56

Анонимен

преди 1 година

Те са цъВнали и вързали, та трябва и пример да са ни!

55

Анонимен

преди 1 година

Точно па тия трябвало да са ни пример?!? Ами половината им население избяга от там, а техните глупости са всекидневни и безкрайни... Тяхната "държава" е работоспособна само ако някой ги храни да му лаят по враговете му

54

Анонимен

преди 1 година

Пълни безкрайни глупости!

53

Анонимен

преди 1 година

Може Латвия да е за пример за това, как да ти изчезне младото население за няколко години. Това се случи с влизането им в еврозоната. Който не вярва да им види демографската статистика след еврото.

52

американеца

преди 1 година

като гледам инфлазията и дълговете на Латвия благодарим далеч от вас

51

Пушената цаца

преди 1 година

е най-великото постижение на латвийския гений.498

50

Хм

преди 1 година

Точно пък изчезващи страни като прибалтийските са за пример...

49

Ярл фон Трън

преди 1 година

Бордът е по-важен от еврото.

48

До 51 смешна прогноз

преди 1 година

Смешен си ти,особено ако съпоставиш жизнения стандарт на бившата съветска република Латвия и този с независима България. И още нещо...тази разлика в стандарта се дължи най вече на отхвърляне на зависимостта от Русия, защото връзката с Русия винаги води до просия.

47

СМЕШНА ПРОГНОЗА

преди 1 година

СПОРЕД ДАННИТЕ НА ЕВРОСТАТ ОТ СРЕДАТА НА МАРТ,"УДАРНИЦИТЕ" ПО НИВО НА ИНФЛАЦИЯ В ЕС СА: УНГАРИЯ С 25,8%;ЛАТВИЯ С 20,1%;ЧЕХИЯ С 18,4%.НИЕ СМЕ НА ОСМО МЯСТО С 13,7%. зНАЧИ ДОМБРОВСКИС НИ ПОЖЕЛАВА ДА СЕ УЧИМ ОТ ЛАТВИЯ,ТЯ ДА НИ Е ПРИМЕР,ТОЕСТ, НУЖНО Е ИНФЛАЦИЯТА НИ ДА НАРАСНЕ С ОЩЕ 6,4%,ЗА ДА СЕ ИЗРАВНИМ С "УЧИТЕЛЯ". СЪВЕТ КЪМ ПОЛИТИЦИТЕ,ПРЕДИ ДА ГОВОРЯТ И КЪМ ЖУРНАЛИСТИТЕ,ПРЕДИ ДА ПИШАТ:ИНФОРМИРАЙТЕ СЕ МАЛКО,ПРЕДИ ДА "ПРОИЗВЕЖДАТЕ" ЧУТОВНИТЕ СИ ГЛУПОСТИ. АМАН ОТ ПРОПАГАНДАТА НА НЕДОУЧКИТЕ.

46

ТериториятаЛатвия

преди 1 година

щела да бъде пример за територията България... ххахаахаххаха изкъртихте сите мивки... клоуни на САШ. Домбровскис да пали моторетката (ако има такава) и да изчезва.

45

До Анонимен 46

преди 1 година

До Анонимен 46 - редно е ПЪРВО РЕФЕРЕНДУМ, после да се изпълни волята на народа! То всъщност са два референдума (за Лева или свърши, или скоро свършва подписката, за Президентска република май още продължава) - може да стане доста интересно ;) Интересно, че никой не говори за референдумите, а законите са категорични. Така че вече нямат право да слагат НИКАКВИ каруци пред коня.

44

Анонимен

преди 1 година

Не е ли ред о първо Шенген и чак тогава Еврото? Поне досега винаги е било така със всички.

43

До Анонимен 44

преди 1 година

До Анонимен 44 - бяха, каквито бяха Швейцария, Дания и Люксембург. Особено Швейцария. Преди години влязоха в "групата с очите", т.е. банкова тайна вече няма за САЩ и компания. Скоро банки им фалираха. Хората имат добри неща в държавите си, от които можем да вземем пример - както от доста други държави. Но гледайте КОНКРЕТНИ примери или качества - не държава, човек, идеология, партия. Ние сме си БЪЛГАРИЯ и трябва да си го направим така, че на НАС да е добре, а не другите да ни казват, че сме ОК.

42

Анонимен

преди 1 година

Аз мисля,че Швейцария трябва да ни е за пример.Или Дания,или Люксембург.Примери много,но желаещи да вземат пример няма.

41

Отивай си в Латвия

преди 1 година

Не знам какво правиш тук, екскурзия или по работа, но щом почна да се месиш във вътрешни работи на ВСЕ ОЩЕ ДО НЯКАКВА СТЕПЕН СУВЕРЕНА страна - ДОВИЖДАНЕ! Тук е БЪЛГАРИЯ и тук решава БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД! А смазващото мнозинство е категорично - ЗАПАЗВАМЕ СИ БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ! Нямаме задължителен срок в договора, т.е. НЕ СМЕ длъжни да приемаме хартийките на ЕС. От Борд се излиза, от Еврозона-НЕ! Още едно робство, за да сме по-добри длъжници-НЕ (това е опорката "лихвите по заемите са по-ниски" :D )

40

Анонимен

преди 1 година

Абе той и Боко каза,че ние сме лидер на балканите,ама кой му верва?Та и на тоя да се посмеем,но и да се постегнем,че наготово нищо не се дава.

39

Анонимен

преди 1 година

САЩ имат големи планове за Литва, Латвия и Естония. След като свърши пушечното месо от Украйна (разбирай най-бедните украинци и изперкалите бандеровци), то следват включване на промитите мозъци от Полша, Румъния, прибалтийските републики и България. Така САЩ се надяват поне още 1 година да има война срещу Русия и така да отслабят тази държава.

38

Анонимен

преди 1 година

Е какъв пример е,като от 10 години са в еврозоната и инфлацията им е като нашата?

37

До Епа

преди 1 година

Епа щом пишеш, вЕрно са пуснали нета в лудницата, червена бабке! Ходи си гледай кокошките ако искаш в цялата Евразийска зона. Кеф ти Русия, кеф ти Беларус, кеф ти там по Кавказ, Узбекистан, Чечня, всичките ще те вземат. Ама вземи с тебе и родата си да не се размножавате повече тука.