47

българин

преди 1 година

Преди 3 години си купих печка за баня,която ако не я бях разглобил и поправил щеше да работи няколко дни.Нямам вяра на нищо китайско.

46

аз

преди 1 година

А за взрива в лаборатория Вектор в Сибир през септември 2019 г. нещо някой ще каже ли.

45

Токсичен

преди 1 година

Доидох да благодаря на жената която ми спаси живота от СИНЯТА СМЪРТ едно голямо Благодаря, бъди жива и здрава!

44

Батман

преди 1 година

ТОЧНО И АЗ ТОВА КАЗАХ НА ВСИЧКИ ПОЗНАТИ ОТ КАК ПУТИН РАЗБРА ОТ КЪДЕ ИДВАТ ТИЯ ВИРУСИ И ЗАПОЧНА САМ ДА ДЕЙСТВА, ИЗВЕДНЪЖ ВСИЧКО СПРЯ НЯМА КОРОНИ ФАРАОНИ

43

ха ха

преди 1 година

До ДоГошо ... хахаха Том Кланци пише ХУДОЖЕСТВЕНИ КРИМИНАЛНИ РОМАНИ а не научни статии, С ТОВА НАЯСНО ЛИ СИ ? А и като говориш за факти НЕ ПРОПУСКАИ и останалото : Бил Гейтс говори за пандемия от корона вирус още от 2016г. С финансиране на Фондацията му е създадена Модерна - дето заедно с Файзер на която ще ПЛАЩАМЕ до2025г.направиха милиарди а лабораторията в Ухан СЕ ФИНАНСИРА ОТ САЩ .Защо мислиш че САЩ внезапно млъкна и спря да обвинява Китай за вируса ? Да не излизат факта кой е дал парите..

42

r3v0lv3r

преди 1 година

Лъжат кучетата, пуснаха вирисът и избиха сумати хора.

41

Мда

преди 1 година

На мен ми прави впечетление , че откак русия нахлу в украйна и говореше за американските био лаборатории - вируса изчезна почти в цял свят или случаите не са масови както преди -3 гПомните стотици хиляди заразени за ден

40

Даааа

преди 1 година

И с вредните ваксини беше втория етап за прочистване на населението, който е с дългосрочни последствия

39

Rosinant Petrowski

преди 1 година

Думите "убедително доказателство" и :вероятно", не вървят една до друга. Или едното или другото.

38

До Гошо

преди 1 година

Ей, тъпчовци сте и това. Лабораторията в Ухан е китайска, не е американска. Съществува от поне от 50 години. Даже Том Кланси в споменава в свои романи от преди 15г. като източник на патогенен вирус дето води до края на света. От много години тази лаборатория на комунистически Китай е в полезрението на западните служби. В Китай се правят на екстремните експерименти включаем генномодифициране на човешки ембриони. Не слушайте какво ви дрънкат от Възраждане.

37

Гошо

преди 1 година

На кого не е ясно, че вируса е изкуствен създаден в американска лаборатория и пуснат в Ухан? Някой чувал ли е за този град преди пандемията. Създаден е в подобна на украинските лаборатории понеже такива в САЩ са забранени. Това е истината, а писания подобно на това е журналистически съчинения.

36

Който е...

преди 1 година

...любопитен, да погледне в ютуб клипове как *** от тия райони на Азия ловят всевъзможни гадини по суша, вода и въздух и ги шиткат по пазарите. Ловният им екип шорти, джапанки и мекица за шапка. Капаните им се състоят от тънка връв, клечки за шиш, топорче за дялане и забиване и други дреболии, за които ви е бедно въображението, че могат да се използват. Абсолютни трапери.

35

и те така

преди 1 година

не знам кой , как и защо , но разбраха че населението на планетата може лесно да бъде контролирано и накарано да изпълнява каквото му се каже . от тук на татък забравете че сте свободни .

34

ХФ

преди 1 година

Не прочетох цялата статия но само да напомня, че ковида, който беше малко или много експеримент ни показа каква "свободна" Европа сме, а и целият свят като цяло! Не забравяйте - беше време в което не просто пътуването в страната беше ограничено, ами до магазина се ходеше при определени условия! Ограничения които вероятно и през комунизма ги е нямало. Това може да се случи пак, защото номера мина.

33

Пенсионер

преди 1 година

До Веселинъ 7112136860 44 Веселине, няма ли да поумнееш най после ? Не те познавам , но си много увреден идеологически.С тази война Путин срина Русия.

32

Джингиби

преди 1 година

Щом информацията идва от Китай значи е лъжа и дезинформация. Комунист истина не говори.

31

Анонимен

преди 1 година

Китай създадоха ковид за да свалят Тръмп - ако не беше ковид Тръмп щше да спечели миналите избори.

30

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Китай е съюзник на САЩ.Да се вярва,че Си Дзипин е с Русия е глупост на глупостите.И ще бъде зловещо наказан тоя полукитаец,полуяпонец.Си Дзипин,уважаеми означава Си Джапан.Последбото означава "япония".Над поднебесната империя стои само слънцето.Китай и Япония са наши врагове,а не наши приятели.Вярвайте само в Свята Русия! Да живее РускоБългарската Държава !

29

Анонимен

преди 1 година

вируса измисления беше създаден за цифровизация на населението дали с сертификат дали с нанографенивата мрежа няма значение факт е че ваксаните а не малка частнот театваните им вкараха емитиращ сигнал GOx nano мрежа в кръвта!

28

Анонимен

преди 1 година

ей 39ти: от друго е умряла жена ти. Ако бяхте забелязали как *** цели ята птици при тестването на 5Джи когато я калибрираха, може би щяхте да разберете къде е заровено кучето...