143

Анонимен

преди 1 година

КАКТО КАЗАХ ПРЕДИ ДЕН СИНПУРЧЕТАТА СА Я ЗАПИТАЛИ "КОЯ СИ ТИ?!" И ЗАТОВА БЕШЕ ПОКАЗАН САМО МАКРОН НА СРЕЩА С КИТАЙЦИТЕ, А ФОН ДЕР Е ТРЕТИРАНА КАТО ОБИКНОВЕН ТУРИСТ!...

142

аиьждховщ

преди 1 година

Като си икономически и военен гигант, от който- както се видя зависят сума ти световни пазари - дрехи, електроника, енергия, литий за електромобилите и тн, и като освен това си и хилядолетна Империя- една от най -старите цивилизации в света, няма как да позволиш на една лелка с обвинения в корупция в родината си да ти дойде неканена и да очаква почести. Който е плюл по Поднебесната няма как да очаква нещо повече от ориз по китайски - без соев сос :)

141

Тряс

преди 1 година

На кой му пука за личната гинеколожка на Макрон?

140

Много руски тролове

преди 1 година

До Анонименами тя е пътувала . Историята е раздута безсмислено . Не седи жената като *** в бункер в собстшенатча си държава , поне е смела ..

139

Холмс

преди 1 година

боя се, че може накрая да я похарчат в Хага

138

Анонимен

преди 1 година

При комунистите всички са *равни*. Е нали това е новият световен ред на рашки и чини. Хората добре трябва да си помислят за някои неща.

137

Претоплена манджа!

преди 1 година

Новината е от три дена,обаче като знаем кой е спонсора от КраваршингтЪн на бг медиите нищо чудно,че се пускат ей така измежду другото... 113 място?!?!? А иначе по темата за Урсулю :Тръгна като аслана,върна се като насссрррааанаааа! :)

136

Анонимен

преди 1 година

Мястото и е в лагерите за геноцид срещу Европа.

135

Олимпий Панов

преди 1 година

Пак добре че са и разрешили да напусне Китай,а не са я малтретирали като международен те рр ор ист номер 1 в Европа!

134

Анонимен

преди 1 година

Нали основата на демокрацията е равни пред закона.Обаче управниците все забравят и искат да са над законите.Урсула е най-голямата демократка на ЕС.Защо да не пътува като другите граждани и да и проверят багажа.Иначе много вони на лицимирие.

133

ШОК...

преди 1 година

До вчера се дървеше на Китай да не си "позволяват" да подкрепят Русия. Днес се оплаква че им дремело на шмайзера за нея... Уау...

132

Анонимен

преди 1 година

Най-голямото постижение на Лайен е че поръча нови униформи за бременните танкистки в немската армия.

131

Анонимен

преди 1 година

Краварската слугиня - фашстката бабичка била третирана като такава. Нормално

130

СВОЙ

преди 1 година

Китай показа на тази ВРЕДНА лидерка с измислена автобиография,че нейните *** приказки да си ги приказва пред Европейците(които със сигурност не са и фенове),а Китай си е заявил позицията по повод войната и не може някаква си м.ишка,а била и тя със сина кръв,да казва на Велика Сила,какво да прави!

129

ИнЯн

преди 1 година

Тя си е обикновен гражданин, с нищо не е показала, че с нещо е полезна за 500 милиона граждани, за които би трябвало да има грижа. Обикновена чиновничка на общинско ниво, книжен тигър, както се разбра.

128

Ми...

преди 1 година

...да свикват с този факт световните експортни но тоалетна хартия, заедно със САЩ. Някакви суровини за размяна на седят зад УСАта и ИУ? Не! Тогава?! Никой няма интерес от тези!

127

007

преди 1 година

Ми как да я третират като "КРАЛИЦА" ли,но не е заслужила.

126

Анонимен

преди 1 година

Пак добре,че са я пуснали да влезе. Ако довечера дойде на събранието на етажната собственост, даже няма и да я пуснем.....

125

Анонимен

преди 1 година

Ходиха да се молят на Китай да им приеме фалиращите компании или техните стоки. Обаче Китай си има и стоки, и компании. Урсула доиста време води антикитайска политика а сега се моли китайчетата да и спасят икономиката. Е, няма да стане. Ясно е. Веднъж като си плюл някъде колкото и да ближеш, все остават следи. Тези скоро ще се молят и на Русия да ги приеме. Путин ще ги изслуша, верятно. Но не е сигурно.

124

Анонимен

преди 1 година

Вероятно е възпитала децата си хетеросексуални и толерантни. Вероятно като майка се е презастраховала с ваксините мислейки за всички деца. Тук те не бяха задължителни. Тогава какво ви дразни?