49

ваксиниран

преди 1 година

Дотук не съм боледувал от Ковид.Реших да прилагам тактиката на сърфиста.Един месец преди вълната се ваксинирам. Ваксините имат ефект няколко месеца.Ако се появят лекарства-противоковидни антибиотици няма да се ваксинирам.Против грип не се ваксинирам-купих си Тамифлу.За ваксините- да прави кой каквото иска.Има и ваксини и вируси.От преболедуване ефектът е същият-няколко месеца и пак може да се разболее човек.

48

Анонимен

преди 1 година

Тези лекари най-вероятно са загинали от старост. Като работят до изнемога и никога не се пенсионират. А как пият само?

47

Анонимен

преди 1 година

А паметник на танцуващите медицински сестри в празните отделения няма ли да седи добре отстрани. Може барелеф. А на моята съседка, която получи съсирече в мозъка от безвредните и безопасните и умря преди 50тата си гтодишнина поне една табелка с името ще сложат ли някъде от задната страна.

46

Анонимен

преди 1 година

Антиваксърите са от гетата, те са тези, които се занимават с телефонните измами. Те са тези , същите, които заработват от платени фалшиви "данни" за "опасните " западни и американски ваксини и уж "супер добрата" Спутник. Те са тези, заради които умряха роднините ви. Хубаво си помислете следващия път като им четете глупостите.

45

Анонимен

преди 1 година

Само дето не е много сигурно ОТ какво са загинали. Да издигат каквото щат и на когото щат, измамата с ковид-едно-девет няма как да се замермети зад някакви бозаджийски идеи за монумент.

44

До 49

преди 1 година

А бе смехотворен т.poл, живеещ най-вероятно в някое село в БГ пълно с роми и драскащ простотии за жълти стотинки. Аз имам набучени роднини, които цяла зима са болни с по 40 гр. температура, заради липсата на имунитет, а пък един от тях е младо момче, на което започна да му прескача сърцето. Искрено съжаляват, че б.о.k.луци като теб ги подведоха да си сложат отровите.

43

Анонимен

преди 1 година

Аз живея в държава с 92% ваксинирати над 11 годишна възраст. На работа са всички, 100% ваксинирани. Никой не е пострадал, нито бил в болнични, свързани с ковид, или с ваксинацията. Никой не е развил заболяване -рак или автоимунно или друго от пропагандираните ви глупости. Но от преди ваксините имаме 8 починали колеги от ковид. А от преболедувалите от преди ваксините, трима развиха диабет, двама получиха инсулт. Толкова за ползата или вредата от ваксините.!!!!!!!!

42

Анонимен

преди 1 година

"Ако не бяхме се ваксинирали, макар и само 30% , щяхме не с 38 000, а с 60 000 жертви да сме. Ако 80% се бяха ваксинирали, както е в нормалните държави, щяхме да сме с 10 000 починали." - Ти още ли не си разбрал, че защитата на ваксината е само няколко месеца? Ти вече не си защитен. Моля те, бии си бустера. Ще помоля за същото всички, които мислят като теб. Пиша го за доброто на цялото общество... :)

41

Анонимен

преди 1 година

"Ако не бяхме се ваксинирали, макар и само 30% , щяхме не с 38 000, а с 60 000 жертви да сме. Ако 80% се бяха ваксинирали, както е в нормалните държави, щяхме да сме с 10 000 починали." - За щастие реално ваксинираните са има няма 10%, а другите просто имат сертификат и точно затова в Бг сега няма проблеми с Ковид и смъртни случаи от ваксата, за разлика от Запада, където вече има графа "смърт по неизяснена причина". Естествено ти няма как да го знаеш, защото имаш на раменете си телевизор... :)

40

Британски учЕн

преди 1 година

В Англия им пляскаха, по поръчка на БоДжо всяка вечер в продължение на една седмица всеки трябваше да излиза пред къщата си в 20:00 и да пляска към нищото като някакъв изтърван от лудницата ши-зофреник.

39

Анонимен

преди 1 година

Гледам, че все още има някакви индивиди, които вярват в ефективността на ваксините. хахахаха Горките, не се научиха да четат научна литература и това е то. Ами тогава ви препоръчвам само едно нещо - биите си бустерчето на всеки няколко месеца. Моля ви, не пропускайте нито една бустерна доза, защото Ковид не е изчезнал и може да се заразите по всяко време. Дори онлайн може хахаха Ако аз съм болен и четете коментара ми ще ви заразя. Пиша го за ваше добро, но най-вече за доброто на обществото... :)

38

Анонимен

преди 1 година

Ако не бяхме се ваксинирали, макар и само 30% , щяхме не с 38 000, а с 60 000 жертви да сме. Ако 80% се бяха ваксинирали, както е в нормалните държави, щяхме да сме с 10 000 починали.

37

Анонимен

преди 1 година

"А кога ще издигнем антипаметник на ангиваксърите? Да се знае кой е отговорен за смъртта на 150 000 души, българи, изгорели заради дезинформационната кампания, финансирана от Русия?" - Щом вярваш, че инфото от антиваксърите е дезинформация, значи предполагам на всеки 3 месеца си биеш бустер. Ако не го правиш, значи си га_ден антиваксър. Моля те, бии си бустера поне 2 пъти годишно. Само така обществото ни ще спечели... :) ... За теб освен бустер, друго спасение няма!!!

36

Анонимен

преди 1 година

А паметник на загиналите от ваксата ще има ли или за това мъжът на Урсула не е пратил пари?

35

Ton

преди 1 година

След изказването на Бурла истината лъсна,излъганите упорито вярват в лъжата това беше и целта!

34

Анонимен

преди 1 година

А кога ще издигнем антипаметник на ангиваксърите? Да се знае кой е отговорен за смъртта на 150 000 души, българи, изгорели заради дезинформационната кампания, финансирана от Русия?

33

Нов

преди 1 година

Това не са герои, това са СЪУЧАСТНИЦИ в престъпното затваряне, къртене, насилствено тестване, насилствено инжектиране, полицейски терор, основан на глоби от 5000 лв. /За някои повече от половин година работна заплата! за разходка в парка/. Я си се разходил два пъти, я една година трябва да работиш без да ядеш, да изплатиш рекета-глоба!?/. И сега искат да довършат героизирането на престъпници, като им издигат паметник. Не е само при вас. Тук до нас на едно кръгово движение изтапанчиха статуя вече

32

Анонимен

преди 1 година

Както се вижда от коментарите, българите са неблагодарно и злобно племе.

31

Наблюдател

преди 1 година

Въпросния, починалите са се споминали С лекарска помощ според пуснатата отгоре директива за "лечение"-споминване. Първо им дават мускулни релаксанти, при което мускулите на гръдния кош почти спират. Дишането също. След това, заради получилата се "ситуация", ги вкарват в интензивното на "Вентилатор". Там поне 85% се споминват заради интубирането /само като им вкарат тръбата и могат да разкъсат тъканите. Аутопсии няма. Виновни няма. Кислородът също убива. Всичко е въпрос на концентрация.

30

въпрос

преди 1 година

Ако всички са загинали от ваксините,тогава от какво са загинали хората които се разболяха преди да има ваксини?Идете да обясните на близките на загиналите от Ковид хора ка от ковид не се умирало! Идете обяснете на 12-годишното ми съседче как баща му на 40 е загинал от нещо друго!