47

ПЕТКОВ

преди 1 година

ЛЕСНО СИ ВЗЕМАТ БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ НО НИКОЙ ОТ ТЯХ НЕ ОСТАВА В БЪЛГАРИЯ А ВЕДНАГА БЯГАТ НА ЗАПАД - ТАКА ИМ Е ПО-ЛЕСНО КАТО СТРАНА ЧЛЕНКА НА ЕС И НАТО

46

Съдията Дред

преди 1 година

До Алекс .... Нещо си се объркал Алексчо. Оригиналния надпис е " ЧЕМОДАН - ВАКЗАЛ - СОФИЯ " и беше надраскан на залятия със синя и жълта боя БЪЛГАРСКИ паметник в Болград, Одеска област през 2017г. когато любимите ти украйнци гонеха и убиваха българи и руснаци живеещи в Украйна . България тогава поиска хуманитарен коридор от Европа за да спаси бесарабските българи в региона но и бе отказано от Брюкселските толерасти . ТИ ТОГАВА КОГО ПОДКРЕПЯШЕ ? Пак Украйна ли ?

45

Анонимен

преди 1 година

А защо им е дадено? Те ясно, искат европейски паспорт. А ние ? Какво изискваме?

44

Решението

преди 1 година

Т к. българките не раждат (а разхождат кучета) - да се даде българско гражданство на деца сирачета до 5 годишна възраст по 1000 от следните държави Виетнам, Камбоджа, Лаос, Мианмар, Тайланд,Филипини, Авганистан, Пакистан, Сиря, Ирак, Русия, Киргизстан, Туркменистан, Мексико, и от цяла Латинска Америка. Иначе България след 30 години ще е само география.

43

Света се обърка

преди 1 година

Ние сме държава която си ПРОДАВА паспортите на всеки който плати хиляда евро . Това е основния бизнес на един наш Шкембе воевода... Макетата що български паспорти изгориха на "протестите" си а после срещу 40 ЛЕВА си извадиха нов..... ЕФТИНА ДЪРЖАВА СМЕ .... с продажни политици и още по-продажна държавна администрация.... Руснци... северномакедонци... афганистанцки мигранти... тунизиици... ислямски джихадисти ... нямат никакъв проблем да станат български граждани срещу няколко евро платени кеш...

42

Алекс

преди 1 година

Защо се дават паспорти на руснаци? Чемодан,вокзал,Москва.

41

Анонимен

преди 1 година

Излиза, че даваме паспорти на килограм и който не е поискал не е получил!!! Някакви критерии за ниво на език, уседналост и адрес, възможности да се издържа и прочие няма ли да въведете преди да изсипвате чувалите с паспорти...За макетата БГ паспорт само след минимум 5 години живеене и плащане на данъци в БГ...поне някаква полза за бюджета от това раздаване на бумаги

40

Митко

преди 1 година

Аз искам да го изхвърля тези се натискат за тази тинясала държава.

39

до 44-ти САЩ създаде

преди 1 година

безброй малки америки в България, но не съм видял някой да се е трогнал от това, та за една малка Русия ли?

38

Анонимен

преди 1 година

Български паспорти на руснаци - много е опасно, те са си руснаци и никога няма да станат българи. Който познава руснаците/ украинците, знае много добре , че имат силно изразено чувство на превъзходство над нас, те са закърмени с идеята, че сме им длъжници за някакво "освобождшние" до гроб. Те създават своя малка държава у нас и ще станат страшни в един момент. Къде са мислещите политици да спрат тази диващина.

37

А колко са

преди 1 година

Украинците, взели български паспорт? Или на тях им е рождено право?

36

Анонимен

преди 1 година

Единственият изход е премахване на двойното гражданство

35

До Мишо

преди 1 година

Стига ве. Един футболист от Африка, като го внесат в БеГе след макс 6-9 месеца го уреждат с паспорт за да не заема квота за чужденец.

34

Анонимен

преди 1 година

Е, па много са, бе! А колко македонци? Взимат гражданства, за да се устроят в ЕС, не че у нас. Ама в ЕС вече не е кеф, та се чудят де да си турнат дирниците.

33

Таня

преди 1 година

Защо даваме гражданство на такива плъхове? Утре като направят някаква свинщина и ще казват, че са българи. Защо позорите България?

32

Анонимен

преди 1 година

Да им правят редовно тест за алкохол (ако дрегера може да отчита до толкова)... И ако пият, да не им дават гражданство.

31

Анонимен

преди 1 година

Класическа статия тип "стръв" за сорсоидни шарани да вдигнат малко импресиите на сайта. Ех, ех....

30

Космонавт

преди 1 година

До 27 Определено се превръща в концлагер. Путин е роб на Шваб и пръв въвежда всичко технократско в Русия.

29

До Анонимен 26

преди 1 година

Добре бе, разбрахме за "Русия на Пу", стига си го спамил през 2 коментара... Толкова ли си горд с тази остра като бръснач мисъл? Радваш ли се за живота си?

28

Анонимен

преди 1 година

Аз ако съм шеф диригент ще направя така, че всички руснаци, които подкрепят режима на Путин ще ги върна в Русия. Независимо в коя държава са се изселили. Щом им харесва сатрапа да си ходят в совдепята.