11

Ясеви

преди 1 година

Мюсюлманите трябва да узаптят Салман преди да е превърнал Светите земи около Бейтуллах във втори Тайланд. Има достатъчно места за забавление по света, но Кяббе е едно и свято за всички мюсюлмани. Както е тръгнал ще го отвори и него за неверници. Недопустими неща си позволява и ако продължи ще му падне главата. Нашата вяра си е за нас, и искаме светите места да са чисти. Пожелавам на всички братя скоро да посетят месджиди харам и да отидат на Умре, а защо не и на Хажж. ИншаАллах я Рабб.

10

Анонимен

преди 1 година

Българките никога, ама никога няма да имат стандарт на живот както жените в Саудитска Арабия, за българките остава само нощния живот в Хамбург или Амстердам да задоволяват мераците на богатите западняци да изкарат нещо за помади и да сложат силикона.

9

Анонимен

преди 1 година

Риад е град, където нощния живот е все още забранен, както и дискотеките. За каква конкуренция на Дубай става дума?! Може би защото Уиз Еър реши да пусне полет от София до Риад и затова се е появила тая статия тук. Ама е много далеч от истината. Доста време още има докато почнат БГ кифлите да ходят в Риад

8

Анонимен

преди 1 година

ОПЕК+ обяви решението си. Саудитска Арабия ще намали собствените си доставки с 500 000 барела на ден. Кувейт, Обединените арабски емирства и Алжир последваха примера и. Руската федерация сама обяви намаляването на производството още преди това решение.

7

Анонимен

преди 1 година

А нещо новини за лидерите няма ли, какво правят лидерите, ходили ли са някъде, примерно Макрон и акушерката на са ли ходили някъде?

6

Анонимен

преди 1 година

А нещо новини за Рияд и Техеран няма ли?

5

Влади

преди 1 година

Много хубаво, обаче в исляма няма прогрес - след период на либерализация винаги следва период на мракобесие, после пак охлабване, после пак хард и така до безкрай. Така е било от самото начало, така ще е и в бъдеще. Това е по-скоро политическа доктрина, отколкото религия, прогресът е от зор ,само за пред "кръстоносците от Запада", а иначе искат да живеят като във времената на Пророка, със забулени жени, без цигари, алкохол и кафе(!). Без ток, телевизия и Интернет.

4

Алекс

преди 1 година

До Анонимен 5 Световното беше в Катар.Дубай е в ОАЕ.Отвори картата и се образовай.

3

Анонимен

преди 1 година

Видехме колко е отворен Дубай на световното, немаше и една женска гръд, немаше е емоцията, фалшива работа бин бла еди какъв си :)) Иначе рашките си търсят пазари, съвсем нормално, тъй като Дубай нема вече петрол :)))

2

Фередже

преди 1 година

На тази кула на снимката, вечер сигурно включват окото на Саурон.

1

Алекс

преди 1 година

Рияд конкурент на Дубай? Това трябва да е някаква шега.