34

Анонимен

преди 1 година

До 456 Само не ходи в спешното, те това чакат. Ще те набутат в инфекциозно, ще ти наврат тръбата и след два дни ще те изпишат с краката напред. Вкъщи си се лекувай и не припарвай до тези в белите престилки, ако ти се живее.

33

До долния

преди 1 година

Ковид няма да свърши работа, ама "ваксините" ще.....тик-так, тик-так...

32

Анонимен

преди 1 година

Ама още ли има спорещи с антиваксъри? Не си заслужава, колеги! Не се хабете, той ковид ще свърши своето.

31

Профессор Кавалджиев

преди 1 година

Тревожа се, че не пише колко са си поставили това... ваксина. Че сме на процент с колегите, пиенето ми свършва и се нуждая от постъпления. Толкоз ли никой не се е набол? Сега ще си капна 100 грама, но да знаете, че изнемогвам. Обръщам се към ваксинираните, бъдете така любезни и си поставете още бустер ваксина. Наздраве ви казвам.

30

456

преди 1 година

Вече 5ти ден съм болен. Не знам кой вирус е, но е доста тежък. Прилича ми на нещо средно между ковид и грип. Има и температура. И всички останали екстри.

29

Анонимен

преди 1 година

Фалшивият вирус е запразнил. Но за ковид зомбитата празник няма, тестват се ежедневно.

28

До 28

преди 1 година

Пиши в политическите теми. Тук пишем загрижени за здравето на хората и за безпроблемното източване на касата. Няма връзка с коментара ти.

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21 Пост 27 е за коментар 21- филмираният.

26

Анонимен

преди 1 година

До 24 Щото 99% сте от това подобие на партия. От 1 месец ви активираха по форумите даже в неделя работите. Повече няма да ви обръщам внимание.

25

Анонимен

преди 1 година

До 21 Не съм от тази система, за която си мислиш, няма как да крада от здравната система :) нито да се възползвам по някакъв начин, освен да се лекувам при нужда. Много си се филмирал, че чак в истерия изпадаш и разни картини с 3 годишен срок ти се привиждат. Има Ковид и продължава да се разпространява. Факт. Пиши си на воля твоите антиваксърски теории, не ми пречиш.

24

До лекар от първа

преди 1 година

Предлагам ти да минеш от задната линия, щото си измислиха пътеки за постковид. Там е далаверата в момента. Всичко е пост..

23

До 22

преди 1 година

Да уточним - статията политическа ли е, или здравна, че намесваш политика и защо се страхуваш от Възраждане?

22

Анонимен

преди 1 година

Като паднат до 2000 "активните" случаи и РЯЗКО спрат да оздравяват и започва показване :) Вибте световната статисктика. Последният вариант как се кара? Със сополо за 2,3 дена, нали? 20 милиона активни случаи стоят от 6 месеца и не мърдат, а тия в интензивни 40 000 по целия свят. Едно и също. Стъгмистика и измама.

21

Анонимен

преди 1 година

И на Възраждане хората уж бяха против ваксините, ама се оказа, че самите те са си поставили ваксини. Против еврото са, ама спестяванията им са в евро и долари. Що така, другари?

20

До 17

преди 1 година

Да де, и аз това викам - кой както иска. Ама ти не спря бе жена 3 години да пропагандираш и да се опитваш да рекламираш компоти, лъга, тръшка се, бесня, приритва, обижда ...само и само да поддържаш фалшивия вирус и големите пътеки, дето ги окрадихте. Трай си там, кради си тихомълком.

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 9 Ти, щото си много знаещ и компетентен, затова пишеш "умрЯлите".

18

Анонимен

преди 1 година

Предишните дни пишехте броя поставени ваксини, а днес - не. Защо така?

17

Анонимен

преди 1 година

Спряха да се тестват и свърши пландемията. Между другото, кой внася тестовете в България, пак Батинков ли?

16

Анонимен

преди 1 година

До 4 Простотията се проявява при хора като теб. Скоро ходил ли си в болница? Видял ли си колко хора си правят тестове? Лежал ли си отделение за Ковид болни? Знаеш ли какво е там? Аман от хора антиваксъри живеещи във форумите! Кой както иска да живее. Който иска да се ваксинира, който иска да се лекува, който иска да боледува и разчита на късмет. Аз пиша това, което преживях последния месец.

15

генерал манафчийски

преди 1 година

Умрели няма ли? Много несериозно подхождаме! Яко трябва да се мре!