15

Анонимен

преди 1 година

еуфория без аналогия

14

Хаха

преди 1 година

Еуфория, но от кофти дрога. Тия дни гледах обява - 250 000 за къща в кв."Долапите" - съборетина от соца, която буквално на нищо не прилича. А "квартала" - леле мале! Черен път вместо улици и т.н. - всички raдости на града и селото на едно място. Но гордият собственик не се трогва от подигравките под обявата, смело чака купувач...пет години вече.

13

Анонимен

преди 1 година

В Търново и околностите има скъпи имоти, в наше "село" преди 20 години имаше имот за 250 000,но са единици. Районът е хубав, но като на всякъде в България инфраструктурата е проблем.

12

до до 9

преди 1 година

"""""6 хиляди лева е чисто заплатата на продавач в Кауфланд. Това е в София де.""""" ----- Само не го казвай на германците, че масово ще започнат да емигрират в Бг!!!!

11

до Дидо

преди 1 година

Аз пък имам две панелки гарсониери у София, няколко холивудски актьора ме молат за 850,000 долара за гарсониера, но вече имам предложение от един за 1,2 Милиона долара за едната!!!! Смятам да я продам и да се преселя в Дубай!

10

До 9

преди 1 година

6 хиляди лева е чисто заплатата на продавач в Кауфланд. Това е в София де.

9

До 6

преди 1 година

4000 евро бруто.Чисто ти е не повече от 2500 евро. Не е малко, но и в България може да се вземат такива пари.

8

Терикат

преди 1 година

До Дидо: Балъче си ти, аз продавам 30 квадрата за 850 хиляди еврака.

7

Дидо

преди 1 година

Преди 3 години купих 2 апартамента във Велико Търново за 42 хиляди евро. В момента имам трима, които ми дават 450 хиляди евро само за единият апартамент, но е абсурд да го продам сега. Чакам да удари милион и половина евро и тогава ще продам единият от 52 квадрата.

6

Анонимен

преди 1 година

Лихвите ниски ама и заплатите ви още по ниски. Тук Саарбрюкен си купих тристаен за 100 000 евро но заплатата ми е 4,000 евро.

5

Анонимен

преди 1 година

Е нали уж народа през последните 2 години бил много обеднял?Май не е точно така.

4

Кире

преди 1 година

Който разбира в Русе се спира. Това е новия Дубай. Вчера Русата Златка си била купила мезонет на центъра, а сега чакат и Абрамович да си избере къща с басейн. Цените хвърчат в небесата, а лихвите ще продължават да вървят надолу. Куупувайййй

3

гост

преди 1 година

Понеже съм от Търново и от чисто любопитство често поглеждам към някои сайтове за продажба на имоти в и около Търново, мога да кажа, че общо взето виждам все едни и същи имоти, обявени на нереални цени. Иначе из града тук-там се купува по някой апартамент в новите блокове от придошли селяни от околните села, турци от Делиормана и ***, които са ходили из Европа дали да крадат, дали да просят или да работят не знам. Но с този кмет градът от година на година става все по-зле.

2

Анонимен

преди 1 година

Населението на Русе е намаляло с 25 хиляди за 10 години и е 120 хиляди. Това на Търново с 10 хиляди и е 55 хиляди. Ама цените растат.Как става това?

1

Русенец

преди 1 година

хахахахахаха Точно в Русе ще има търсене на имоти. Градът е с население 40-50 000 и е най-обезлюдяващият град в България.Освен това въздухът тук е най-мръсен......