30

Анонимен

преди 1 година

Има артия бия,нема артия ,като волк вия !Що е то ?

29

Финансист

преди 1 година

Надежда скяка оставете. И за редовен, че дори и за извънреден кабинет. Никой нормален бълтарин не иска да е министър председател на фалиралата България, която ще трябва да изплаща облигационните заеми на третото правителство на мутрата от Герб. Дори и той вече започва да разбира, че изобщо не е случаен ареста му. Както и този на финансиста му.

28

Анонимен

преди 1 година

Избийте си го от главите си!

27

Петър Каменов

преди 1 година

ИТН влезе в политиката през задния вход. За да са мажоретки на Толупин. Слави е кукла на конци и обожава дебелия . Нищо,че роптаеше уж едно време по негов адрес. Ще му мърка като котенце и ще му преде . До обяд имаха 2,8% ,а до края на изборния ден качиха над 4!!! Феномен . Но който дава парите - той поръчва музиката

26

Наборът

преди 1 година

Попрочетох кое що от биографията на наборката. Само се чудя къде ли е била п о времето, когато се строеше ТЕЦ Марица изток 2 и където като студент копах фундаменти 2Х2Х2. Та тая номенклатура не може, а може и да не иска да разбере, че пампорът вече е овъркил и сме на резервен солук. От един Дедо Морз

25

Съвет

преди 1 година

Предлагам мандата да се даде на ДПС.Те са най адекватната партия , след ГЕРБ.Не ми е приятно , но е така.

24

Ти да видиш..

преди 1 година

До Анонимен 26 Дванадесет години е ставало. Що па сега да не стане ?Друг вариант няма.

23

Анонимен

преди 1 година

Няма да стане бабо!-:)))

22

Фюуууут!!!

преди 1 година

До Малко за политика"""Според теб,да направим премиер "аз съм Наско".Семерджиев домакин на МС.

21

Малко за политика

преди 1 година

Уважавам я като синдикалист, но да се надява, че с мандата на ГЕРБ ще се състави правителство е просто несериозно. За такова правителство ще гласуват само ДПС и (може би) ИТН, а така мнозинство няма да се събере.

20

Анонимен

преди 1 година

Дали ще е служебен или редовен все тая, всички служат на дявола. Всички успешно съсипват страната и се кланят на чужди интереси и бизнес. В момента съсипват електрическата ни компания, за шеф на човешки ресурси е назначена пенсионерка, а за зам.директор някакъв дето се занимавал със стъклени бутилки, тези хора ще съсипят всичко с реорганизации и утре който трябва ще си напазарува за без пари, например ВЕЦ-ове, а всички ще плащат огромни пари за ток вече на частник. Поставени лица за бизнес интер

19

Анонимен

преди 1 година

Баба Мика за мутрата ли агитира?Е нали щяхме да я изчегъртваме?Какво стана?

18

Анонимен

преди 1 година

Мике, Мике, за нищо не ставаш. Менте синдикалистка се събрала с десните либертарианци на Чалгарите, с техния главен икономически съветник Ники Василев. Използват една бабишкера за параван на Ники Василев. Нищо не свърши в парламента, наду главите на всички с празни приказки и старчески объркани мисли без смисъл.

17

Анонимен

преди 1 година

Баба Зайкова е валиде-зайкиня, надзирава зайкините н банкянския зайчарник!

16

Как да има

преди 1 година

Правителство и парламент с хора от различни култури обслужващи турската държава да се субсидира със евро-фондове и прокарващи феодални закони в православна европейска България.

15

и защо

преди 1 година

редовен кабинет от хора доказващи всекидневно , че работят срещу България е по-добър от служебен такъв ?? и герб и пп+дб ясно доказват , че следват инструктажа на америка . при служебния кабинет отговорност носи президента но и той не действа достатъчно твърдо ....може би защото няма особени правомощия .

14

До 89

преди 1 година

Като толкова искаш ПП да управлява,през август гласувай за тях.

13

Баба Зайка

преди 1 година

Да не е минала през Зайчарника в Банкя за инструктаж?

12

Анонимен

преди 1 година

никога Повече герб колкото и да се напъват

11

89

преди 1 година

Експертен, по определени задачи - имат голямо мнозинство. Следващи избори ПРЕЗ АВГУСТ - ще са краят на ПП. Добре да си направят сметката!!! Ако могат, де.