75

Московски

преди 1 година

Тук има много истински коментатори на комунизма. Такива хора от 1970 ме учеха за разгрома и разпадането на империализма и САЩ и нато. Но си купувача японската електроника. Караха немските коли от западна имачкой а не източна немалко както сърбите казват и сега. Дано тези русофил породата повече русофоби.защото няма по голяма тъпотия в света. Има ли японофили, Франко филиал. Поне децата си да не заразяване с тази проказа . Познайте общото Путин и си...пин. един път избрани за цял живот.

74

Анонимен

преди 1 година

Медведев е прав не само за Украйна, ами изобщо нужда от граници няма никава, освен да се затормозяват хората. Никой не притежава планетата Земя и да се дели тя на парцелчета е меко казано смешно. Тия граници са само поводи за войни и конфликти.

73

Дядката

преди 1 година

Повечето западни публикации обаче , са от вредни ***!

72

Анонимен

преди 1 година

А оня ден Зелков беше на посещение в Полша да моли поляците да го нападнат. Така, че източна Украйна ще е за Русия, западна за Полша. Което пак прави НАТО да граничи с Русия. Хубавото е, че в кая на тази война, когато и да настъпи той, Нато вече ще една омаломощена, обезуръжена, беззъба организацийка и няма да е заплаха за никого.

71

Анонимен

преди 1 година

мъск действително започна да се превръща в иди9от

70

Анонимен

преди 1 година

Медведев е изрекъл очевидната истина. Ако НАТО милееше толкоз за Украйна, просто щеше да съдейства за спазването на Минските споразумения и тогава и вълкът щеше да е сит и агнето цяло. Но вече колелото на историята се завъртя и няма връщане назад. А колкото до крим, заради който западът страда от перманентни сърдечни пристъпи-още щеше да си е украински, ако не беше безсмислея спонсориран от запада майдан.

69

Анонимен

преди 1 година

Не съм въобще фен на Мъск, но е абсолютно прав. Ако ще има пропаганда от едната страна, да има от другата и хората сами за себе си да преценят къде е истината. Само с пропаганда от едната страна е чисто и просто див болшевизъм и никаква демокрация!

68

Анонимен

преди 1 година

ами тоя що е в китай ве - утре като е обърне палачинката всички краваршингтонски по-дло-ги ще побързат да си дръпнат очите нали преди това бяха комунисти или рожби на комунисти- справка - банкянския комунист, соломонка паси- и цяла камарила след тях

67

Анонимен

преди 1 година

вашингтонските под-метки по нищо не се различават от ислямистите - най голямата рожба на вашингтон в края на 20 век- войни и разрушения където се сетиш- промити мозъци с тяло - разходен материал на сащ при необходимост

66

Анонимен

преди 1 година

Да не го сваляш?

65

Анонимен

преди 1 година

човик с мозък и топки - проавото на информация е основно право хората трябвада чуят и сами да преценят инак лишаването от информация си е болшевизъм и фашизъм - основна идеология на вашингтон

64

Илън дъ идиът

преди 1 година

Изкуствен интелект, устойчива енергия, бла бла, дрън дрън, тоя ще го видим как копае в Тексас много скоро, пиперки и доматки ще сади кат пенсионер да има ко да хапне след това което ги чака мързеливите дебелогъзи янки бухаха

63

Анонимен

преди 1 година

И какво искаш да кажеш? Че украинските нацита не са нацита? Или че не са наркомани?Ти вярваш ли си?

62

Анонимен

преди 1 година

"показват удивителна липса на осведоменост за напредъка на изкуствения интелект" -- Изказването от своя страна също показва удивителна липса на осведоменост за напредъка на изкуствения интелект в РФ. До началото на 2024 г. Русия ще въведе ИИ в половината своя икономика, каза премиерът Мишустин.

61

Анонимен

преди 1 година

Ако го нямаше Алкаш Медведев кой щеше да напише подобен шедьовър:"Это *** безумных нацистов-наркоманов, одурманенный и запуганный ими народ и большая стая лающих собак из западной псарни. С ними разномастная свора хрюкающих подсвинков и недалких обывателей из распавшейся западной империи со стекающей по подбородку от вырождения слюной."

60

Анонимен

преди 1 година

Мъск е един от малкото известни хора, които от самото начало имат позиция срещу войната и правят каквото могат за да я успокоят. И въобще не го вълнува кой как го нарича.

59

Анонимен

преди 1 година

СОРОСОПОЛЕЗНИТЕ НЕПРЕКЪСНАТО ОБИЖДАТ И НАЛАГАТ ЦЕНЗУРА, СЛЕД ТОВА СЕ ЧУДЯТ ЗАЩО ИМАТ САМО БОТОВИ ПОСЛЕДОВАТИЛИ И РЕАЛНИ ТАКИВА НЯМАТ...

58

Анонимен

преди 1 година

Мъск е прав като не трие медведев след 10 водки

57

Анонимен

преди 1 година

Е, друго си защитниците на демокрацията да налагат цензура...объркан свят!

56

Мъск е русороб

преди 1 година

Не искам да разплаквам русофоби.Не съм лош човек.Обааааче, Мъск си е русофил и това е ФАКТ. Независимо че има бизнес контакти в много страни ЕДИНСТВЕНИЯ ЕЗИК освен майчиния английски който Мъск знае е РУСКИ и той много често го демонстрира като си пише с Рогозин. Не е случайност че когато стана шеф на Туитър руските държавни сайтове бяха ОТБЛОКИРАНИ и отново се появяват като препоръчителни. НЯКОЙ ЗАБРАВИЛ ЛИ Е МНЕНИЕТО НА МЪСК ЧЕ КРИМ Е РУСКИ? А сега публикациите на Медведев. Случайност? Надали.