104

Анонимен

преди 1 година

горките сладури, ще остареят без да се изяват.

103

Анонимен

преди 1 година

За млади още има места но за стари след 40 г. е страшна безработица

102

Анонимен

преди 1 година

Ква реализация бе ахахаха те повечето не знаят на коя планета са, добре, че мама и тати ги хранят иначе клошарска работа

101

Анонимен

преди 1 година

Е нали знаят как се сменят памперси и как се берат ягоди, ще бъдат полезни на господарите

100

Гатю

преди 1 година

До Пак да повторя"""Браво .Така трябва.Тормоз на работодатела.

99

Анонимен

преди 1 година

Със скапана образователна система и глупави родители, децата няма да станат ракетни инженери

98

До Laravel

преди 1 година

Би ли ме насочил към фирмата ти? В момента съм QA, но наблягам върху ученето на C++, понеже ми се иска да премина към dev.

97

Анонимен

преди 1 година

Закво да работим бе, безсмислено е, пък и скоро роботите ще работят вместо нас, а ние ще си почиваме. Не е ли по-айляк така?

96

Нищо не казват

преди 1 година

относно това, че един определен контингент е малограмотен и дори неграмотен, но получава 22 вида соц. помощи и затова не желае да работи. Преобладаващата част от този контингент са се млади хора.

95

Скорчев

преди 1 година

До До мдаа"""Отсега ти казвам,че с този език,далече няма да стигнеш.Няма да прокопсаш.А и отдавна има електронни досиета с всички сертификати и компетенции,номерата им къде,как,защо и кога са издадени.С трудовата характеристика от предишния работодател е задължителна и тя започва още от стажант.Поне в нашия бранш,корабоводенето е така.

94

Анонимен

преди 1 година

На теория коментар 69 е напълно прав, но на практика нещата стоят по друг начин...

93

Laravel

преди 1 година

Не само, че има поле за реализация, но то е и огромно. Плащат се и луди заплати и една торба социални придовбивки. Стига само да могат и да им се учи. Обаче не искат. Оплакват се и хленчат, ама не подхващат нищо. В българския ни офис имаме 10-12 отворени с месеци позиции и търсим хора за тях. Заплащанията са от 3000лв за човек без опит до 14 000лв за синиъри. Кандидатите, които идват в 99% от случаите са пълна скръб.

92

Анонимен

преди 1 година

Ми жените си правят един онли фенс и от там няколко бона могат да изкарват, ако не са срамежливи. Ми ние мъжете кво, да седим в офис или да сме работници? Требваше по времето на Крум, Симеон или Калоян да се родим и да преследваме римляни в горите и да им правим засади.

91

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 92Работят за Глово и са свободни?

90

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 92Е, и? Какво правят като са по-умни? Стават инфлуенсъри и се правят на клоуни за някой клик? За масата говорим, не за изключенията.

89

СКРИТАТА ИСТИНА

преди 1 година

До мъни,мъни - ОТКРАЙ ВРЕМЕ 13-ТА НИ ЗАПЛАТА ОСТАВА ЗА ТЯХ!

88

Анонимен

преди 1 година

Младите са умни , не като родите ли си които политиците излъгаха да работят години за жълти стотинки , на всичкото отгоре им вдигнаха цените на жилищата , та да са роби цял живот и да са принудени да работят на всякакви условия .Това свърши !

87

Эръпшън

преди 1 година

До Анонимен"""не бачкат защото има кой да им дава."Оттатък",като навърши 21г.пълнолетие и е изритан от семейното огнище.Събират се за Коледа ,и толкоз.Има и завещание.Като ритна камбаната,ако те прочете нотариуса в завещанието,получаваш нещо.Ако ли не ,подсмърчаш.Затова там,уважават майка и баща,а не като тук да ги трепят.И не убиват бабите си заради пенсията.Това е накратко.

86

Анонимен

преди 1 година

До мъни,мъни ... така е - по този начин вместо 12 получаваш 13 заплати за годината, защото 52 : 4 = ???

85

мъни,мъни

преди 1 година

До До 69""А кога ще започнат да плащат в петък в 17.00часа?Един месец държат нашите пари у тях.Заплащане на седмица.