако може да се отдели София от останалата част от държавата ще е най-добре.

21

до 18

преди 1 година

Абе остави ги бачкерите от прованса. Ще ти стигнат ли някога нивото?! Не. Никога. Ще имат ли твоите доходи?! На 99%- не. Има и читави, разбира се, но при много си личи брутално текезесарският манталитет. А най-забавни са ми говорещите на диалект провинциалисти ИТ спИциалисти. Взима смешни 10к на месец и се мисли за мултимилионер.

20

Кин дза дза

преди 1 година

Друзя, рабрахте ли за най-новата мобилизационна технология на тавариш Путин - цифрови повестки. Всеки който е регистриран на сайта за госуслуги може да получи електронно известие и поехал за родину. Няма не искам няма недей, за славата на цар Путин и родината отиват на убой, а това е по важно от деца, жена и семейство. Ще се сражават детето им да не е лгбт и да няма пидали в русията. А за децата и жената ше се погрижат добри хора с чувалче картофи, торба замразена риба и билет аз зооп

19

Анонимен

преди 1 година

само *** ще останат в София - и необразованите дето нямат и шофьорска книжка дори, демек утайката на обществото

18

Анонимен

преди 1 година

Нали магистралите били некачествени а асфалта откраднат, ами не ги ползвайте тогава и ходете пеша бе неблагодарници проости.