193

Анонимен

преди 1 година

То едва ли нашите самолети ще свършат някакава работа на украинците, със сигурност са неизползваеми след "ремонта" в Русия. Самолетите на Словакия които предадоха на Украйна също са били ремонтирани в Русия и украинците казват че не стават за нищо. Могат да летят, но за бойни действия не стават. Постоянно дават дефекти в авиониката, защото са пипнати от т.н. братя руснаци. Вероятно това беше причината майор Терзиев да си замине още при първия изстрел на "ремонтирания" самолет.

192

<><>

преди 1 година

Зеленски иска самолетите ни ! Значи пращайте всичко налично ...направо САЩ да му пратят и чертежите на 8-те корита които така или иначе сме платили .....за нуждите на Зеленски всичко се прави !

191

Анонимен

преди 1 година

Кой точно? Кой? Кой?

190

Васил делчев

преди 1 година

Ако някой генерал мисли, че с партизанска война ще победи Русия, то той е пълен ***. Явно само Байдъна мисли така

189

Крадецът

преди 1 година

вика най-силно.

188

ХА ХА ХА

преди 1 година

Ха, Ха, Ха, Ха, Хааааааааааааааааа

187

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 185 Как немската територия да бъде заличена ? Китайски москвичи ли ще караме ?

186

Питам

преди 1 година

А възмезно ?

185

Анонимен

преди 1 година

Да ги взимат, така или иначе няма кой да ги поддържа, какво ще ги правим иначе, ще ги продаваме за скрап ли

184

Анонимен

преди 1 година

Точно кой съобщи? С такива общи лафове няма да убедите хората! Кой съобщи?

183

Анонимен

преди 1 година

Копейким също е част от др0гарите русонефили. Много е интересно като почнат да противопоставят един комунист на друг комунист... едва ли не едния бил честен пък другия - не.

182

Анонимен

преди 1 година

Как да не сте?? Преди 2 дена по телевизора казахте официално че сте разговаряли за "триъглни сделки". Аман от лъжи в тази държава!!

181

Анонимен

преди 1 година

Украинските оперативно тактически балистични ракети САПСАН, с далекобойност 500 км и радиус на действие до 10 км навлизат през 2023г. на въоръжение в украинската армия. Преди няколко месеца имаше мощни взривове на военна авиобаза в Крим.

180

Анонимен

преди 1 година

Даваме си старите МИГ 29, в замяна получаваме нови американски изтребители. Това правят Европейските членове на НАТО.

179

Анонимен

преди 1 година

И оръжие нали не изнасяме... Това европейско двуличие така го усвоихме, че вече не знаем май какво сме казали и в какъв контекст... но то вече и никой не вярва.

178

СУВЕРЕНЪТда го...

преди 1 година

Чудя се защо се налага да изтечат докунменти от нашите покровители, ЗА ДА РАЗБЕРЕМ КАКВИ ГИ ВЪРШАТ НАШИТЕ "УПРАВНИЦИ" ЗАД ГЪРБА НА НАРОДА, КОЙТО ГИ ИЗБИРА И ИЗДЪРЖА. Първо Кирил П. се похвали как зад гърба на избирателя е оказал "критична" помощ на Украйна още в първите дни на войната. Сега изглеж Гълъб-ът разиграфа схеми (в случая Радев не може да не е информиран, това е служебно правителство). А СУВЕРЕНЪТ - да го дyx-а!

177

БЕЗВЪЗМЕЗДНО

преди 1 година

Ключът е в думата "БЕЗВЪЗМЕЗДНО". Инак изглежда изтеклите секретни документи са истински и изглежда служебното правителство е обсъждало / дало е съгласие за предававане под някаква форма (възмездна) на МИГ-оевете ни на Украйна. Крайно време е и Радев да се изкаже по въпроса, понеже това си е един вид ДВОЙНА ИГРА...

176

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен/179 "... а Германия да си получи териториите от Полша" - НЕ Е. Немската територия трябва да бъде заличена! За доброто на човечеството.

175

Епитета чети

преди 1 година

Е, може да не е съвсем безвъзмездно, а срещу 1 долар парчето? А? А?

174

Анонимен

преди 1 година

Лъжат. Както и Горанов лъжеше за поетите задължения да плащаме компенсации на ЕС за Брекзит.