39

Упс

преди 1 година

След като Не са уведомили Инспекцията по труда - това означава, че са дали възможност на украинците да ВЗЕМАТ ОЩЕ пари по линията за помощи за тях. Както и да живеят БЕЗПЛАТНО ПО ХОТЕЛИТЕ, А ДЪРЖАВАТА НИ ИМ ПЛАЩА.

38

Анонимен

преди 1 година

А какво пише в Конституциата:" Здравеопазването в Бг е БЕЗПЛАТНО'' !

37

О

преди 1 година

Бюрокрацията в България няма край.За да си продам вилата в общината подадох 6/шест/еднакви комплекта документи,на 6/шест/поредни гишета,като една и съща служителка се местеше да ги приема.Съответно платих 6 такси.

36

виж ги ти

преди 1 година

прищяло им се да експлоатират горките хорица,избягали от войната,само с глоба ли ще се разминат,за затвора са

35

Вън

преди 1 година

окраинците!

34

Анонимен

преди 1 година

НПО тата в БГ са близки до властта, на шуретата шуронайките са все председатели на НПО и им дават пари по ЕС програми и бюджета пари СРАМ СРАМ СРАМ и все да лаятнагло и да съдят държавата . Кой ги проверява , как харчат събраните пари?

33

Anonymous

преди 1 година

@ПървоНе са назначили само украинци, назначили са тези украинци защото няма езикова бариера със сънародниците си. Българите, които работят там, също като украинците са си назначени на трудов договор и съответно не са в нарушение. И с украинците няма нарушение, но във Варна друг командва и ще трябва да се стигне до София за да бъде оневинен работодателя.

32

Първо

преди 1 година

Законите важат за всички. Второ- назначили са само украинци което си е дискриминация по етнически принцип.

31

крушка с опашка

преди 1 година

Неправителствената Асоциация Хипофиза осъди Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) за отказ на информация колко украински бежанци имат личен лекар. Искането е подадено в средата на юли, уточнява председателят на асоциацията Ваня Добрева.Това същото лице Добрева има и счетоводна къща.на същия адрес ...пълна дезинформация

30

Надарения

преди 1 година

Видях я тази Вики Джъстис - кривогледа, кривокрака... прилича на Енжи Касабие от по-младите и години. А едно време какви жени имаше!

29

Йонко

преди 1 година

След още 10 години управление на ГЕРБ и ДПС, НДК в София няма да се вижда защото ще е заринато в смет и отпадъци. Бойко тогава ще се обяви за БГ султан: Султан Бойко Велики Първи (Тиквунски).

28

Възмутен

преди 1 година

Украйна пари има за бомби,танкове,самолети и най модерни ракети пък не си плаща за укрите дето са тука на почивка!Може ли тъй!?

27

do 24

преди 1 година

Къф "морал" кво "добро" законите за всички ! Ако дойда да ти прибера децата защото така е морално и ще извърша добро за тях като ги махна от вредното ти влияние ще е добро но е противозаконнннно !

26

до 24

преди 1 година

Ъ-бе ! С "Ъ" се пише !

25

Джо

преди 1 година

България стана като Венецуела - частния бизнес удушен и даваш рушвети да те назначат на държавна работа. Там е малко мизерно заплащането но можеш да дремеш до пенсия. А междувременно държавата фалира защото не произвежда нищо.

24

do 20

преди 1 година

кой знай кви циркове са играли ! Ако беше просто така както те го казват щяха да ги предупредят и толкоз. Ще се окаже накрая, че някой си е направил частна болнциа и си е назначил доктори без право за болница камоли да назначава доктори без никаква квалификация спрямо европейските изисквания !

23

Коментар

преди 1 година

Съчувствам на бежанците в затруднено положение но да бяха си стояли в Западна украйна където населвнието изобщо не знае че има война и не им пука..и там да се оправят а не да ни висят на гърба!Стотици милиарди долари и евро хвърлиха в таз Украйна!Малко са ги глобили,трябваше да ги изгонят оттука!

22

Анонимен

преди 1 година

До 16 - Но доброто! Моралат?

21

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Стига с тези Украински "БЕЖАНЦИ". Статут на бежанец в България могат да имат само и единствено Сърбите, Гърците, Турците, Македонците и Румънците. Това са граничещите с нас държави. Освен това е абсурдно младите мъже да де довлекат тук да паразитират под този слоган. Това са престъпници, наречени "НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ" и вие медиите го знаете. Иначе жалко за хорицата. Има една мъдрост: Направи добро, да изядеш "*****".

20

Зозо

преди 1 година

Инспекцията по труда просто трябва да я закрият. Няма такива ***.