48

Опа

преди 1 година

Я пак,я пак го повтори,че нещо не всички го чуха!Първо ще играят прътите,после им слагаме каските и на първа линия!А с приоритет Ангела на Мая ,че пръв той предлага първата точка за безвъзмездната помощ по заповед на началника си, след като РР е подписал изпращането на изстребителите ни...ех тези секретни документи как се явиха точно навреме!

47

Анонимен

преди 1 година

Украйна се справя. Трябва им оръжие. Украинските оперативно тактически балистични ракети САПСАН, с далекобойност 500 км и радиус на действие до 10 км навлизат през 2023г. на въоръжение в украинската армия. Преди няколко месеца имаше мощни взривове на военна авиобаза в Крим.

46

Няма значение

преди 1 година

Не се съмнявайте какво ще се случи с тези, които опитат да ни повлекат във война. Ще бъдат ПОМЕТРНИ

45

Анонимен

преди 1 година

Чака се ултра *** ***-натовец който открито в някоя от обслужващите медии да даде тон за активно въвличане на България във войната с оръжие и жива сила. Който и да е той това е условието да му дадат властта (за малко). Или пък схемата ще бъде по модела КОЙ - така и няма да се разбере кой е дал предложението и години наред партиите взаимно ще се обвиняват (на фона на падащи ракети)

44

Анонимен

преди 1 година

Хайде да не се напъвате толкоз. И без нас ще минат. Ама ако искаш толкова да помагаш, грабвай оружието и атакаааа...

43

СВОЙ

преди 1 година

Вижда се,че подкрепящите Русия срещу марионетката Украйна е 10/1.Това би трябвало да значе,че избирателите на всички партии са против въвличането на България във войната на САЩ с Русия.

42

Анонимен

преди 1 година

Да си дойдем на думата значи. 180 национални предатели ще ни вкарат пряко във войната, при това с жива сила. Това се очаква от васалната територия. Както по римско време, завладените територии дават трудова и военна повинност. Ако и сега, когато решат да ни пратят на заколение си мълчим, вместо да ги окачим по дърветата на видно място, значи нямаме против.

41

Някой

преди 1 година

До Гетото на Европа Отивай там от където си излязъл травестит изтърбушен.

40

Анонимен

преди 1 година

Въртяха, сукаха ...минаха изборите и пак сложиха плочата с хитове от Козяк! Помощи, скоро и военно присъствие на "специалисти" или мисийка...че на зеления вече не достига бройката на мъпетите за отстрел...180 въжета ще се намерят в близката железария...националните интереси диктуват- отговорно правителство не това, което са ви наредили в стаичките на Козяк!!!!

39

Анонимен

преди 1 година

Е без да го казва този дженджер ние го знаемВъпроса е кога е кога тези в парламента ще си извадят главите от мястото където слънце не го огрява?преди писах че парламента е нелигитимен,защото в избра с гласовете на 1/3от населението.И трябва да се закрие това сборище на ГМО.

38

Анонимен

преди 1 година

Ако това е най-важния въпрос за парламента, значи нямаме нужда от парламент.

37

Гетото на Европа

преди 1 година

Значи само толкова са нормалните измежду тях

36

браво

преди 1 година

помогнете на хората да се защитят от вероломния агресор

35

Анонимче

преди 1 година

Има достатъчно улични стълбове, ще се намери и достатъчно въжета!

34

Анонимен

преди 1 година

180 депутати биха подкрепили изгонването на пингвина!!

33

Анонимен

преди 1 година

180 продажници

32

Анонимен

преди 1 година

Дали наистина няма по-важни неща за българския парламент?

31

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е един парламент да приключи с 180 украшения по стълбовете... нямате си на идея колко отрезвяващо ще бъде за следващите кандидати, ако избщо има такива!

30

Анонимен

преди 1 година

Дъщеря му не стана ли посланик? Хрантутници на българското общество.

29

Анонимен

преди 1 година

А не го ли питахте защо жена му мая Манолова не влезе в парламента? Питайте го нещо, което разбира. Какво разбира от Украйна този съветски домат