17

Анонимен

преди 1 година

Меган и Хари нали се оплакваха от вниманието на журлистите? Тогава защо дадоха интервю за Опра и писата автобиографии.

16

рижия

преди 1 година

все към входа на прислугат го влече, защо ли?

15

Браво до 14:)

преди 1 година

Според теб мелезите Не са хора? ОМГ!!!

14

Анонимен

преди 1 година

От книгата на Хари разбираме,че той е убил 25 талибана,а иска охрана от двореца. Когато те е страх от покушение и искаш охрана ,не пишеш в книга факти,които те правят мишена. В книгата си Хари показва /според мен/ дребнавост и завист към Уйлям. Любовта му към мелеза е още по-интересна тема-определено е играла тя на струната от травмата в живота му-Дияна. Той буквално е обсебен от Дияна,а приема Мегън като нейно превъплъщение,,което само по себе си е не здраво. Трябва му помощ от психиатър....

13

Бр

преди 1 година

Свекървата винаги са Недоволни от нещо си, все ще намерят за какво!!!

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 8 Първата секс връзка на Хари е с конярка от имение на баща му. Това прочетохме неотдавна. Разбира се, професията на момичето не означава, че то не е хубаво, чаровно и чистоплътно, но доказва, че още когато се е заергенил, Харинесе е съобразявал със социалната принадлежност на жените, които харесва. Това важи за всеки нормален мъж, но когато стане въпрос за женитба, повечето ергени не са по-малко претенциозни от най-претенциозните кандидат-свекърви. Хари обаче не прояви мнителност.

11

Анонимен

преди 1 година

Смахната работа, плюват на ляви и дясно, ама искат пари от същя този кралски двор, явно само това е целта ПАРИ. Алчноста на мелеза е безкрайна. Нали се изнесоха защо чоплят и пишат, хем не искат нищо да спазват, хем искат да им плащат като за хора от кралското семейство.

10

456

преди 1 година

Май кралицата има " замъглена преценка" за другите жени въобще! Знаем какво стана като принуди Чарлз да се ожени за Даяна, докато той беше влюбен в камилата! Сега Даяна щеше да е жива!!!

9

Анонимен

преди 1 година

правилно е преценила

8

Анонимен

преди 1 година

До хаймана 6, ти наистина ли смяташ,че жените,които е можел да избира Хари са на същото ниво като жените,с които си спал ти?

7

Анонимен

преди 1 година

Този е три пъти минимум по-такъв от баща си.

6

хаймана

преди 1 година

Гореща жена!!!!! "Огън и Жупел" в Кревата!!! Обича Кекса и няма Главоболие!!! Това е мечтата на всеки мъж!!! Не е като английските к.рави - всички на едно лице, грозновати и сякаш правени на един калъп! Студени и сковани в кекса, често нечистоплътни, избиват комплексите си с мнооого алкохол! Знайм, знайм... доста "английски пай" сме пробвали!!!

5

оф

преди 1 година

добре че Елизабет не утрепа Меган , както направи с Даяна !

4

абе

преди 1 година

е колко време ше пишете какво била казала Елизабет ||

3

Анонимен

преди 1 година

Да,а това което направи Елизабет като разреши този брак само показва,че е действала от чувства,а не от позицията на монарх. Сегашните събития произтичат именно от грешното й решение. М.М. е абсолютно нарцистична и манипулативна личност,която хвана "тъпия" принц. Абсолютно целенасочено се е стремила към запознанство-връзка-брак.

2

Шегобиец

преди 1 година

Важното е, че книгата му излезе на български и ще се веселим да четем простотии.

1

Анонимен

преди 1 година

И какво като така е калкулирала ?