9

Анонимен

преди 1 година

Убеждавам се чувствам този е на тежки наркотици, дрогират го за да е послушен и да рекламира новия либерастатлантически джендъризъм

8

Анонимен

преди 1 година

Разбира се има специфика в това как папата и пагтриарсите стоят в обществено политически план на запад и изток.Но, основата както каза и колегата е чисто гръцка- философията на Платон.

7

Анонимен

преди 1 година

А заради Ницше изгоряха милиони хора.Ама както и да е.

6

Гръкокатолик Папи?

преди 1 година

ВИЗАНТИЯ със столица Константинопол е Единствената Римска Империя от 313 година до 1054 година или даже до 13 април 1204 година......................Кой е Римският Папа тогава и отговорът го казал Фридрих Ницше:ГРЪК в Рим е!..................Твърдението на Ф.Ницше цитирам:"Християнството е ПЛАТОНИЗЪМ за простолюдието" уцелило в десетката Римските Папи които горяли и цензурирали книги и пожали само всички трудове на Гръцка ПЛАТОН а гръцка Аристотел номер 2 за Римските Папи!..ГЪРЦИ с Късен РАЗВОД?

5

Анонимен

преди 1 година

3 не са само крамоли а начини на управление и всичко останало. Не се прави че са еднакви нещата. На запад монарсите ги коронясва папата. Затова е борбата за поста на папата с кардинали, родовете Медичи с индулгенциите и т.н. При православната църква не е така.

4

Анонимен

преди 1 година

Ако не се натрапват конфликтите и разделенията и се върне всичко нормално, такова, каквото беше преди *ковид пандемията*\още не е твърде късно/, няма да има нито конфликти, нито разделения.

3

Смяна на местата

преди 1 година

Тайна елементарна СТАРА масонска Християнска договорка Константинопол да прави реклама на латиницата и Рим а Римските Папи и запада да рекламират и възхваляват всичко ГРЪЦКО се подозира дори макар че НЯМА доказателства

2

Анонимен

преди 1 година

Папата е продължение на Византия тоест Християнизиране на Населението

1

Анонимен

преди 1 година

Да закрива злото наречено католицизъм!