4

Анонимен

преди 1 година

Еви маааа му нали дърт хрантутници нагли не спазващи никакви закони искат животите само на българчета докато ромовете даже не ходят на училище а записват без да ходят и се хвалят при това . Майна та им на българите важни са хрантутниците и ромовете .

3

Анонимен

преди 1 година

В Сащ това е най-лесния изпит и всеки го взема от първия път ---> И после месечната му вноска по задължителната застраховка е колкото един Голф 3-ка. Бягай там, като те кефи. Тука по-добре да не дават книжки на всеки срещнат(включително и тия дето имат ТЕЛК за 100% слепота с двете очи), както и да вземат книжките на всички за най-малкото провинение. Така хем съвестните водачи няма да плащат големи застраховки, хем ще намалеят жертвите при катастрофи.

2

аноним

преди 1 година

Знам,че искате да забогатявате като си пробутвате електрониката навсякъде,да не забравяме и един вид следенене в някои някои области. Виновни са тези, които разрешават това. Не във всички сфери е изгодно и нужно

1

Анонимен

преди 1 година

В Сащ това е най-лесния изпит и всеки го взема от първия път а в България само се опитват да осложняват изпита с цел да късат и да си плащаш за следващо явяване.