4

Във втория случай

преди 1 година

семейство лакоми интриганти си бяха набелязали перспективен млад мъж сред близките приятели на техен роднина. Няма да разказвам как ловко използваха периода, през който приятелката на набелязания беше в чужбина за няколко месеца. Приятелка, с която той имаше връзка от 5 години! Не е за вярване как тези уж интелигентни хора скроиха най-стария номер на света - ниската им и дебела щерка да направи купон, да го напие и да се пъхне при него под одеяло, а родителите й уж неочаквано да се приберат.

3

Пояснявам коментар 3

преди 1 година

В първия случай интригантът беше завистлив уж-приятел, момче от село, израснало без баща, което по меркантилни подбуди успя да влезе под кожата на сина на един от шефовете и дори му стана нещо като ментор. След като шефът ни почина, успя да надмине сина му в кариерното развитие, пак чрез интриги. Това нямаше да стане, ако бившата приятелка на синчето му беше станала съпруга. Беше умна и от много влиятелно семейство. Селянчето е преценило, че ще му пречи да манипулира наивното шефско синче.

2

Има нещо вярно

преди 1 година

Но познавам двама "Везни", които допуснаха странични хора да им повлияят и в резултат прекъснаха връзки с момичета, които много харесваха. Единият остана сам и впоследствие имаше само няколко неуспешни опита да създаде връзки, излезе му име на темерут. Другият набързо го ожениха под натиска на нахален женски баща и стана за смях, защото чак не е за вярване, че това може да се случи в наше време. Странното е, че тези неща се случиха и на двамата почти на една и съща възраст - 29-30 г.

1

Анонимен

преди 1 година

Зодия психопат?