21

Анонимен

преди 1 година

Въпрос до Б.Б...А с тези 50лева като влезеш в магазина какво можеш да си купили човек. Инфлацията скочи не сс50процента а с150процента.Така че тези дето стоят в парламента да вземат са се замислят малко и за хората ,а не само за собствения си з...к.

20

ББ

преди 1 година

а костя с торбата с лъжите,какви алтернативи ви дава костя!рашите му купиха мини замък на варненското...демек ага...служете му...и вие откачихте и му служите..ама хляба скъп...Бог ви е дал животите като Свободни...цаните се за роби...няма такъв народ хора...евтини страхливци ви превърнаха комунистите и раша...ще горите в ада...децата ви ще се отричат от вас и ще ви презират,Анатема!!!Има Бог!!!...да убиваш жени и деца...е грях...служите на слугите на дявола толкова сте паднали...хора!

19

ББ

преди 1 година

Изборите са право на хората да изберат как да живеят,срещу 50 лв ограбени от животите им ченгета на кгб-дс да прогонват децата им от домовете им!Изборите са...Право.да заявиш как искаш да живееш!като руски роб...или като Свободен човек!!!

18

Анонимен

преди 1 година

Честите избори са най-доброто средство срещу купения вот!

17

ББ

преди 1 година

а да ...благодаря на сайта за манипулациите и цензурата която ми налагаха!бъдете здрави...за да можем един ден да ви търсим отговорност!!!живеем в глобален...има къде да изразяваме мнения!Бог да пази България...от "патриотите" им!САЩ...Свободният може без вас,а вие без тях???

16

ББ

преди 1 година

До Анонименизраждане щяла да пораства?а какво предлага на Българите?...робство!изкарва ви от ЕС...и с какво ще замени ЕС?изкарва ви от Нато?и с какво ще замени НАТО?..."бедната" Финландия се присъедини към Нато!!!просто ви манипулира руската пропаганда през ***!къде ще пътувате с ***?кога ще можете да отидете до гърция например...с ***???манипулации за прим.тивни...примит.вни ли сте братлета???

15

Анонимен

преди 1 година

Напротив, Възраждане ще пораства още. Очаквам всякакви маймунджилъци срещу референдума също.

14

ББ

преди 1 година

Това ще реши Народа ни не обслужващите дс и кгб..."политолози"платени от дпс-гроб!Ще се промени...Народа ни е непредсказуем,живеем в Глобален...непредсказуем...или вярваш в Бог и бъдещето...или си...роб на ограбващите...прогонващи децата ти от дома ти...за минимална ограбена от живота на децата ти!!!Правосъдна...цялостна е ключа!!!

13

Анонимен

преди 1 година

Не е вярно, че нищо няма да се промени. Бюджетът ще ни олекне още повече.

12

Анонимен

преди 1 година

Не вярвайте на хората с подобна визия на храненици. Вярвайте на себе си и на младите хора, които имат какво да губят и имат какво да печелят. Тези, които ви съветват са изпята руска песен и са откровена карикатура на българското научно общество

11

Мнение

преди 1 година

Новата вълна на ковид 19 ще изчисти доста мутри до изборите. Томислав Дончев и Бойко Борисов например

10

ano.

преди 1 година

i po burzo ce ostavat 26 dena do novata pandemia;

9

Анонимен

преди 1 година

Ще реват всички руснаци на път към Масква скоро. Пет ареста за по-малко от час ще направят България тежка, много тежка за леките проситутки облечени в държавна власт. Ще смачка като плюнки тежката България тези леки пеперуди Гешев, Цацаров, Пеевски, Борисов и Радев

8

Анонимен

преди 1 година

Дотогава ще трябва да се проведе референдум за запазване на българския лев до 2043 година

7

маилс

преди 1 година

А ще ще,иска ви се да живеем на служебни правителства =кои коли кои беси никои не носи отговорност -ДА АМА НЕ РАДЕВ ГИ НАЗНАЧАВА ТОИ И НОСИ ОТГОВОРНОСТА .Преди няколко избора Възраждане изобщо ги смятахте за *** .Сега кво стана 3 политическа сила и единстваната с увеличаваш се електорат ,та да не се обърне палачинката пак с нарежданията

6

Ше,ше

преди 1 година

Е как няма да променят.БСП най-вероятно под 4%,ама едва ли е от значение

5

Анонимен

преди 1 година

Подозирам,че ще пробват скрито гласуване и тогава ще стане заварката.....кой кум ,кой сват и кой брат....

4

обективен

преди 1 година

Докато боко е на свобода, държавата ще е във война.

3

Public enemies

преди 1 година

Не е така Възраждане печели все повече фенове, паричките на Боко за купуване на избори намаляват, номерата с бомби в училищата вече не минават, има смисъл.

2

бааа го

преди 1 година

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА Доста си изпушил............!!