55

Бай Ставри :

преди 1 година

Докарайте ми ги по списък един по един...

54

Какви интелектуалци

преди 1 година

Са тези 108 души!Едни никому неизвестни писатели; грачищи алкохолици; непреуспяващи певци и артисти; пропаляци всекакви, а и такива, уоито се клонират във всяко шоу !Сега пак искат да са в светлината на събитията!Защо не направят подписка за разделянето на пенсионерите за великтенски добавки, а са заревали за богатите укро туристи?

53

Анонимен

преди 1 година

Интелектуалците в Г*е*п*и ли членуват?

52

Истина

преди 1 година

Само *** и крадци от държавата може да искат кабинет преди да са минали местните избори. Ще трябва да има редовно правителство чак след като са минали местните избори и са минали поне 3-4 месеца за нови парламентарни след това. Да пак ще е коалиция с 3-4 партии ама поне да се следят едни други и да обсъждат дългосрочен план за развитие на държавата ни, а не краткосрочно крадените

51

Сия

преди 1 година

Искам да попитам,по- старите интелектуалци,забравихте ли как Костов и костовистите съсипаха СДС? Абсолютно по същия начин- със схемички,непрекъснато поставяха някакви условия ,които да унижават останалите, обещания,след това се отмяната от тях,изнервяха хората докато ,не им писна и СДС започна да се люспи.Модерно беше отлюспване.Сега правят същото, явяват се на избори,лъжат хората и си пълнят хартиените каси..Нагли и коварни.Това са бутикови,градските, и умните и красивите им приятели.Изобщо

50

Анонимен

преди 1 година

Интелектуалец е силна дума. Изпълнителите не са интелектуалци. В най добрия случай може да са интелигенция , каквато прослойка имаше в социализма , когато имаше и класи. Но сега е демокрация и класи няма.нито интелигемция камоли интелектуалци. Поне един да стане и да каже че е интелектуалец защото е направил това или онова.Няма такива поне не тук и сега няма такива.

49

Анонимен

преди 1 година

Интелектуалци са Вазов и Ботев. Тия не са интелектуалци. Имаше неколцина бг интелектуалци но те измряха за съжаление. Народната интелигенция в кавички която е издънка на комунистическия реализъм не са интелектуалци за съжаление. Певците и инструменталистите както и артистите са изпълнители.

48

Анонимен

преди 1 година

Артистите певците говорителите и преподавателите са най обикновенни изпълнители. Те не са интелектуалци. Те не са композитори диригенти режисьори или например архитекти че да са интелектуалци.Те са изпълнители.

47

Анонимен

преди 1 година

Тези същества не са интелектуалци. Те може да са бледо продължение на социалистическата интелигенция , но да са интелектуалци е претенция за която са на сто хиляди по сто лета. Освен това те не представляват никого освен себе си. Някой от тях имат семейни половинки но те не са в подписката.

46

Анонимен

преди 1 година

Тpoловете на Просто Продай Държавата България пак правят шахматни схеми те да захапят кокала.Пак същото като преди...плюят по всички обаче искат подкрепа.За какви са ни?Пак да ни лъжат и после да ходят по чужди медии да се хвалят как са излъгали целия български народ?!

45

Анонимен

преди 1 година

Идеята на тролчетата на ПП-ДБ да вменяват, че тези хора, част от които са гласували именно за ПП-ДБ, са "захлебвали" от ГЕРБ, е поредната им самоубийствена теза. Ба си, не сте просто нагли, вие сте нагли и глупави едновременно, а за това прошка няма.

44

Анонимен

преди 1 година

Добре. При втория мандат, ПП да предложи кабинет, без герберските мошеници, чалгари, и "интелектуалците" да накарат техния Боко да го подкрепи. Мисля, че "Шоуто на интелектуалците" ще свърши веднага след провала на замислената схема от Вожда.

43

Анонимен

преди 1 година

Ако това бяха истински интелектуалци, биха подписали призив за публично обесване на Тиквата!

42

Анонимен

преди 1 година

Тези "интелектуалци" са захлебили от партийната субсидия. ГЕРБ-ДПС си купуват гласове, могат да си купят и "интелектуалци", пращат лобисти по телевизиите, които не може да не са платени. Имат си придворни социолизи, политолози, един антрополог. В ГЕРБ нищо не се оставя на случайността. Планира се всяка стъпка и всяка лъжа. Смешно е "интелектуалци" да подкрепят безмозъчните калинки и един Вожд с просташка мисъл и действия.

41

До хаха

преди 1 година

И Питагор е путинист.А бе от къде ви намират такива прости гербаджии.

40

В.

преди 1 година

Какво е написал?

39

до ха-ха

преди 1 година

Ама ти не знайш ли? Математиката е Путинска и Комунистическъ наукъ! -)))

38

Ex

преди 1 година

Тези ГРОБари нямат мярка. До сега Възраждане не бяха ителигентни сега пък те изкараха интелектуалци от Банкя да ни дават акъл как да ни кардат!!

37

Анонимен

преди 1 година

Време е за нов бърдак....

36

Анонимен

преди 1 година

Проблемът в апела е - той е към партиите, които защитават евро-атлантическите ценности. ПП и ДБ не са в тази група. Просто хората, подписали този призив, са ги квалифицирали погрешно - те действат поръчково, за да възпрепятстват осъществяването на тези ценности - с всички свои сили и възможности.