101

Анонимен

преди 1 година

Докога ще ни занимавате с тая личност???!!!

100

Паню Баирски

преди 1 година

Жалка мисирка.

99

Анонимен

преди 1 година

Сега всеки рецидивист ще почне да се пише Ванчето, Илияна и т.н с цел да го настанят в самостоятелна килия.

98

ПърдогъзкатаУмилауя

преди 1 година

И няма дела за управление на превозна пърдотрътка с над 100км/ч ли?

97

Анонимен

преди 1 година

Аре кой каквото прави в това правосъдие, да го прави по-скоро и да се приключва, че ми писна от ходещи недоразумения по улиците.

96

Анонимен

преди 1 година

Че защо не я сложат в кабинета на директора на затвора?

95

Гумичка за триене

преди 1 година

От прочетеното да разбирам ли че ще бъде построен специален затвор за него?? Ако бъде осъден ефективно предлагам някъде на чист въздух да му построят самостоятелна квартира с добър изглед!! Понякога не разбирам законите в страната! По лична карта е МЪЖ вие го местите далече от мъжете и жените????????????? Има едно място където ще се чувства най добре...........!

94

Анонимен

преди 1 година

До 80. Малоумното поведение не следва автоматично от "кожите отдолу". За антиобщественото поведение я съдим, а в личния си живот да прави каквото си пожелае. Но да не застрашава живота , здравето и достойнството на други хора. Правила, пред които всички са равни, независимо от пол и самоопределяне.

93

Анонимен

преди 1 година

А изпълненията по магистралите, които само по чудо не завършиха с невинни жертви, не са ли криминални прояви? Да си я държат в самостоятелната килия, най- добре за всички.

92

Шрайка

преди 1 година

Даниел не е ТЯ, не може да бъде настаненА, задържанА и т.н. Ако всички използват правилните местоимения и спрат с отричането на човешката биология, тази гавра с природата ще затихне.

91

Златка

преди 1 година

Защо това Квазимодо е в самостоятелна килия? С какво е по по от куката и чеченеца? Вкарайте го този Даниел/ Емилиту при мъжете да му масажират пр.ъдна.та жил.а ааа и тихомир мелисата и той/тя трябва да е в зандана да им излекуват запека

90

Ала бала

преди 1 година

Нали искаха да скандализират обществото.Разчитам на съдията да им даде 5 години в затвора!!! Така че най-накрая да станат известни с това че са им дали максимална присъда на тях горките. Хора без работа само се чудят каква простотия да измислят. И пак ги жалят. В отделна килия !!! Защо??? По паспорт е мъж значи при мъжете. Да му пръснат халката....

89

vale_karo

преди 1 година

Бих се радвал всички тези писания които правите да бъдат включени в учебната програма на петокласниците в България .Ако имам правото да отсъждам, журналист написал подобна статия да лежи в затвор не по-малко от 10 години. Истамбулска ,а?

88

Анонимен

преди 1 година

Е то е много срамежливо. Това то стана много известно и трябва да се пази.

87

Как може да са

преди 1 година

толкова ограничени?Само този,дето бил мъж с тази дето била жена,но не били нито мъж,нито жена,с трети който не се знае какъв е.Не са ли информирани,че има 32 пола,ами се ограничават само с мъжкоженски(или женскомъжки)?Освен това нямат ли си домашни любимци,я кучета,я магарета,че да разнообразят закостенелите си тривиални сексовръзки?Извратената психика няма ограничения,да си раздвижат перверзните мозъчета.А като ги вкарат в затвора,ще съдят БГ,защото нямаме арести за всеки един от 32-та пола.

86

При мъжете да му

преди 1 година

Пръснат ....! Няма такива привилегии в отделна килия,като е грозен мъж ще го чу..ат в дивия до ,като не се управи това изрудче,което медиите направиха известно!

85

мак

преди 1 година

Ставате смешни с отразяване на тая емили, или тоя емил, де да го знам. Баста, стига.

84

Анонимен

преди 1 година

Хора и в сливенския ще и се стъжни на ЕмилитУ. И там ще е на "уважение", може бързо, бързо да пусне молба за спешно преместване в мъжки затвор. Жените не прощават, а и едва ли са съпричастни към особените му щения към пол

83

Аз

преди 1 година

До ???Може ли линк към това интервю, в което ги заявява тези неща? Защото аз мога да дам поне 5 линка с видеа, в които разказва за това, че няма нормални полови органи и че така се е родила.

82

Бай Чеп

преди 1 година

А сега пак ще ни накажат от Брюксел, че нямаме отделни затвори за такива НЕЩА. Пък може да ни отпуснат средства да построим някой и друг гълъбарник, с оградка по наш вече изпълнен на границата проект. Все пак тези от ЕК трябва да помислят за бъдещето си.