9

Анонимен

преди 1 година

Тази компрометирана игра е време да се занули. Поне у нас де. От нея се интересуват само лапачите на ръководни позиции и фолкаджийките.

8

До Червената мафия

преди 1 година

Сбъркал си статията.Намести си очилата!

7

анонимен

преди 1 година

Кое му е чистото на гола?Топката се отби в А Ахмедов,който беше в засада и влезе в мрежата.По същата логика отмениха и чист гол на Назон.Какво бутане?ЦСКА второто полувреме ги окъпа като момченца.Ти гледа ли мача или просто те тресе злобата?

6

Червената мафия

преди 1 година

Прецедента Румен Радев член на семейството му е бил на заплата при Слави Трифонов в пошлото му чалгарско шоу................За злоупотреба с власт в огромни размери би трябвало да има моментален арест на мафиотите Румен Радев,Весела Лечева,Гълъб Донев с вероятни присъди:Доживотен затвор

5

отмениха чист гол

преди 1 година

пак бутат цурка ловешка ех

4

Анонимен

преди 1 година

Бате Венце е много кротък.

3

Бай Дрън

преди 1 година

Тия играят ли още бе...Българското първенство е една пародия. Само дето името е българско, българи почти не играят. То се вижда от националния ни отбор и от това, колко известни български футболисти играят в качествени западни отбори. Затова и отдавна не следя българското първенство. Не ми се гледат разни африканци, португалци, румънци...по терените ни.Това не е БГ футбол!

2

Коко

преди 1 година

Браво!Дано се пукне зеленият цирей от Разград!

1

Анонимен

преди 1 година

Направи титла към мечтата титла?