13

Герб

преди 1 година

Кой е този и коя беше тази партия. Хем вътрешна, хем македонска, а пък лидер им куката Иван сбъркания Каракачанов от Русе. Очаквам скоро от партията им да обявят или че Русе е в Македония или че България обявява война на тези от РСМ. Честита 2023 г.

12

R.A.T.M

преди 1 година

Дано прочете г-н Сиди завършил биология в Математическата гимназия в Стара Загора една мъдрост от евреите. Когато един бизнесмен отишъл при равина да му даде съвет как да се справи с проблемния си бизнес, равина му казал качи се на масата ми. Бизнесменът си помислил, че не го е разбрал и пак повторил въпроса и получил същия отговор. Накрая раз брал, че наистина иска това и направил крачка назад, за да се засили и да се качи. Тогава равина му казал защо направи крачка назад. Тъй, че Сашко помисли

11

Съвет към CD

преди 1 година

Той бил гласувал "Не подкрепям никого" и неговият глас и на още 110 хиляди души отивали на вятъра. Е. Накъде искаш да отидат ? Нали сте гласували за никого ! За кой искаш да отидат ? Този CD заедно със стотината хиляди дето никой не подкрепят като толкова държат да се отчитат техните гласове...Просто да си регистрират една партия и може да си изкарат една държавна субсидия, дори и да не влезнат в парламента. Също като Мая и други подобни нищоправци !

10

София

преди 1 година

Що за сиди е този...

9

Анонимен

преди 1 година

Върви по тях. Прав ти път.

8

CD - DVD

преди 1 година

Нямам идея кой по дRволите е тоя хрантутник?!?!?

7

Да попитам:

преди 1 година

Докога тотално провалени и дискредитирани "политици" като този и много,много други ще продължават да висят по екраните и се опитват да ни дават алъл,който те самите не притежават?! Доказали са,че са напълно несъстоятелни по време на участието си в управлението на държавата ни! Резултатът е дъното,на което набутаха НАРОДА и РОДИНАТА ни!

6

В.

преди 1 година

Има почти милион наследници на Българите от Беломорието Това, което се нарича ВМРО, се оля жестоко.

5

Елементарно

преди 1 година

До Анонимен 4. Да не подкрепяш никого също е вид избор. Отиваш да гласуваш и опааа изненада няма за кой, за какво си ходил по добре да избереш нещо ама няма какво и готово.

4

Анонимен

преди 1 година

С това "не избирам никого" се вдига само избирателната активност. Защото ако от тези 40% гласували 20% гласуват с "не избирам никого", то ще се води че избирателната активност е 40%. А иначе реално е 20%. Затова на тези избори се отчете по-висока избирателна активност от на предишните избори. А реалността е доста по-различна.

3

Анонимен

преди 1 година

Който гласува "не гласувам за никого", сам се изключва от изборите. Този глас е нужен само на статистиката. Донякъде ни кара да се замислим, но нищо друго. Тези, които не са отишли до урните, също не гласуват за никого.

2

Muhaha

преди 1 година

***!

1

Vive la France

преди 1 година

МВРО-то сичките са чисти българи вътре... Сиди... Контрера...