29

Анонимен

преди 1 година

АКО ИМ БЕШЕ ДАЛ ЕСЕ ЗА СМЯНА НА ПОЛА ЩЕШЕ ДА ГО НАГРАДЯТ ЗА ПРЕПОДАВАТЕЛ НА СТОЛЕТИЕТО...

28

Анонимен

преди 1 година

Ами при американската демокрация всеки има право на оръжие, при руската(съветската) - само политкомисарите.

27

Анонимен

преди 1 година

Това е тест по психология - да си представиш и ако можеш да опишеш бъдещето без теб, със скептичната мисъл че не си поживял още малко.

26

Анонимен

преди 1 година

Каквито учителите им, такива и учениците!

25

джо

преди 1 година

Нормално е за тая престъпна страна защото гена им е такъв.

24

Анонимен

преди 1 година

Че какво лошо е направил учителя? Просто ги е подготввял психически за някой който ще ги застреля рано или късно. В кравария рядко доживяват дълбока старост. Или ще ги застрелят или ще предозират или ще ум рат в торнадо или под някой мост от студ и глад. Живях 5 години в Чикаго и съм се нагледал на смъ рт и ужас. Нашите сънародници уж се пазят ама и от тях има жертви. Там нее за хора а и животни не става.

23

Изтрескъл народ

преди 1 година

Няма,кво да се лъжем!

22

Алоо

преди 1 година

Българските медии постоянно ни набиват в главите за американските простотии и те не са по-малко мръсни от американските ***.

21

Бай Дрън

преди 1 година

А иначе домашното кой пол сте от петдесет и шестте е подходящо.

20

Това си е проблем

преди 1 година

за щатите от доста години, а основната причина е родителска небрежност. Децата намират заредено оръжие, заиграват се и... после по медиите научаваме другото. В България, за да имаш огнестрелно оръжие задължително трябва да имаш каса за съхранение, чийто ключ или код да не е достъпен за други. Оръжието трябва винаги да стои вътре в касата. Не всички щати имат такива изисквания, а в някои ако имаш огнестрелно оръжие и го носиш в себе си то трябва да е на видно място. "Дивия запад" не случайно.

19

До Анонимен 4

преди 1 година

"Кой му е дал дипломата за психолог на тоя сбърканяк е по- интересното..." - - - На него дипломата правилно са му я дали. Но на тези в тяхното министерство очевидно някой се е объркал. А това, че вие представа си нямате от психология се установи с това Ваше изказване. Дано не сте учител поне Вие.

18

Анонимен

преди 1 година

Не виждам причина за уволнение. Това е старо упражнение по психология, много полезно, между другото. Чрез него човек се замисля сериозно за края на живота си, осмисля живота и себе си и структурира най-важното в писмен вид. Изключително полезно занимание. Не е нужно да се спестява на децата вечната истина - животът е кратък и винаги свършва в определен момент. Важно е как сме го живели.

17

паф

преди 1 година

това ли са вашите американски ценности, откачалници? путин ще ви оправи всички - бавно, спокойно и твърдо!

16

Анонимен

преди 1 година

Защо той не пише своя некролог, стар из вра тен як.

15

Фин

преди 1 година

Учителите не ги ли пенсионират по рано? На 63 години трябваше да си почива вече.

14

ХА ХА ХА

преди 1 година

Тоя е смятал утре да дойде на работа с автомат и бронежелетка

13

Мнение

преди 1 година

Исвратеняци с атлантически ценности,сър!

12

Анонимен

преди 1 година

"Днес беше последният ден от живота ви, напишете своите некролози" --------- Некви рапъри се стрелят в мола, аз съм последата....... Край!

11

Бенджамин Франклин

преди 1 година

Ако забраните оръжието на почтените граждани, въоръжени ще са само престъпниците.

10

Поредният либераст

преди 1 година

който иска да премахне 2-та поправка на Американската конституция - правото да се носи оръжие. Т.е. да стане като при нашенският хомонизъм - оръжие само за народната милиция! А то оръжието НЕ убива само!!