10

борсова стока

преди 1 година

Бай Бентли Зрънчев иска 730 лева за тон златна пшеница, а Чичо Дачио му дава 400 лева.

9

Анонимен

преди 1 година

Падат падат .. Ей сеганкато ги изкупят всичкитв ще видите ..

8

Анонимен

преди 1 година

не е хубаво да се плашат гарги с радиация. всичко е за пари

7

Това се направи умиш

преди 1 година

За да убият българските зърно производители.ВЪН ОТ ЕСЕС И НАТО ВЕДНАГА!!!ТЕЗИ БОРСИ ЗАПАДНИ СЪЩО СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ ИЗВРАТЕНИТЕ СТАРЧЕТА!

6

Pepe

преди 1 година

Затова нашите "зърнари" протестират. Миналата година пшеницата беше по 500Евро/тон. Те си изпокриха зърното от лакомия, че ще стане 1000Евро/тон. Както четете в статията в момента борсите са под 250Евро/тон. Няма Украински внос, няма нищо. Просто алчността на нашите им изигра лоша шега и сега ако може някой друг да плати сметката!!!

5

Реалист

преди 1 година

Важното е, че хляба става все по-скъп. По-скъп дори от Англия в която зърното се внася почти изцяло. Задайте си въпроса защо нито един политик дори не намекна в предизборната си кампания за намаляване субсидиите на най-едрите земевладелци в България. Има подставени лица собственици на над 10 000 дка земя, за която получават субсидии. Допълнителни субсидии за механизация (комбайни, трактори и пр.) струващи стотици хиляди евро за брой. За това плащаме всички ние!

4

Анонимен

преди 1 година

великия българин зарнар лаянар милионер ся ще протестира за помощи от данъците на европейците иска да го спонсорирали миризжливия български връзкар лаянара б0клука на европа и света събрам в републиката на мутрите лаянарски

3

Анонимен

преди 1 година

Нашите земеделци няма да могат да сменят мерцедесите тази пролет. Или пък може и да могат. Те имат много мазнинка, както казва Баце.

2

Анонимен

преди 1 година

Родният тарикат-земеделец обаче твърдо си иска цена от 620-730 лева за тон,нищо че то се котира по борсите в света за около 500 лева за тон!

1

Анонимен

преди 1 година

Едно поевтинява - две поскъпват. Живот какво да направиш...