39

НК

преди 1 година

САЩ не дават да се спира воината.Ще се бият до последния УКРАИНЕЦ.

38

Анонимен

преди 1 година

На война като на война не може ефин ден да има война пък после почивка щот било Великден Великден ще е като дключат примирие

37

Анонимен

преди 1 година

Зеленски безбожно посегна на украинската православна църква, защото тя пази славянските православни ценности и е за мир.

36

Оплаквания

преди 1 година

Не ги обучават добре. Една седмица обучение и им казват: Щурмувайте. Генералите са некачествени. Убитите лежат 2 месеца, никой не ги събира. Ребятата без ръце и крака са захвърлени без помощ. Няма артилерийска подготовка и подкрепа от танкове за шурмуването на ребятата. Пратихме, колко още ще пращаме?

35

Анонимен

преди 1 година

Православна Русия ще бори неверниците от Запада дори на Великден.

34

Анонимен

преди 1 година

Руските ребята владеят нещо в Бахмут за максимум час, докато ги открият. После владелците се сменят с нови. Бахмут е най-доброто за Украйна. Сами идват да бъдат убити. Не ги гониш из полето като зайци.

33

Анонимен

преди 1 година

Украинските оперативно тактически балистични ракети САПСАН, с далекобойност 500 км и радиус на действие до 10 км навлизат през 2023г. на въоръжение в украинската армия. Преди няколко месеца имаше мощни взривове на военна авиобаза в Крим.

32

Съобщиха от Кремъл

преди 1 година

Какво великденско примирие от комунистически възпитаници.

31

без съмнение

преди 1 година

Още едно доказателство, че в Кремъл са антихристи.

30

Бай Дрън

преди 1 година

Кат Русия няма втора, тъй могъща на света, тя е нашата опора, тя е нашта висота.Само дето насочиха в грешна посока усилията си... Много ми е интересен звуковия фон на една битка, примерно в Бахмут. Едните псуват на руски, другите и те...как се разбират изобщо? Като го гледам в интернет, не се делят много много на украинци и руснаци.

29

Анонимен

преди 1 година

На къмпинг съм в Италия. Комшиите са от Украйна с чисто нова джипка с украинска регистрация. А ние дерзахме за визи едно време, проверки и простотии.

28

Анонимен

преди 1 година

23 - ако си мислиш, че изобщо на някого в ЕС ще му се размине, не си познал. Никакви палци няма да стискам на никого. Ако руснаците цъфнат утре пред твоя дом имаш два варианта: или да да им се репчиш и да рискуваш живота на близките си или да ги поканиш да минат. Аз лично знам какъв ще е моят избор.

27

Анонимен

преди 1 година

САЩ не дават!

26

Анонимен

преди 1 година

Уркопитеците нарушават всички споразумения!!!

25

до 26 Ехаа

преди 1 година

Има няколко варианта - 1вия е, че те толкова си могат, а жилищните квартали са най-лесната цел - където падне рактата - там е и целта. Което води до 2то - Активно мероприятие. Ченгетата от КГБ са се специализирали в това. Да не забравяме, че ченгета управляват рассия. А най-вероятния е, че това е поредната пропадандна партенка на Роскомнадзор.

24

Анонимен

преди 1 година

Никакви примирия с наркоманите фашисти ! Бой, по главата на зелята, за да разбере, че бялото и предтелството са лоши неща !

23

do 23

преди 1 година

Стискай палци да не се предават украинците, че в противен случай и на теб ще се наложи да се срещнеш очи в очи или по-скоро да видиш отблизо "високоточни" ракети от братчедите "със същата генетика и ценности". Вече го играхме с Крим, че уж било за последно. Сам путин го декларира като окупира Кримския п-в.

22

Анонимен

преди 1 година

Ако тия украинци имаха поне малко чувство за самосъхранение досега да са се предали 100 пъти, за да си спасят населението от подобни травми. Ама не - едната чест е по-важна от живота на близките ти. Ужас, ужас. Толкова яростно да се защитават все едно някаква чужда култура ги е нападната, пък то братовчедите им - със същата генетика и ценности. Много голяма разлика ще има кой ги управлява - сякаш руските политици са по-продажни от украинските. За съжаление всички са един дол дренки.

21

do 21

преди 1 година

А ти как си сигурен, че ракета не е руская, радная? Те са специалисти по обстрела на цивилни в градовете.

20

Анонимен

преди 1 година

Вчера гледах едно видео в което се вижда как Окраински ракет паднал точно в пазара пълно с хора в Донецк.. някой виждал ли е новина за това в демократични тв-та?