54

Плевен

преди 15 години

Снощи започнах "драматично"новините си ,за спирането на топлата вода в Плевен.Аз съм от Плевен и точно тогава се загледах в репортажа на "Бенатовката",която драматично обясняваше как е спряна топлата вода на целия град.А какво направих аз-просто се придвижих до крана и си пуснах топлата вода,както обикновенно

53

Илиян Георгиев - dar

преди 15 години

правилно! :D:D

52

scum

преди 15 години

... е добра :)

51

Д Добрев

преди 15 години

Браво! За разлика от статията "С гръб към морето, с пясък в дупето, с болка в сърцето..." сте били обективни.Ама не забравяйте, че са ви колеги и не се различавате.

50

дани

преди 15 години

и аз това си мислих докато гледах измислената новина за "задръствания". Май наистина се опитват да създават новини, а не да ги отразяват.

49

ai-ai

преди 15 години

Браво за статията, напълно я споделям. Вече ми става смешно, като гледам как репортерите се мъчат да ИЗМИСЛЯТ някоя новина, за да си запълнят новините. за капак понякога създават масови психози с очаквания за бури, задръствания и какво ли още не..."Роди се новина" е новият спар почин "Направи си сам" в днешната ни журналистика.:)

48

Myleena

преди 15 години

Даааа,напълно съм съгласна с написаното!Непрекъснатите опити на медиите(и не само на тях) да ни вкарат в рамки, буди отегчение и лек смях.Преди се ядосвах, нахъсвах и скачах като петле,днес просто го отбелязвам-гласово...! Та по повод стартта на статията,смея да допълня-2000 ченгета щели да следят движението на пристигащите на талази,отпускари по магистралите!Айде де!Май се оказа,че от рамкираните почиващи сме само аз и един варненски пасат,тръгнал на неделно гости при тъщата до Велико Търново примерно,другите просто липсваха!А що се отнася до полицаите...видях точно три коли с подобни по пътя от Дуранкулак за Младост!В първата бяха решили,че сутрешното кафе е преди всичко,във втората следяха пресата,а третата наистина вдъхваше респект-униформени представители на двата пола,удобно облегнати на предния капак на най-бързата кола-бялата астра,скръстили ръце в явно задушевен разговор за нещата от живота!Всъщност защо се заяждам?!Вечно случващият се тежък трафик,при изхода на магистралата при Богров е нещо толкова досадно,особено при наличието на красива колежка,все пак!А що се отнася до следенето на прибиращите се отпускари....аз го направих,но с няколко уточнения: 1.-нямах избор,утре детето тръгва на градина; 2.-само по магистрала "Хемус"; 3.-нямам никакви нашивки; 4.-тълпите от почиващи се оформиха в 15-20 софийски регистрации на OMV,55км преди София и едни крайно заблудени словаци от "прекрасната" маркировка по пътя; Та наслука,до следващата отпуска!

47

АНАЛИЗАТОР

преди 15 години

ПИЧ, БРАВО ЗА СТАТИЯТА - СТРАХОТНА Е. СПОДЕЛЯМ АБСОЛЮТНО НАПИСАНОТО ОТ ТЕБ. ПОЗДРАВИ И ПРОДЪЛЖАВАЙ ВСЕ ТАКА!

46

Koko

преди 15 години

аз отказах телевизията преди години... съветвам всеки да опита... нема такъф кеф!

45

kesig

преди 15 години

Аз и всички мои познати не гледаме тия канали в които има предавания със Слави Трифонов, тоя проводник на пошлостта, цинизмите и простотиите.Чудя се как може да го показват още по някои канали.

44

phil

преди 15 години

mnogo to4en komentar.

43

NoTV

преди 15 години

Количеството часове, които прекарваме пред телевизора, са показателят за степента на непълноценност на нашия живот. Неудачниците и предалите се хора гледат много повече от успяващите в живота. Целта на телевизията е да води човешката маса, или простолюдието, насам-натам като осигурява по този начин власт и пари на проръчителите. Съвременният среден човек е андроид управляван с телевизор. Той си мисли че като държи дистанционното управлява телевизора, но всъщност телевизора него го управлява. Колкото по-*** бъде направен един народ, толкова по-лесен е за управление. Затова нека гледаме да не гледаме телевизия :) а да гледаме собствения си живот.хип-хи-хи-ура!

42

kossev

преди 15 години

А някой знае ли от къде вземат новините за този сайт.Струват ми се еднакви с тези от Телевизията

41

Ivo

преди 15 години

Напълно съм съгласен, БТВ като една типична американска телевизия промиват мозъци - дано като се сменят собствениците да има промяна.

40

преди 15 години

Аз също пътувах в Неделя по магистрала"Тракия" и наистина трафика си бе нормален, но получих доста обаждания от свои близки, притеснени от новината,че едва ли не се пътува 32 дена от Бургас за София.

39

krasi

преди 15 години

Много добра статия! Крайно време е тия скапани телевизионери да променят отношението си към зрителите. И е крайно време да пуснат DVB-T и да спре загробващия монопол на кабелните оператори....

38

преди 15 години

интернета ще ги загроби всички крумовки барековки и т.н.по тв ще гледаме мачове и филмиДа живеят новинарските сайтове, блоговете и форумите!

37

hristi

преди 15 години

...когато гледаш примерно някакво предаване,филм и освен ,че ти пускат реклами ,някои от които направо ти се набиват в мозъка ,с дразнещи звуци ами и на всичкото отгоре са супер УСИЛЕНИ и се налага да търсиш дистанционно и да намаляш.Е това е само малко допълнение ,към цялата манипулация на ЧЕТВЪРТАТА власт...

36

Kossev

преди 15 години

Спомням сеи как скоро ,може би в началото на сезона,пак се очакваха големи задръствания по магистралите и БТВ бяха заложили репортери на изходите на София.Предаваха на живо,но....задръсвания нямаше.Замазаха положението,но тогава ясно си пролича тънката манипулация.Всеизвестно е кой е собственик на БТВ и на кои интереси служи той.Но не смятам,че са виновни журналистите.Във всяка медиа е така.Новините са такива,каквито ги искат отгоре.Телевизията е създадена да ни манипулира.Замислете се колко хора разбират какво става по света само от там..

35

kesig

преди 15 години

Pochti ne gledam BG televizionni predavania osven kogato ima direktni predavania ot svetovni znachimi sabitia. no i togava me e jad na tia nashi glupavi reklami.A moeto mnenie za vodeshtite na novinite e che te ne sa vinovni, a tehnite nachalnici, koito gi darjat i im davat takiva basnoslovni zaplati.Tiah pak di darjat politicite na vlast - vaobshte sindjir marka.Puskat si manipulirani anketi za reitinga im i si misliat che im viarva niakoi.Jiviah malko v USA i vidiah kakvo znachi TV, i kolko vsichki vodeshti sa zavisimi ot zritelskia interes.V BG tova niama da go dopusnat.