9

Иван

преди 1 година

Г,-Мижидиев,защо поехте задължения на Ал.бошница??Знае се точно кой доевдоха болницата до фалит.К.Ангелов,Д.Буланов с пет трудови договора,Атанас Йонков ,Богов Компания.Така ли защитавате интересите наболницата и държавата??Защо г-нМинистър.Париза великденски няма за всички пенсионери.Просто това с опрашването е повод същите назначени от вас да продължат присвояване на средствачрез уж закупуване на апаратура.Защо г-нМИНИСТЪР??

8

Асан

преди 1 година

Те са го остойностили вече - 5 минути преглед = 50 лева :)))

7

Анонимен

преди 1 година

Медиците колкото и да се напъват, в очите на пациентите вече не са това, което бяха. Това са търгаши, готови да погубят живота ти за пари!!! И по 100 бона да им направите заплатите, съдбата ще им върне всичко, а както знаем, тя е ***.

6

Анонимен

преди 1 година

търговците в бели престилки - за тя ли става въпрос?

5

Анонимен

преди 1 година

Извадете на светло колко ни ограбиха по време на фалшивата пандемия. Милиарди отмъкнаха. Това е най- продажното племе на планетата.

4

Фед Красивия

преди 1 година

Аз кат *** аграр си мислех,че в здравната система на първо място са пациентите...А те в България са последната дупка на кавала в здравната.Де да знам,може пък аз да греша...

3

Анонимен

преди 1 година

Лекари? Това са търговци- трябва да празнуват деня на търговеца. Напишете още нещо за лечението на онкоболни с фалшиви лекраства и обогатяването на лекарите за сметка на чуждия живот.

2

илюминат - ренегат

преди 1 година

То ЛЕКАРИ почти не останаха! Виж пладнешки обирджии дал господ.

1

Чиракът наМагьосника

преди 1 година

А на хората?Или да го д бедните?