15

Анонимен

преди 1 година

Дошъл е "ден за размисъл" за пенсионерите. Къде сте, бе? Нали сте милиони, къде бяхте за изборите? Предавате левите сили на всички скорошни избори, гласувате за ГЕРБ и Възраждане. Те ще ви дадат сега едни мерки антиинфлационни, ще намалят инфлацията, като не ви дадат нищо и даже ще ви вземат даденото. Който се счита за беден, ощетен, гласува за левите нормални партии. От изборите се вижда, че няма бедни в България. Всички са десни. Ще ядете десните реформи на ваш гръб сега. Никакви оплаквания!

14

Анонимен

преди 1 година

Нека оставим населението да преживее избрания от него Либертариански ад. Населението е неосъзнато и гласува за десни партии, които не работят в негов интерес. Либертарианците на Слафчо, с главен икономически съветник Ники Василев, ще предложат много от Ада на либертарианския капитализъм. Герб ще предложат от същото, за да захранят отново кражбите и лъжите си. Десните градски също ще предложат, ако се разделят с ПП. Нека уври добре овчия мозък на населението.

13

Анонимен

преди 1 година

Изборите показаха, че народът иска дясно управление от либертариански вид. Как тълкуваме изборите, какво ни каза народът? Огромно желание за десни, африкански, либертариански реформи към по-малко помощи за бедните и повече помощи за богатите. "Пари при пари да отиват".

12

Отметка

преди 1 година

Немските пенсионери, с бели чорапи, бели панталонки тениски, двамата хванати за ръка бягат по плажа 9 сутринтта...Българските пенсионери - да се сърдели...майтап бе Уйли!!! Закривай тази държава.

11

Анонимен

преди 1 година

И Зайкова беше народен представител!

10

Анонимен

преди 1 година

Тези депутати, които ИТН излъчи и направи известни- бивши като тази и действащи- всички до един са ку-ку! Начело с лидера им. А и чисто визуално са отблъскващи.

9

Д.Колева

преди 1 година

Пенсионната система е сгрешена изначално.В България отдавна пенсията не се формира от направените вноски,а от бюджета.Кой ще плаща за бъдещите пенсионери,след като в България работници недостигат във всяка една сфера?Може би Промяната има гениално решение.

8

на малкия голямото

преди 1 година

До Асан Ми влачи и ти бе,кодуб!Някой да те е спрял!?Аман от дjендAри!

7

Анонимен

преди 1 година

лельо, имам идея - да се вземат пари от АйТиатата и да се раздадат на пенсионерите

6

Анонимен

преди 1 година

иначе с охрана да не я остреля некой в храсталака

5

БАНко

преди 1 година

Бая , ТУК ПИШЕ ЗА ЛИПСАТА НА ПАРИ ЗА ДОБАВКА НА ПЕНСИОНЕРИ , ХАЗНАТА Е ПРАЗНА !!! НЕ ПИШЕ ЗА АМЕРИКАНСКИЯ ГАЗ!!!

4

Анонимен

преди 1 година

Пенсионерите да се сърдят само на себе си. Такива про'с'таци и по 300лв. не заслужават.

3

Бай Ганя

преди 1 година

До БАНкоА Боко даде няколко милиарда на Русия, ама удобно се пропуска!

2

БАНко

преди 1 година

ДЕПУТКИТЕ ДАДОХА 500 000 000 НА УКРАЙНА , ПОХВАЛИ СЕ КИРО КАНАДКАТА !!!

1

Асан

преди 1 година

Дърта баба Яга и пенция и заплата влачи :)))