24

Анонимен

преди 1 година

До 20. Явно не си осведомен. Баща му и брат му му викат Харолд, всичко е точно. А иначе си е Хенри. Но има поне десет прякора и галени имена.

23

Анонимен

преди 1 година

До 11. Хубаво, послушал сърцето си, няма лошо. Но сега да не досаждат двамата на цял свят с интригите и претенциите си. Да си живеят като нормални хора в Щатите, нали уж за това се бореха.

22

Анонимен

преди 1 година

До 1. То да беше от Бродуей, пак добре. Ами тя някаква треторазрядна. Само в някакъв блудкав сериал, от слабо известните, е участвала.

21

Читател

преди 1 година

Подчинил се изцяло на долната си глава,обладан от магьосницата дотътрила се от колибите,рижият представител на династията,се компрометира пред света.Опитна,хитра,по йезуитски способ,тази разбуни духовете в кралството. Ако съм на мястото на баща му,уще го истикам на гола поляна и да се създава сам.Тогава,може и да тръгне по кофите на улиците.

20

нострадамус

преди 1 година

Хари внесе яснота ,че великите кралства са вече компрометирани.

19

БЕН

преди 1 година

щом е харесъл тази грозотия ,нека да си живей с нея. И и той не е първа хубост . Погледа му показва че не е на висоско умствено ниво.

18

Radi

преди 1 година

Това е някакво свободно съчинение... Пълното име на Хари е Хенри, а не Харолд...

17

Анонимен

преди 1 година

да бе взе мулатка,разведена,треторазрядна шантонерка без образование и потекло.

16

До Анонимен 12

преди 1 година

Мислиш ли, че онзи принц е подозирал, че компаньонката е на 17 г.? Някои от тези момичета още на 15-годишна възраст вече изглеждат като минимум 25-годишни и имат впечатляващ опит в онзи занаят. Чак след време, като жена на средна възраст, се сеща да изнудва принца, за да получи финансов бонус! Не знам подробности по съдебното дело, но дали има някакво доказателство, че тя му е казала, че е под 18 г.? Какво изобщо е търсила там? Според мен, доста се е постарала да попадне сред елитните ***..ки

15

Анонимен

преди 1 година

Ама разбира се Хари е виновен, че иска да има семейство и най вече за това,че жена му не е като послушната Кейт.

14

Мда

преди 1 година

Будала ефенди и курназ ханъм. Отде я намери баш тая змия....

13

Тони

преди 1 година

Оставете го на мира Хари, загубил майка си малко момче, изстрадал в детството си, сега заслужава да живее с жената, която обича и да е щастлив. Далеч от прогнилата, лицемерна корона, си е много добре.

12

Анонимен

преди 1 година

На мен ми е по интересен чичото (педо..) но явно Хари и Меган са за предпочитане пред това

11

Ц до 9

преди 1 година

И какво от Това? Бракът на Едуард е бил щастлив! Значи е постъпил правилно като е послушал сърцето си!

10

456

преди 1 година

Видяхме какво стана като Чарлз се ожени за Даяна, а беше влюбен в камилата!

9

Анонимен

преди 1 година

В Бъкингам вече са патили от разведена американка.

8

Анонимен

преди 1 година

Толкова ли е страшна за Короната гази Меган??? Абсолютни прппростотии! Всеки да се жени за когото си иска! Нека няма насилие над избора на съпцето!

7

Обсебен бил

преди 1 година

Към кой ли вуду шаман се е обърнало за съдействие Мегито?

6

Анонимен

преди 1 година

Вуна и тя така.

5

Анонимен

преди 1 година

До Име Хич не му беше зле докато ходеше като гащат петел, хиляди момичета се конкурираха за вниманието му и основният му проблем беше с кое от тях да излезе довечера и с нея ли да си легне или с някоя друга. Всички го обичаха и глезеха, прощаваше му се за щуротиите, докато брат му Уилям трябваше да внимава в картинката, да обмисля всяка своя стъпка и всяка дума, защото е престолонаследник.