390

ДАААА

преди 1 година

Нашите комунисти русофили са във възторг !

389

Анонимен

преди 1 година

НАТО е на една война живот. Помнете ми думата. Ама война. Не да кибичат в базите си в Афганистан. Колкото до ЕС, това е съюз с центробежни сили, който няма как да просъществува още дълго. Ние нямаме никаква полза да си обединяваме дълга със западните параспури и продоти.

388

Анонимен

преди 1 година

Америка има 350млн. население. Да върви и да защитава Украйна. Ние имаме 6 млн като повече от половината пенсионери. Който иска да ни вкара във война иска да ни унищожи. Да знаете.

387

Анонимен

преди 1 година

Ей вгъзродени, българина ясно показа кого иска да подкрепя и това са ЕС и НАТО. Именно затова хиляди сънародници напуснаха родината и се изнесоха натам. Към Масква и орколандия никой не ще да ходи. А вие като сте такива копейки, какво правите в лошите западни сайтове и соц. мрежи? Пълни лицемери и дупедавци! Най-големите предатели на родината!

386

Анонимен

преди 1 година

"Това без съмнение ще окаже негативно отражение върху влизането на България в Шенген"Защо? Нали влизането в шенген не беше политически въпрос?

385

До Emigrant

преди 1 година

"Филите да си вземат чемоданите и беж на ферибота..."Тъкмо ти като натофил и есфил можеш да последваш сам съвета си. Тъкмо ще останем само българофили тук на Българска територия, без да се разправяме с платениотReпки като теб, готови и децата си да продадат за шепа чужда валута.

384

Анонимен

преди 1 година

В момента НАТО и ЕС са в изолация от останалия свят, та е спорно кой е по-изолиран.

383

Анонимен

преди 1 година

Правилно вървим. Само дето не е вярно. Следващата стъпка е напускането на тези гн или структури.

382

Анонимен

преди 1 година

Вървете , вървете !

381

Пижо

преди 1 година

Че то самото ЕС е в изолация от целия останал свят. Видяхме как посрещната и най-вече как изпратиха Лайен от Китай.

380

Анонимен

преди 1 година

ей това е позитивна новина, от кога искам да се махнем от тия измислени съюзи

379

Анонимен

преди 1 година

"Вървим към...Вървим на .ай?ната.си.

378

Анонимен

преди 1 година

ИзвинетИ , ама само ние ли ще помагаме на Украйна ? Защо англичаните и хамериканците не дадат /подарят/ нещо , а не само да ПРОДАВАТ ???ЕС -подарява , а сащ и англия ПРОДАВАТ !!!

377

Анонимен

преди 1 година

До Костов 414 __ ЗДРАВЕЙ ЛЕНИНГРАДСКИ МАВЪРЕ КОСТОВ, БЕШЕ НЕНУЖЕН НА БЪЛГАРИЯ В МИНАЛОТО,А СЕГА СИ ЖАЛКА ПАРОДИЯ, ТАКА ЧЕ GOODBEY И НЕ СЕ ПОЯВЯВАЙ ПОВЕЧЕ НА ПРИПЕК !!!

376

Анонимен

преди 1 година

Тоя съвсем е изперкал. Още малко ще иска да въведем еднопартийната система. Абсурдно е първия и втория да се обединяват. То дори първия и втория не са партии а са коалиции което е още по-абсурдно да се обединяват. Обединят ли се ще последва тоталния им разпад.

375

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че българският народ иска да линчува подобни хора и с право...

374

Анонимен

преди 1 година

Този не е експерт, а окаян инфлуенсър. Тезите му са несъстоятелни до откровено глупави.

373

Emigrant

преди 1 година

Ситуацията може да се реши лесно.Филите да си вземат чемоданите и беж на ферибота за Иличовск,ама с целите си фамилии.С един замах,за един ден си решават всичките жизнени и филосовски проблеми.Хем ще живеят в прекрасната си родина,за която бленуват и мечтаят,хем ще ни освободят от присъствието си!И без това Европа няма много място,особено за руски проксита и петоколонници!Глупаво е от ЕС да правиш Ватландия!По лесно е да се преселиш в нея и да и се радваш от близо!!

372

Учуден

преди 1 година

Уж умни хора,уж журналисти,политолози,а то плява?!Че то на кокошките на баба Мара стана ясно,че Киро и Кокоро са еднодневен проект за съботиране на парламентарната демокрация,чрез резидента дигнал юмручето на путинизма в закана,че ще ни приключи като държава!Чрез машините на Мадуро,милионите на Черепа,Мустака,Бобоковите, овъргазът,Баневите,криптобароните и да не изброявам още,харвардските к,елемета рутят и клатят здраво крушата БЪЛГАРИЯ!С,винете грухтят и ръпат круши,а бъгарете чакат спасение?!

371

Костов

преди 1 година

Спокойно хора планът е утвърден изненади ще има за всички: И така по ред. 1 .Вън от НАТО и ЕС. 2.Излизане от борда,и здраво вкопчване в Българския лев. А, ама той нямал покритие бря,няма индустрия,инвеститорите си заминаха, ами сега.... Стооооп има решение: 80 лева за едно Евро, ама множко били,айде сега хем сърби хем боли. 3.Конфискация на всички спестявания като неправомерно спечелени във вражеския Европейски съюз. 4. Ограничаване на студентите в западни университети.И още 30 т. Но първо кажет