70

Навсякъде има

преди 1 година

Джамии по техните държави ама няма кой да ходи да си губи времето.файда ЙОК.

69

И КАКВО???

преди 1 година

Йок-файда.Само разходи строят.Фабрика да построи,заводи, училища и висши заведения като на западна Европа.Заводи и жилищни комплекси с малки къщички с басейни за хората а не мега фекалии.Това няма икономика в него и не създава работа на населението а ги връща в средновековието.За това хората бягат от мизерията.

68

До 6. Това са те

преди 1 година

Най-НАЙ от НАЙ-добрите експерти,архитекти и строители в цял свят са турските,но това са учили и толкова могат като нямат представа какво правят това е резултата.Масово строят без"ДЖЕЛЕЗО"и слагат 1 кофа КЕРЕЧ на бетоново за?Дано не са строили извън Турция,че почвам да бегам бате.Там висшето образование е = на 1 клас във България.Нало виждате е нашата родина какви са специалисти от 33 години само ремонт на ремонти по -пътищата из страната.

67

До 20.Викаш

преди 1 година

Турция е сила?А *** не знаеш например как изчезва нещо за 0,0001 и става на пепел,да не дава Исус,че нема да сме живи да видите например ако се самозабрави и каже напред на 100люпеновото или на 100 мильонно население с площ колкото САЩ например става на въглен.Така че,по скромно и никой не е над другия по-висш?Да не се замозабравяме и всеки има право да живее там където се самоопределя кой от къде е.Айде със здраве.

66

мисулманка

преди 1 година

Знае се, че epдyraньо е бил благословен от Бог с xeмopoид с образа на мyaмет. Той с охота го показвал на ислямските миряни, за да мoгат те да се любуват на святото чудо, галейки го и целувайки го. Xeмopoидът бил лeчебен и лeкувал вярвaщите от кoварни бoлести в името на ъaлaxa бога наш.

65

ВНимателно

преди 1 година

СЛЕД унищожителна ЧУМНА ПАНДЕМИЯ по времето на ЮСтиниан/ ОТГлеждащи домашни хора / след временно разрешение преди около 9000 години / нареждат да се създаде нова религия.. Вижте историята. В джамиите клекналите мъже дават възможност за диагностика за наличие на масови убиици вкл черно и сиво чумни.. От 100 000 места се подават данни за проникнали такива убиици през пробиви в общата охрана.

64

У НАЗЕ КРАДАТ

преди 1 година

АЛО КВО СТАВА БРЕ>>КАкви 19 000 000 ПАунда.. У нас толкова крадат само за едни пикливи уж пречиствателни станциики в градчета с затихващи функции .. С тн Европари за толкова малко милиони се провеждат СЕМИНАРЧЕТА И СЕ ПЕЧАТ РЕКЛАМНИ ДИПЛЯНКИ.. СЛАГАТ И ПО ЕНДА ЦВЕТНА РЕКЛАМНА ЛАМАРИНКА КЪДЕТО ПИШАТ СМЕЛО КАКВИ ПАРИ СА ОГРАБИЛИ>.Веднага САКАТ ЗАТВАРЯНЕ НА МАРИЦА ИСТОК ..

63

Анонимен

преди 1 година

В България има църква или джамия и в най-закътаните места на родината. Ако се направи съотношение между население и религиозни храмове едва ли България ще отстъпи на Турция. Така, че незнам какво се се цели с подобени статии.... Вярващо=те хора не са опасни. Притеснявайте се от безбожните....

62

Вярващ

преди 1 година

"Ще се издига над града векове" Ще се издига, ама ако Бог реши така. Ако реши нещо друго, земята ще се разцепи и ще погълне вавилонската ви кула за един ден. Както забелязвате, Партенонът още стои 2500 години. Какво ли не са го правили тоя Партенон: бил е църква, джамия, харем, дори фабрика за барут. Рушили са го, взривявали са го. Ама още има нещо останало от него. Та само Всевишния определя кое да остане и кое не.

61

Анонимен

преди 1 година

Доживяхме нуждата Турция да се ислямизира )))))) По-скоро е предизборен финт на Ердоган, ега го оставят още 1 мандат на върха, но едва ли

60

Анонимен

преди 1 година

Kakвo ни интересува това нас, нормалните хора?

59

Анонимен

преди 1 година

Малко е съмнително дали джамията Му ще се издига над града с векове. Предвид качеството на строителството и земетресенията.

58

Я па я..!

преди 1 година

Мегаломан. Пред изборна агитация. Нека първо се справи със земетресенията , и после да мисли за световна икономика и джамия.

57

червен боклук

преди 1 година

***,които не саживяли по времето на комунизма ги съветвам да не пишат и да не коментират .защото не знаят нищо.

56

ГГГ

преди 1 година

Защо ме занимавате с джамии?В основата на тази религия е невежеството и необразоваността.Християнин съм,и живота е показал кое е верното.Вижте на какво прилича исляския свят!!!

55

Bormann

преди 1 година

Заменя Св. София, фесса знае, че диваците си отиват обратно в азиатските дупки от които изпълзяха много скоро :)))

54

Ястребител

преди 1 година

Подзаглавието е епитом на джурналистично невежество. Или съзнателен опит за манипулация. Ердоан досега е похарчил стотици милиони долари да реставрира и поддържа и църкви. Някой да е казал, че Ердоан се опитва да християнизира страната си?! И за незнаещите - над 90% от населението на Турция се определят като мюсулмани. И изграждането на джамия в мюсулманска държава е новина???!

53

Напразно се охарчиха

преди 1 година

Много милиарди се похарчиха да се очерни нашата религия. Само отворете нетфликс. Навсякъде мюсюлманите са терористи, бомбаджии и потисници на жени. Само да не беше изтичал клипа на алжирския имам с котката, че толкова пари на вятъра. Мюсюлманите имаме повече милост дори към уличните котки, отколкото западняците към собствените си родители. Живял съм в Германия и знам. Имат милиони, а родителите им са по домове. Не ги поглеждат с месеци и години. Покажи ми един мюсюлманин, зарязал майка си в дом?

52

истински мъж

преди 1 година

Символ на характерното мюсююлманско безумие.Зтова мюсюлманския свят е най-изостатаналия,затова там човешкия живот не струва пукната пара,затова мисленето е на ниво Х век и пр.Кажете г-да мюсюлмани,че думите ми,са лъжа.Друг е въпросът,че този начин на живот-мюсюлманския,на вас си ви харесва,г-да мюсюлмани.И тогава какво търсите в Европа?

51

Анонимен

преди 1 година

голяма работа