28

Анонимен

преди 1 година

Ако е 1000 разлика нищо не е.С машинките може направо вота на милиони да се подмени с един клик.Само трябва да имаш един IT специалист за свой човек и вълшебна флашка.

27

Анонимен

преди 1 година

не разбрахте ли най после че изборите минаха преди гласуването - питайте козяк !

26

Анонимен

преди 1 година

Американското посолство беше хвърлило обилна светлина върху резултатите още преди провеждането на изборите. А вие приказвате за "тъмно".

25

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не са "най-тъмни". Тъмните гласуват за леви партии и КоССтадинов е доказателство за това. Дори и да са най-тъмни са заради КоССтадинов, който не е светъл българин.

24

Анонимен

преди 1 година

Шефът на информационно обслужване точно преди изборите беше на дълго посещение в САЩ, където получи инструкции как се провеждат демократични избори и как "правилно" да броят гласовете. Инструктажа беше толкова добър, че ЦИК можеше да обяви резултатите от изборите още вечерта преди гласуването, но изчакаха гласуването от добро възпитание.

23

В Симитли

преди 1 година

При 6973 жители(заедно с децата),синът на кмета има 7000преференции.И пак е депутат от ГЕРБ.

22

Анонимен

преди 1 година

Само в 1 изборна секция от 41, гласували за ПП, накрая оставили 4, т.е 37 гласа изчезнали. Направете си сметката колко секции има общо в Бг и колко хиляди гласа са задраскани.

21

Анонимен

преди 1 година

Това са най-компрометираните избори. Унищожени бюлетини на избирателите, гласували за ПП. Обаче ПП мълчат.

20

Анонимен

преди 1 година

Така е.СИК и ВИС винаги са работили във вреда на народа.Аналогията е точна.

19

Хора

преди 1 година

ПП+ са първи,Възраждане са втори а ГЕРБ трети такива слухове се носят в ЦИК.В тези избори се случи измамата на века ...

18

Първи април

преди 1 година

Най-нагласените избори си бяха през 90-те, сега вече има интернет.

17

Факт

преди 1 година

Изборите са купени и фалшифицирани и не трябва да се признават.

16

Информационно

преди 1 година

обслужвана се видяха в чудо след като Вързаждане притиснаха господин Филипов до стената и изгействаха партиите да имат представители рам и да наблюдават. Та явно от нервност са объркали нещо.

15

Анонимен

преди 1 година

Проблемите произтичат от машинното гласуване, никой не знае къде отива информацията от флашките и кой държи кодовете. Доставчикът на машините е спонсор на Демократична България и ПП, това говори достъчно.

14

Mopcku_

преди 1 година

Някой може ли да сметне колко гласа са купили за над 6 милиона лева излезнали от чекмеджетата на мутрата от Банкя? Та съберете това число с числото на администрацията, на работниците гласуващи корпоративно и не многото останали членове на ОПГ ГЕРБ. Ще получите число по-малко от действителните гласове за ОПГ ГЕРБ на изборите. Остатъка е буквално подменените бюлетини в тяхна полза. Математиката не е чак толкова сложна.

13

От хората

преди 1 година

Задължително гласуване.Така и хазната ще получи нещо от глобите на негласувалите.Но,на първо място- оправяне на списъците на имащите право на глас.Хора,които с години са извън страната ,живяли на квартира и преместили се на но квартира,се водят на стария адрес.ГРАОН да си свършат работата. Може да го нарекат дискриминация, но неграмотните до нямат право на глас.Не на последно място гласуват само постоянно живеещите в страната.

12

Чудно ми е

преди 1 година

при преброяването сме 6,5 милиона, а в преброителните списъци 6, 9 , като от тези 6,5 трябва да се извадят децата до 18 години. Та избирателната активност никак не е ниска. Активна регистрация, гласуване само в рамките на страните от ЕС, машинно гласуване и служебна изборна администрация.

11

Ц до име

преди 1 година

ПЕЧАЛБИТЕ да влезеш във властта са Далееееч по- Големи от някаква си там субсидия! Не че няма значение, но те всъщност печелят мноооого повече от влизането си във Властта. Които и да са те! Затова е борбата, не толкоз за субсидията.

10

хе хе

преди 1 година

Вотът на 2 април - най-тъмните избори в новата ни история.- Не ми хрумва всичко, което би могло да ми дойде на ум.

9

Детска градина

преди 1 година

Тия от ЦДГ " Промяна" ВИНАГИ обвиняват Другите за недостатъчно добрите си постижения! Да се поучат от " Възраждане"!