21

Браво...

преди 1 година

...ББС работи след набиране на такси от всяко английско домакинство, а правителството на великата някога Британия работи с джобните пари на министрите си! Разликата несъмнено е огромна и все в полза на ББС! Най-независимото ББС на планетата е английското ББС!

20

Анонимен

преди 1 година

Така де, финансирането на ВВС е със закон. Всяко домакинство плаща такса информация, което си е косвен държавен данък. Дали директна такса или бюджетни средства, разликата е малка. Правителството осигурява бюджета на ВВС, но не може да го контролира. Но ако ВВС не слуша, правителството може да отнеме монопола им върху таксата информация. Независима медия, нали?

19

Анонимен

преди 1 година

Гущерите не били гущери хи хи хи хохо.

18

Анонимен

преди 1 година

А не е ли финансирана от Сорос?

17

Анонимен

преди 1 година

"Всяко домакинство я плаща" , дори слепите. След като по закон се плаща от всяко домакинство, значи е държавна институция, а не независима. Нашите БНТ и БНР се издържат от бюджета и затова са длъжни да поддържат политиката на държавата, т.е. също не са независими,

16

Анонимен

преди 1 година

А не бе шперц, не били финансирани, ахаххааЗаради това в Англия обикалят едни лалугери, дето гледат дали ги гледаш на живо без да си им платил лиценз на тея

15

Киро Канадеца

преди 1 година

Най-казионната медия реве, че истината е казана от САЩ. Това са си държавни чиновници. Таксата е задължителна като данъците, а директорите се НАЗНАЧАВАТ от държавата. Каква да е тогава?

14

Анонимен

преди 1 година

Таксата за ББС е задължителна.........

13

Анонимен

преди 1 година

То всяко правителство се финансира от обществото си. Тия приказки че не били финансирани от правителството са поредните лъжи които се опитват да прокарат. ББС са държавна телевизия.

12

до 11

преди 1 година

Обикалят проверяващи и въпреки, че не могат да влязат в дома ти ако не ги пуснеш имат апаратура, която засича.Ако не ги пуснеш просто ще засилиш съмненията им и ще се върнат със съдебно решение.И да, има хора глобени за това,че имат тв и не са платили.Проблемът не е да се криеш,а това, че ако започнат да те дебнат проблемите,които ще имаш и 1000п които ще платиш не си струват едни 15п на месец.Така или иначе от 2027 мисля беше лиценза ще отпадне,а може и по-рано да го махнат.

11

Анонимен

преди 1 година

"Финансирането се осигурява чрез британската общественост, като това става чрез лицензионни такси".Абсолютна лъжа!Домакинствата плащат лиценза на държавата!Никога не съм плащал директно на BBC.Тъй като лиценза е обвързан със закон,който те задължава да го плащаш ако имаш смарт устройство това означава,че реално плащаш данък.Искам, не искам,съм длъжен да го платя.Това си е чист данък!От този данък правителството финансира програмите на BBC!

10

Анонимен

преди 1 година

Глобата ако те хванат е 1000 ->>> До сега хванали ли са някой? И как ще проверяват? С*ра си аз кротко в собствената тoaлетна и гледам телевизия на телефона и... хоп, влизат проверяващи?!? Интересно!

9

Анонимен

преди 1 година

Значи правителството събира едни пари от всички граждани и плаща на BBC? Ама BBC не е държавно финансирана? Чакам Мъск да им пик*е на искането!

8

На

преди 1 година

Пакета за изпьт и шута в гьза вьн от европа

7

Анонимен

преди 1 година

След като си платиш лиценза вече започваш да плащаш за пакет от тв канали на доставчици като скай, върджин и т.н. Там пакетите са от порядъка на 60-80 паунда....Така на година плащаш едни над 200 паунда само за да имаш тв в къщата си.

6

Анонимен

преди 1 година

Да, финансирани сте от Америка за Британия!

5

Тая

преди 1 година

Не разбра ли че британците нямат служители в наше лице

4

Анонимен

преди 1 година

BBC е пряко финансирано от правителството чрез телевизионния лиценз, който британците плащат като данък за да имат тв в къщата си. Във великобритания ако имаш устройство, на което можеш да гледаш телевизия на живо (това на практика е всяко смарт устройство като таблет,компютър, моб.телефон, тв и т.н.)си длъжен да закупиш тв лиценз, който е около 150 паунда на година.Тъй като всеки доставчик, дори амазон, имат предавания на живо, всяко домакинство е длъжно да си плати!Глобата ако те хванат е 1000

3

Анонимен

преди 1 година

Не сте бе всеки британец е длъжен да ви плаща като поп.

2

ха-ха-хи...вЕЕЕрваме

преди 1 година

Е ле па тия...ние не ядем доматите с колците !!!