78

Анонимен

преди 1 година

На Запад ни е трудно да си представим колко малко се чува на други места ---------- Да ако спрете да лъжете така очевадно, хората може и да ви чуят... Сърдете се сами на себе си... превърнахте лъжата и омаскаряването на другия в системна практика... Аз не ви вервам... :)

77

Правда

преди 1 година

Всички злодеи, още повече масови диктатори (нацистки, комунстически,ислямски терористи) винаги използват фалшива пропаганда за да укрият и извинят престъпленията си и за да ги припишат с лъжи и клевети на невинните си жертви: както нацистите клеветят лъжливо евреите, и ги убиват,за да им ограбат всичко, дори и зъбите...Комунистите клеветят християните да ги убият и ограбят, Ислямски терористи лъжливо клеветят евреи и християни за свои зли дела като окупация,терор, апартейд,за да убият и ограбят

76

Паню Баирски

преди 1 година

Въпреки мръсната си пропаганда, въшкавите руснаци ще бъдат смачкани.

75

до 67

преди 1 година

цензура не е имало, щото няма как и да гледаш не-русофилска телевизия. Можеше да се хване западно радио да се слуша, а дънки само контрабанда. Пропагандата си беше същата - руснаците са най-великите, а всичко лошо е от запада. Корупция от горе до долу, щото нали всичко е държавно, ем има за всеки, ем няма за никой.

74

След революция 1917

преди 1 година

остана само дезинформацията. Това е положението.

73

Анонимен

преди 1 година

До На 35 години съм: ми то щото си на 35 задаваш такива *** въпроси ;)

72

Анонимен

преди 1 година

Само в близкия изток??

71

До 71

преди 1 година

ВПН използваме тук в БГ форума, като ни блокират защато сме написали Слава на Русия! За коментари Слава Украини обаче маже, не блокират ;)

70

До 71

преди 1 година

Не не използват ВПН, социалните мрежи не са блокирани, използват ги без ВПН..

69

Шоуто се гледа

преди 1 година

Това че някакъв пропагандистки канал се гледа не е фактор дали показва истина. Някои си го гледат като турски сериал - да се посмеят.

68

до 68

преди 1 година

как влизат руснаците в соц мрежи - питай си ги тях. Те да си питат Роскомнадзор, те отговарят за блока. Само внимавай да не са с ВПН че в свободна рашия е до 15 години затвор за това тежко престъпление.

67

Анонимен

преди 1 година

САЩ са херувимчета

66

До 66

преди 1 година

Имам познати руснаци онлайн са активни и в Инстаграм и във фейсбук и в туитър!!! От Русия! Защо лъжеш??

65

На 35 години съм

преди 1 година

Ако някой е живял през комунизма, може ли са каже дали тогава е имало също толкова цинзура от Москва колкото сега има от Вашингтон и Брюксел? Или повече??

64

Вервайте

преди 1 година

ЕС блокира руските медии викат русофилите тука. А Путин още преди това изгони независимите от руското министерство медии от РФ. Фейсбук, Инстаграм, Твитер и не знам още колко са били "екстремистки". Аман от лицемерни русофили и двойни стандарти.

63

Анонимен

преди 1 година

Диип фейк!

62

БАНко

преди 1 година

НАТООООООВЦИТЕ НАПРАВИХА ПЪЛНО ЗАТЪМНЕНИЕ НА ИСТИНАТА ЗА ВОЙНАТА !!! ЦЯЛ СВЯТ ГО ЗНАЕ , БЕЗ ЕВРОПАТА И ЧАСТ ОТ АМЕРИКА !!!

61

Анонимен

преди 1 година

"дълбоко фалшифо" :D

60

Анонимен

преди 1 година

"Те изпомпваха отдавна опроверганото твърдение, че Украйна е изградила тайни лаборатории за разработване на биологични оръжия," ------------------------- викторчето нюланд призна за биологичните лаборатории на територията на окраина и много се притеснявала тези лаборатории да не попаднат в ръцете на руснаците! Нещо пропагандата ви издиша...

59

Анонимен

преди 1 година

"новинарски агенции.. които приписват глобалната криза с пшеницата по-скоро на гнусните мотиви на ЕС и САЩ, отколкото на руската блокада и последвалия отказ за сътрудничество." --------------------------------- фактите са, че от над колко бяха? ... 90 кораба с пшеница над 80 са отишли към западна европа! Ако толкова се бяха загрижили за "глобналната криза" и положението в близкия изток, може би тези кораби щяха да бъдат разпределени малко по-различно.