550

Дядо Щукар

преди 1 година

Иначе ако решели щели да напреднат... "Аз ако бека, всички пабантии в София ше пееба :-). И на фона на тия победоносни приказки, са изтикани на територия, която е сигурно вече под 1/4 от града. Е, имали бол жертвени агнета, дали!

549

Гого

преди 1 година

Слава на велика Русия. Слава на Путин, който освобождава народа си от фашистките потисници. Никой никога няма да победи братска Русия

548

Анонимен

преди 1 година

Украинските оперативно тактически балистични ракети САПСАН, с далекобойност 500 км и радиус на действие до 10 км навлизат през 2023г. на въоръжение в украинската армия. Преди няколко месеца имаше мощни взривове на военна авиобаза в Крим.

547

Ха ха

преди 1 година

Окупаторите се избиват.

546

Коци

преди 1 година

Чучелото путин трябва да го обесят на червения площад.

545

Браво

преди 1 година

Най добрия руснак е мъртвия.

544

Анонимен

преди 1 година

7:1? Е, хубаво де, ама защо тогава се тревожат урките че ще свършат боеприпасите и хората. Авторите на пасквила по - горе плачат на чужд гроб!Но ако тази война не спре утре ще посрещата вашите мъже и синове в цинкови пардесюта.Ще ви мобилизират, ще ви ловят по спирките и моловете, шаяк,цинтарки, манерки и ходом маршкъм оная с косата.

543

Гошо Пешо

преди 1 година

УВС развенчаха мита за непобедимата руска армия.В очите и на самите руснаци, които видяха на практика безсмислието на водената от тях война в Украйна!На рашките вече не им остава нищо друго освен да свият знамената и...ДИМ ДА ГИ НЯМА!!!Разпада на Ресия на териториите на загроцините през вековете територии е предстоящ...За са си отдъхте човечеството и руския народ от руските *** сатрапи...

542

Да бе

преди 1 година

Така е удряйте със задните си части половия им орган и викайте На ви на ви на ви ...Видяхте ли сега

541

Анонимен

преди 1 година

ВОЙНАТА Е НАПЪЛНО ЗАКОННО СРЕДСТВО ЗА РАЗРЕШАВАНЕ НА МЕЖДУДЪРЖАВНИ ПРОБЛЕМИ. СПЕЦИАЛНАТА ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ СЪЩО. ТЯ Е ИЗМИСЛЕНА ОТ САЩ. КОГАТО МАЛКА УКРАЙНА С НАТРАПЕНИЯ СИ ЕЛИТ РЕШИ ДА СЕ РАПЧИ НА ВТОРАТА АРМИЯ В СВЕТА СЕГА ПОЛУЧАВА ТОВА КОЕТО Е ТЪРСИЛА. РУСИЯ ПОКАЗА ЧЕ МОЖЕ ДА НАПРЕДВА И МЪЛНИЕНОСНО И ДА СЕ БИЕ ПОЗИЦИОННО. УКРОПОБЕДИТЕ СА ОРГАНИЗИРАНИ ИЗТЕГЛЯНИЯ НА РУСНАЦИТЕ И ТОВА Е ВИДНО ЗА ВСЕКИ. 6 МИЛИОНА УКРАШНЦИ СА МИГРИРАЛИ В РУСИЯ.

540

Друг

преди 1 година

Защо изобщо имс такива заблуждаващи статии? За да блеят овцете.

539

Пропов

преди 1 година

Ей Българио, какви хора си отгледала! Дай им трупове да броят 100хил. , 200 хил...Ами как Руснаците си играели, примамвали ги да ги трепят. Руснаците всъщност какво правят в Украйна. Територия ли искат или ей тъй, да поубиват малко хора?! И българина да им брой труповете, щото българина за друго не става, освен да гледа остстрани и да злобее, интригантства и тем подобни подмолни и подривни дейности.н

538

Мда

преди 1 година

ХахахахахаНЕма такива простотии! Украйна изчезва като държава, като народ, тая тръгнала да обяснява как не щяли да напредват, щото много руснаци трепели...Хахахаха, това е като оня брадат виц за надписа на задния капак на Трабанта, който гласял - "Мога много, но не искам..."!!

537

Татул

преди 1 година

Щото не можете!

536

ха-ха

преди 1 година

Поредната порция фашистка по.мия излята в Днес от дебелата и противна укрофилка Н.Христова.Стотици подобни измишльотини изсмукани от дебелите пръсти на жалката трътла. Измислени герои , измислени истории и всичкия този буламач полятс много много вкисната пом.ия.

535

ЛОПАТАР

преди 1 година

ДА ВИ МАЙ.ТА НАЦИСКА, ЩЕ ВИ КЛАТИМ!

534

Американски джендър

преди 1 година

Само ще се исмея нищо друго няма да кажа

533

Сабри

преди 1 година

Жуков не е участвал в Сталинградската битка. Тои е най бездарният и необразован съветски военен.

532

ИВАН МАНАФА

преди 1 година

ВИНАГИ. СЪМ. КАЗВАЛ. И. ПАКЩЕ. ГО. КАЖА. ТАМ. КЪДЕТОБРАТЯТА. БЛИЗНАЦИ** КОМУНИЗЪМ И ФАШИЗЪМ*СА. СТЪПИЛИ. ХУБАВО. НЕДЕЙДА. ЧАКАШ . ТОВА. Е. ПО ЛОШО. И. ОТ. ЧУМА.

531

Warhead

преди 1 година

Ама се повеселихме с тотални глупости.7 към 1, и били даже изчаквали.За операция Бахмутска месомелачка чували ли сте? (Месото е украинско)Аре отивайте да цунете дъгата сега.