69

Тон

преди 1 година

Тези богове който унищожават всичко естествено в природата и човека, които си служат с лъжи, манипулации и измами само и само да управляват целият свят,заслужават смърт , а тя ще ги намери!

68

Анонимен

преди 1 година

Край на цял бранш-животновъдство,развиван векове наред,без да нанася никаква вреда на планетата.Месо синтетика, мляко, сирене и всички производни от животновъдството продукти от инсекти и подобни.Само за яйцата още не се знае.Е животните във фермите замърсяват планетата, а дивите какво?, и те ли ще бъдат ликвидирани. Животните са хранят се с растения, които се възобновяват бурно, наторяват почвата с естествена тор.Всичко работи в синхрон от векове на земята. Е тия богове ли са та го унищожават.

67

ПроСоТо

преди 1 година

Добре че живота ми премина !..Имах щастието да живея в истинска Природа,да ям истинска,човешка храна,да общувам по човешки с другите.....Не завиждам на младите-на тези,пред които предстои живота..Тях ги бутат в чудовищна месомелачка..Отравят природата,заменят човешките отношения с компютъризирани "алгоритми",изкълчиха всички човешки ЦЕННОСТИ,побъркват ги с войни и черногледи внушения...Сега па и с ПЛАСТМАСОВО "месо" ще ги хранят!...ЗАЩО Е ВСИЧКО ТОВА?!..КОЙ бърника жестоко в РЕДЪТ НА Природата?

66

Анонимен

преди 1 година

Моля се Христос да дойде втори път преди тези сатани да са съсипали тотално всичко.

65

Анонимен

преди 1 година

Турете му един монитор на приплода и редовно го снабдявайте с пици, солети, хелчета и готово - наддава с по 20 кила на месец.

64

Анонимен

преди 1 година

Екоталибаните се гласят да забранят истинското месо, като го заменят със синтетично, за това е целият рев.

63

Анонимен

преди 1 година

Вголемите вериги се продава само синтетично месо и малко сланина на двойно по скъпа цена-

62

Анонимен

преди 1 година

Няма никакъв дебат да има дори да им се иска на някои. Това не е никакво месо а е преработен продукт пълен с химикали за да имитира нещо.

61

Спондж Боб

преди 1 година

Честно казано аз и сега почти не ям месо, просто не ми харесва, предпочитам някоя хубава рибка да си хапна. Иначе и повод за притеснение не виждам в тая фалшива мръвка, който е бyдаллa ще я яде, другите ще плащат повече за истинска мpъвка от кoкaл и света ще оцелее. И без нея народа яде всякакви бaклyци като имитиращи млечни продукти, имитиращи шоколади и захарни изделия, газирани безалкохолни напитки. А че щели да се разболяват повече, май на никого не му дреме докато не се разболее.

60

Анонимен

преди 1 година

Кое точно е неетичното в това да заколиш пиле, теле и т.н.?

59

Анонимен

преди 1 година

Значи синтетичното месо е супер, но ГМО е вредно - пореден случай на либерастка шизофрения.

58

Тялото

преди 1 година

Доста по-реалистично и лесно е подхода на една шведка компания, която отглежда гъби с вкус и консистенция на месо в саксии.Резултата е същия - 98% по-малко вода и вредни емисии, но няма тези свръх високотехнологични процеси. Преди синтетичното месо ще се появи мляко произвеждано от дрожди, подобни на процеса с който се прави бира, а това ще е истинска революция.

57

до 63

преди 1 година

Ами само да те светна, че на село пилетата докато станат ярки за колене минават месеци, а в птицефермите от които си купуваш, стават за седмици. Сещай се...

56

до 60

преди 1 година

Е то и ти ако искаш бъбреци от птицечовки ще видиш зор, ама това означава ли, че е непосилно да си лешояд в България?

55

Анонимен

преди 1 година

Не е ясно нивото на безопасността при поглъщане на бързо растящи генетично модифицирани клетъчни линии, тъй като тези линии проявяват характеристиките на ракови клетки. От другата станата имаме Агенцията по храните, която твърди, че синтетичното месо било "напълно безопасно" сякаш са провели тестове върху няколко милиона субекта. А те не са.

54

Анонимен

преди 1 година

До ХФ Че какъв е тоя избор? То тогава по-добре бръмбари, отколкото печени гyмна??? Абе не ви щем бръмбарите и туморите! Товма е единственият отговор! НЯМА "ПО-ДОБРЕ" ЗА ТОВА КОЯ НЕЗЕМНА ОТВРАТИТЕЛНА ГАДОСТ!!

53

ХФ

преди 1 година

По-добре синтетично месо отколкото насекоми. То иначе пилешкото повечето и сега няма вкус

52

Анонимен

преди 1 година

До до 50 - може и с тези продукти които изброяваш, полезни са и са достъпни за всеки в България. Но ако искаш чиа, киноа, черен сусам, семена от канабис (които са 100% заместител на месо), разните пасти от бадеми, лешници, тахан, кедрови ядки и други ядки които не растат в България, и много морски водорасли сушени от цял свят които съдържат много протеини и полезни вещества и какво ли не още - всичко това трудно се намира и е скъпо.

51

до 57

преди 1 година

Ако случайно не знаеш, болшинството иднийци са индуси, а индусите са вегани. Почти всички останали пък са мюсулмани и не ядат свинско. Така че, като ти предложат в някой индийски ресторант месо, особено телешко или свинско, отлепяй с 200.

50

Анонимен

преди 1 година

"Американската агенция по храните и лекарствата съобщи през ноември, че култивиран месен продукт - пилешки гърди, отгледани от базираната в Калифорния "ЪПСАЙД фуудс" (UPSIDE Foods), е безопасен за консумация от хора."--------------------------Значи до няколко години ще стане ясно какви заболявания причинява. Такива като въпросната агенция ще кажат всичко само и само да осигурят няколко милиона опитни зайчета, както с ковид "ваксините".