40

Тон

преди 1 година

Лъжи,лъжи и пак лъжи!

39

Статистиката казва

преди 1 година

През 1939 година,в навечерието на ВСВ,в България са се отглеждали 28 000 000 овце.Ама само овце.без козите,конете,магаретата,кравите,воловете и биволите.Та тогава е нямало парников ефект,а сега когато за войната се изполват ракетни двигатели,два-три пъти по-мощни снаряди и безчет Еър-Крафт,днес ще обвиниме добичетата и хайваните които са ни хранили от когато се помни и света.

38

ЗЕЛЕН

преди 1 година

Абе тия снаряди , бомби самолети коиото гърмят в Украйна , както и Танковете горящи поне 200л нафта на зас, колко СО2 произвеждат?

37

крети

преди 1 година

Всички зелени да спрът да пъ.р.д.ят тогава, лицемерни Роби!

36

друг анонимен

преди 1 година

До АнонименЗелените не са болни, а са много изобретателни. Просто са много мързеливи за да работят нещо друго.

35

00014

преди 1 година

Всеки човек е вид нискотемпературна печка и затопля околата среда. И всичките му домашни уреди. Избийте и хората.

34

Анонимен

преди 1 година

Метанът играел голяма роля в *климатичните промени,ама верно ли!Е като зелените са толкова загрижени за климата защо се хранят с животински продукти/мляко,месо,сметана,сирене,масло и др/,,с плодове и зеленчуци,да папкат инсекти и GMO за да са щастливи.Растенията отделят метан при гниене заради смяна на сезоните.Това са естествени процеси,при разлагане се отделя метан,значи природата греши,тя сама се замърсява.Но природата и земята никога не грешат,само хора необичащи нищо живо казват това!

33

Анонимен

преди 1 година

Глупости!!

32

Анонимен

преди 1 година

Да бе да!!!

31

ЯЖ БРЪМБАРИ ЗА КЛАУС

преди 1 година

Някога Ахфриканските стада са били колкото цялата савана. В северна америка стадата бизони са били от хоризонт до хоризонт. Ама не, сега изведнъж климатичните съчинения "откриха", че баш ама именно животните от стопанска дейност са най-ама най- найнай вредни за планетата! Виж, частните самолети имат нулев принос, откриха го същите "експерти"! Които ако не открият каквото им е зададено, няма да получат финансиране! А сега де! Да не излезе някаква измама?

30

Анонимен

преди 1 година

Само една проста сметчичка - ако сте способни да разсъждавате - дано се усетите как ни бъзикат... Че почва да става много опасно. Ако не ядем месо - какво ще правим? Трябва да го заменим с растителни храни - боб и леща - които ще ни накарат да направим какво? да отделяме метан - е баш тоя, дето ужким го спестихме - айде стига с тия климатични измишльотини бе, гадна абсурдна античовешка секта!

29

До 18

преди 1 година

"Тревопасните животни са най-големия източник на метан!" ------------- Ами добре, ще бъде забранено на хората да отглеждат тревопасни животни и да ядат месо. А как ще забраниш на хищниците да ги ядат? И тях ли ще ги направиш тревопасни, или ще ги избиеш? И в двата случая тревопасните ще станат много повече и ще се отделя много повече метан. А междувременно скакалците ще унищожават земеделската продукция и накрая ще останат само те, поне докато изядат последното стръкче растителност на Земята.

28

Анонимен

преди 1 година

ммММ ама ЧЕСТНО ЛИ баш метанът, и кво ще правим, трябва да *** вегетарианците, те са основен производител на метан! Леле лелее дано само не излезе някаква ОГРОМНА ЛЪЖА И ИЗМИШЛЬОТИНА за да унищожат животновътството и да ни накарат да им ядем бръмбарите! АМА БЕЗ КОНСПИРАЦИИ НАЛИ ТАКА!

27

Анонимен

преди 1 година

Не разбхте ли?!? В ЕС ще стоим на тъмно и ше ядем скакалци, за да може да спасим плоската планета! Няма мърдане щом коминтерна го е решил!

26

Анонимен

преди 1 година

Айде, пребориха въглеродния диоксид, сега метнаха метана. Скоро ще издадат декрет, всички вушкани да спрат дейност, защото замърсяват в пъти повече от човешката дейност. Оп, това май беше тайна.

25

Анонимен

преди 1 година

Дали след като приключат с животните няма да се насочат към един друг биологичен вид !?

24

Ками, обърках се

преди 1 година

с какво оставям въглеродния си отпечатък върху планетата - дали като летя със самолет, или като ям трева вместо месо, или като се боря за опазване на застрашените животински видове? Ако си отглеждам само зеленчуци в двора и опазвам природата, като правя компост от остатъците за тор, пак ли ще имам принос за унищожаването на живота на Земята? Ако се откажа от електричеството и се топля със събраните съчки от гората, пак ли ще повиша емисиите на въглеродния двуокис? Дай ми съвет, моля те!

23

Анонимен

преди 1 година

Зелените са хора с психически отклонения.Водят ни към нашия собствен краи.Учудвам се ,че обществото няма никакво чувство за самосъхранение!

22

мак

преди 1 година

Да спрем да се храним, пътуваме, въобще, да живеем, ама всички - онези учени също, и политиците, които плашат и измислят забрани само за простолюдие. Да пресушим и блатата, щот са вредни за околния свят. Тогава въздухът ще е кристално чист, а климатът ще спре да се затопля.

21

Сатир

преди 1 година

Защо никой не коментира Метанола???? За производството на 4 кубика биодизел се изхвърля в атмосферата 1 кубик Метанол. Зеленясалите да се изкажат.