9

До Анонимен 8

преди 1 година

Затова, един фюрер с топки и кой откъдето е дошъл да си заминава. Щом е гладен и не знае как да си оправи държавата - да му се покаже веднъж и еднократно да му се помогне. Не успее ли да схване, значи и в Европа да дойде, пак ще си е същият подскачащ по клоните за да търси плодове наготово. Но ние, белите хора, какво правим вече близо един век? Помагаме, приемаме техни студенти да учат у нас, пращаме наши специалисти в изоставащите държави и накрая какво? Пак ти е на вратата и вика "Дай!"

8

Анонимен

преди 1 година

47-годишният учител по история и география е използвал списанието в рамките на час по етика, за да обсъди законите за свободата на словото във Франция, която не криминализира богохулството. Свобода да хулиш обиждаш Бог и се подиграваш с вярата на хората!Добре е че са му резнали картуната

7

Анонимен

преди 1 година

Това е само началото. Скоро който не се конвертира в правата вяра и не ще да се ду пи в джамията в петък, ще послесва тихия герой. Превзеха ги отвътре. Кадафито им го предсказа, че матките на забулените бейби машини ще приключат мохамеданчването на европа за 2 поколения - 40 год.

6

До Мак

преди 1 година

Споко. Някой вече държи речи в някоя бирария. Преди стотина години се е случило нещо подобно в съседна на Франция държава и не е било без причина.

5

Грешка

преди 1 година

Да вземат пример от Япония. Ако след първото подобно деяние бяха забранили исляма във Франция, нямаше да се случи тази касапница, нито щяха да подпалят Нотр Дам.

4

Е па за това

преди 1 година

са учили! Отишли са там и бял човек обезглавили.

3

Анонимен

преди 1 година

До ДА СЕ ОБЯВЯТДобави и католиците

2

Анонимен

преди 1 година

Които са ходили в Париж знаят какво гето е станал. Там бял човем неможе да видите.

1

Символът

преди 1 година

"на борбата на Франция за запазване на строгите ѝ светски ценности" беше обезглавен. Макрон довърши делото, като го нарече "тихият герой на републиката", защото тихите герои не правят революция. Бог да прости Пати и Франция!