67

Анонимен

преди 1 година

цените на дребно с 50 процента нагоре

66

БубоУечка КЮЧЕК

преди 1 година

Тенденцията е в световен мащаб пле6еите да бъдат хранени с брашно от насекоми(тях няма да ви кажа с какво ще ги хранят да не ставаме гадни, но като цяло целта е да се затвори цикъла. Така веднаж изградена, базата ще ви поддържа за сметка на собствените ви отходни продукти и съответно- органика след ***) и едноклетъчни водорасли. и да ревете и да се опъвате, всички това ви чака.

65

Фори

преди 1 година

Пак лъжи за народа!

64

Анонимен

преди 1 година

Я, чакайте 11 пакет санкции за да видите какво ще остане от Европа. Е какво ни топлят цените на едро, след като цените на дребно летят нагоре? Обаче сме енергийно независимиииии!!!!!!!

63

Иван

преди 1 година

До АнонименТя инфлацията се успокоина повечето места, ама при нас търговците видяха, че хората всякви цени плащат, а КЗак нищо не прави и никога няма да смъкнат цените на дребно

62

Астрофизик

преди 1 година

Какво са 5% беее,че съм зле с аритметиката

61

Анонимен

преди 1 година

Да, а сиренето стана 25 лв./кг. Чушките гонят 10 лв. Нали уж се успокояваше инфлацията, какво стана??

60

Никола Стефанов

преди 1 година

За сметка на това от януари насам хляба по магазините поскъпна с 40%, а киселото мляко - между 70 и 90%. Вярно, че поскъпването се случи на принципа "жаба във тенджера на бавен огън" - бавно и неусетно, но все пак ...

59

Анонимен

преди 1 година

А на дребно защо се увеличават?

58

Анонимен

преди 1 година

а на дребно защо не спадат?!?!?До кога мафиоите ще се подиграват на гражданите?

57

Gogo

преди 1 година

Българската хранителна мафия не се влияе от борси/международни тенденции и тн цените на едро може да падат, но на едро растат =)(също като с горивата)

56

Анонимен

преди 1 година

Я ве, я излезте от тази София и вижте! България не е само София.

55

Случаен минувач

преди 1 година

До този под менОще Вапцаров е написал едно стихотворение, то се отнася до харвардците и Христо Иванов и Ат. Ат.: И ако днес ни карат да умираме, и ако нас ни тикат към куршумите, то сигурно и лудият разбира, че ние трябва да си кажем думата!! Не, мисля, че никой няма да направи такова безумие - да праща български войничета да се бият!

54

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен,к.47 Ти твърдиш, че на власт при 40% гласували ще бъдат най-големите крадци. Победа в тези избори спечелиха ГЕРБ, които се готвят да вземат властта заедно с ДПС,ИТН и вероятно БСП.Те ли са най-големите крадци и разбойници или ПП-ДБ,които покрай закупуването на природен газ с посредници яко намазаха от комисионите? Харвардците заедно с Ристо И. и Ат.А. искаха дори да се бием на страната на украинците . Защо не отидоха поне 2 месеци в окопите да покажат, че са мъжки момчета?

53

Анонимен

преди 1 година

Eдно поевтинее за промоция, а 5 поскъпнат. Хората нали пазаруват постоянно - кого лъжете!? Доматите от 5лв станаха 3лв, но си е същия полимерни боГ-луци.

52

Анонимен

преди 1 година

Храните на едро поевтиняват, а на дребно поскъпват. Класика.

51

Анонимен

преди 1 година

Правете правителство, както САЩ ви нарежда, че ако не слушате САЩ ще удари България, както я удари през 1996-1997 години и може пак да имаме хиперинфлация.

50

Гост

преди 1 година

аз не виждам никакво поевтиняване напротив има поскъпване примерно лук под 3лв няма предишни години не бил повече от 1- 1.5 лв

49

АНОНИМЕН

преди 1 година

И докога ще ми публикуват цените на мутрите. Искам да знам цените на производителите, не да ми публикувате на едро ,за да прикриете там колко е печалбата.

48

Случаен минувач

преди 1 година

Асене, не ме е яд, че си измамник. Излъгал си твои хора в Лондон - да те съдят. Не ме е яд, че си пасивен гей. Това си е твоя работа, стига да не искаш да осиновяваш деца. Но за това, че започна да пръскаш наляво и надясно пари от хазната, това, че обезцени парите почти на 100 процента, си за съд и затвор! По нищо не се различаваш от Румен Гечев - господин 3 000 лв. за долар! А за репликата ти "Да го духат бедните", ако те срещна, ще отнесеш бой! Вече ако получавам под 5 000 на месец, съм беден?