14

Гошо

преди 1 година

Директорите какво се правят на неразбрали , ако гръмне бомба и не са направили евакуация да ги съдят, ако пък евакуират учениците и няма бомба също да ги съдят, сами да решават какво да правят ,да не би са малки

13

Анонимен

преди 1 година

Чакайте бе, какви ученици, нали лично Путин от бункера ги пускаше заплахите, с кикот и протриване на ръце като в анимационен филм.

12

до 11

преди 1 година

Абсолютно си прав!Тоя директор е типичен чиновник,страхливец треперещ си за пенЦийката!Такъв бяга от отговорност!Интересно ми е,каква ще е реакцията на министЕра!?

11

и те така

преди 1 година

не само изключване , трябва и реално наказание - в тухларна или стъкларска фабрика за един месец минимум . дреме ми че са деца и имали права !

10

ОФчу

преди 1 година

Навремето за такива "юнаци" имаше ТВУ...

9

Анонимен

преди 1 година

При доказана вина за бомбена заплаха, директно ще изключа съответния ученик, ако съм директор и заплахата е подадена от ученик на училището или негов родител. Аз като директор, ако съм, нося най-голяма отговорност за сигурността на персонала на училището и за учениците. С МВР ще обсъждаме после действията ми, от инструкции в този случай нямам нужда. И няма да козирувам на никого, дори и да си загуба поста за това.

8

Анонимен

преди 1 година

Директорите искат твърдо и ясно да им се даде инструкция какво да правят... Какво значи това на практика? Значи, че директорите искат да бягат от отговорност. Ако утре действително гръмне бомба в някое училище, съответният директор просто ще покаже инструкцията и ще каже, че е изпълнил всичко по предоставения му план за действие. Типично поведение на бюджетник, точно като лекарите по време на Коко 19. Дай им на тях дембелски козирувания.

7

До 7

преди 1 година

Анонимни пубере ,охлювите са такива като теб.Май доста повечко ви дойде слободията!И един здрав пердах, трябва на такива без мозъчни лигльовци с мозък на амеба,

6

Анонимен

преди 1 година

Не само да ги изключат,а да ги пратят в трудово-възпитателно училище да им дойде акъла.Не може някакви *** да разиграват цялата държава и да стресират други деца и родители.Това е тероризъм,макар и от непълнолетни.

5

АнонимеН

преди 1 година

ТОЯ ПА ОХ-ЛЮВ ЗА МНОГО ВАЖЕН СЕ ИМА!!! ТИ СИ ЕДИН ОБИКНОВЕН ДИРЕКТОР НА УЧИЛИЩЕ И НИЩО ПОВЕЧЕ! НЕ НЕОДОБРЯВАМ , ЗАЩОТО МОЖЕ ДА СЕ ЗЛОУПОТРЕБИ ПРИМЕРНО НЕГОВ ДРУГАР ДА МУ ВЗЕМЕ ТЕЛЕФОНА И ДА ПУСНЕ ТАКЪВ СИГНАЛ ИЛИ ОТ ПОЩАТА МУ! ОСВЕН ТОВА Е ПРЕКАЛЕНО НАКАЗАНИЕ БЕЗ ДА ИМА РЕАЛНА ЗАПЛАХА!

4

Анонимен

преди 1 година

Няма изключване, че ни отиде бюджета.

3

Анонимен

преди 1 година

А директор ,които си прави селфи в банята .......

2

Анонимен

преди 1 година

Ама първо един хубав бой, за да не продължат с това и там където ще отидат.

1

родител

преди 1 година

Много добра идея която трябва да се изпълни.