27

ДОЖИВЯХ

преди 1 година

До АнонименНАЙ ПОСЛЕ ИЗМИСЛЕНИТЕ СОФИЙСКИ ШОФЬОРИ ЩЕ СЕ НАУЧАТ ДА ВЗИМАТ ЛЯВ ЗАВОЙТЪПИ СМОТАНИ ШОПИ - СМОТЛЬОВЦИ, НА ПОЛОВИНАТА НЕ ИМ СЕ ПРИБИРА В КЪЩИ А ОСТАНАЛИТЕ СА ЗАБРАВИЛИ КЪДЕ ЖИВЕЯТ !!!

26

Анонимен

преди 1 година

Махна ли корумпирания Красимир Костов а Георгиев та акъл даваш като почнеш от него дето дава книжки под масата че всичко *** от Белгия се при него карат ела тогава ми даваи акъл

25

Анонимен

преди 1 година

И допълни, че ще има увеличение на таксите.........

24

Анонимен

преди 1 година

С гпс без гпс виждаме ги по пътищата всичките са по таван! Големи са! освен Беемвета, Аудита и Мерцедеси другите не ги карат!

23

Анонимен

преди 1 година

До коментар 19: Джипиеса може да говори бе, гладък мозък! Мислете с тия глави бе...

22

Дръндьо

преди 1 година

Няма да е зле МВР да прави проверка и дали даденият индивид има завършен осми клас, с действителна диплома. Щото гледам по пътищата има безброй индивиди от малцинствата които едвам говорят и четат на български език, а имат книжки и се движат в суперскъпи клли. Икономическа полиция и данъчните да се самосезират в най-скоро време, че нещата са изтървани много здраво... От всички *** едва ли има и 1% с взетк шофьорски изпити.

21

Сата НАТО

преди 1 година

Какво значи лесен маршрут и труден маршрут? Един шофьор би трябвало да може да мине всеки маршрут без проблеми.

20

Анонимен

преди 1 година

А пък тоя Красимир Георгиев е пребил един изпитващ по време на изпит на 2.10 2022 и сега го съдят.Незнам кой му дава гласност на този човек.

19

gps

преди 1 година

След 200 метра набиите човек ;-))

18

Анонимен

преди 1 година

АМИ ВЕЧЕ ЩЕ ИСКАТ ОТ КУРСИСТИТЕ ДА ИМАТ И ПО 4 ОЧИ. ДВЕ ДА ГЛЕДАТ НАПРЕД И ДВЕ ДА ГЛЕДАТ ДЖИ ПИ ЕСА НАКЪДЕ ЩЕ ГО НАСОЧИ.

17

Полския тръмбеж

преди 1 година

Някой да е виждал ром в учебна кола?Аз не съм а в тукашния индустан всичките замениха каруците с бусове,камиони и по 2-3 коли и си въртят бизнеса!Неграмотни но карат!

16

ББ

преди 1 година

НЕНОРМАЛНИЦИ

15

Анонимен

преди 1 година

Аз когато карах курсове и инструктора ми вика: "Движи се с колоната". А аз му викам : "Та те карат със 70 на градско!". "Няма значение, като караш различно от другите, създаваш опасност от катастрофа".

14

Анонимен

преди 1 година

Системата и сега се маниполира . Ромовете записват средно но без да ходят . Накрая отиват само за кетапа . Това се знае от дърт ченгеджиста и герберас прокуриста и нищо не се прави . А българчета 15 години не могат да угодят на своите дърти и нагли евродушмани . Е като се знае това защо никой не прави нищо ромове ченгеджииски щерки и българчетата да получват живота си при еднакви условия . И как няма да се лее кръв ако ЕС и България искат доживотна ченгеджииска и прокурорска власт ???

13

Анонимен

преди 1 година

Какво трябва да е лесен и труден маршрут! Всички учебни коли карат със 30км макс, това смешно. Няма никаквъ шанс да се разбере може ли водача да управлява МПС или не.

12

Анонимен

преди 1 година

до 5 - ти карал ли си в сливен? тези не трябв ада ги пускат извън областта

11

Анонимен

преди 1 година

В Дупница например има стандартни маршрути и по-леки такива, ако курсистът си плати. Така че тази промяна няма начин да мине. Инструкторите и инспекторите разчитат на тези пари.

10

Коментар

преди 1 година

Те книжките направо се продават..зависи от парата!Особено на разни кифли,мутреещи се бандюги,синчета на феодали..роднини и пуцулаи!

9

Анонимен

преди 1 година

Навигацията е голямо удобство! Без GPS ne тръгвам никъде. Като си спомня едно време какъв ужас беше, гледахме едни хартиени карти, мерим по едни таблици да изчислим кой е най късия маршрут от точка А до точка Б. И после по пътя постоянно си в стрес да не изпуснеш някоя табела и отбивка. Мъжа кара, жената навигатор пък тя не разбира картата. Нерви. И като се случи някъде пътя да е в ремонт няма кой да ти каже и пак почва същото упражнение отначало. Отваряш хартията и търсиш нов път. Драма.

8

Анонимен

преди 1 година

Май са, решили да, раздават книжки на неграмотните от маалата