14

Анонимен

преди 1 година

Сега нека цял месец я хранят с истанбулската конвенция.

13

МВР ВИЖТЕ СЕ

преди 1 година

Това е СЕКТА, тази жена е зомбирана с честоти за забавление на стари полицаи, манипулират я с компютър и антени!

12

Анонимен

преди 1 година

Вероятно е с психични отклонения. Страшно е, като си помислим колко такива бродят из София, изглеждат като нормалните хора и не знаеш в кой момент ще се откючи агресията им и какво ще направят.

11

Анонимен

преди 1 година

Права е тая да напада само жени. Като знае от първо лице за какви същества става дума...

10

Българският СИНДРОМ

преди 1 година

ОСТАРЯВАМЕ БАВНО - като Нация / ОЗВЕРЯВАМЕ БАВНО - като Общество / или може би БЪРЗО, а само АЛЧНОСТА и ВЛАСТОЛЮБИЕТО (или може би страхът от справедливо възмездие) на един тип визирам Б. Методиев Борисов не намаляват стигайки до там да направи цяла България заложнил на собственото си его, нарцисизъм и самовлюбеност и превръщайки голяма част от българите в заложници на Стокхолмския синдром. На последното добре са го научили в милиционерската школа и ченгесарницата от Кръга Банкя.

9

Анонимен

преди 1 година

Има качества да стане инфлуенсър като Емили тротинетката и Чеченеца. Такива много вървят в момента, ще печели много от клипове.

8

Аман от луди

преди 1 година

Тая хахавели ще я пуснат и пак ще напада хората с шило. Трябвало да сме толерантни към смахнатите. Не съм толерантна! Искрено ненавиждам всички изкукуригали дето ежедневно застрашават тия дето ги издържаме с данъците си. Кротките не ми пречат, но към агресивните имам нулева толерантност

7

Анонимен

преди 1 година

Винаги ме нервират хора, които не са се сблъсквали в живота си с психично болни и говорят за някакви разумни начини за да се справиш с психично болните. Ами няма разумни начини. То в България и законите са скапани. Такива хора трябва да лежат в някакви специализирани заведения, но то в България нямало достатъчно такива... Държавата пък нямала пари за да ги гледа и се оказва, че проблемите са нерешими... За какво плащаме данъци тогава?

6

Анонимен

преди 1 година

Емили Тротинетката да не са я пуснали?

5

Анонимен

преди 1 година

Първо да и заветът шилото до дръжката в зaд.ника пък после да и търсят психиатър. Изкукурига народа.

4

Анонимен

преди 1 година

До АсанИскаш да ти я цитират ли? Или не разбираш какво значи вербална агресия?

3

лице

преди 1 година

А някое лице от мъжки пол не е ли имало наоколо, да я понатупа тая? Ами ако беше намушкала дете? Луда, луда-колко да е луда? Що не се хвърля на мъже, а само на жени и деца?

2

Асан

преди 1 година

Как ги е нападала вербално :)))

1

Анонимен

преди 1 година

Жената си е за психиатрия. От къв зор я арестувате? Ще и повдигнете обвинение, че е болна? Има си специални заведения за такива хора, има си лекарства. Арестували я, и квоооу?