128

Анонимен

преди 1 година

Президенте,видя ли докъде я докара с твойто мяткане на юмруци и твоите красиви и "умни" харвардци. Ами намерил си *** народ да ти се радва.

127

Анонимен

преди 1 година

Този комунист трябва да бъде ПРЕМАХНАТ! Напълно ненужна президентска институция.

126

Бивш

преди 1 година

През 70-те години провеждахме предизборна кампания в Кърджалийски окръг.Стигнахме до с. Горно капиново. Хората ни посрещнаха въодушевени ,говорихме си за бъдещото правителство,за комунизъма и социализъма,и накрая им дадохме думата за въпроси. Стана един човек от задните редици,леко позадрямал и рече: Вам да питаме бре другаре,сламата за мулеата кога ще раздавате??? Така ще е и сега г-н Радев,на народа ще му писне и ще мисли само за бостана и бедрата на жена си!!

125

Приятел

преди 1 година

Важното е че срита тлъстия банкянски се.ляк Боку Чекмеджан, в задните части на увисналото туловище.И да не забравяме че смени онова безлично меко.тело Плювню.А алтернатива му беше крадливата и грозновата женица от с.Добруша ,Ловешко-баба Цецка ,майката на всички...разбойници от ГЕП.

124

ГНЕВЕН

преди 1 година

По-правилно е направо да ги изрита по родните места.НС е напълно ненужна институция ,която само узаконява прищевките на ФАЩ!

123

5

преди 1 година

Я да вземат всичките ,барабар с президента да си ходят!Крайно време е!

122

Анонимен

преди 1 година

Трагедия е когато президент на една държава се превръща в най-вредния човек за нея. Както се случи с Радев по примера на неговия кумир от Кремъл.

121

до Червен КАРЪК

преди 1 година

Психичното в Церева кория бих ти препоръчал

120

Анонимен

преди 1 година

добре че е Радев че ни спасява от директно влизане във войната .И той има много грехове но тук напълно съм съгласен че се държи за роклята на м..а.й...к..а Русия.Дано да няма правителство и да караме със служебни кабинети поне 5 години

119

Манна Небесна

преди 1 година

Всичкит 240 + обслужващ персонал да идат да Го почерпят, че им осигури една седмица повече заплати!

118

Анонимен

преди 1 година

Радев е най-вредният човек в държавата. Целта му е да няма работещо правителство и той полага доста усилия в тази посока.

117

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

Ко зеете срещу президента бе юроди? Ко искате, да няма по една заплата за дупетатите ли? Ми кат ги разпусне на 12 май поради некадърност, ще им платим цяла заплата, иначе половин.

116

Случаен минувач

преди 1 година

Радев не е прав. Това, което върши, най-малкото не е християнско. Преди Великден е Страстна седмица. Всички знаем, че не се работи много, много. Хората си мислят за яйца, козунаци и т. н. Нищо нямаше да стане да го беше свикал след Великден. Защо е това натягане?

115

Истукан

преди 1 година

Най-разумното е тези дето предизвикват тези избори да ги платят.

114

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Този път генерал Радев,не ги чака да се...туткат и ги свиква по...късата процедура. Така трябва да бъде,браво генерале...юркай цивилните...гарги да им дойде акъла в главата.

113

Истукан

преди 1 година

Оставка на Радев. Проблемът ще се реши като се махне от поста. Тогава ще има правителство.

112

Анонимен

преди 1 година

Шушумигата министър на отбраната в служебното правителство, назначен от агента на цру радев трябва да бъде съден за държавна измяна. Новият пълнеж на парламента е нелегитимен. Преди да се правят нови избори всички предатели трябва да бъдат почистени от избирателните списъци и съдени за източване на държавния бюджет в интерес на чужди държави

111

Калинко депутата

преди 1 година

Заклевам се, да се водя от интересите на Вожда.

110

карачанаков

преди 1 година

До Додо/изчезнал вид птица/ НАЛИ БЕШЕ според тебе 500 според Рашков 5 000 ДОКАЗАНИ обвинения и тъй като твоите и Рашковите АОКАЗАНИ обвинения се оказаха недоказани предположения .... го пуснаа ,а Рашков ще ги представи ама ДРУГИЯ път.

109

Дръзкий

преди 1 година

Хубава поза "пирамида" с ръчичките