169

100нарциса vs Зеленс

преди 1 година

В срванение със Зеленски тия са 100-на а той е сам и одмота от запада над 200 милярда суха пара, хиляди тонове оръжие и боеприпаси и подобни тежести хуманитарна помощ. Парите препаха, чифтетата разпродадоха а храните замениха за диаманти с Африканите

168

лина

преди 1 година

Продажници,със същия патос защитавали комунизма и сега измислената им демокрация,според това накъде духа вятъра.Нищо добро не ги чака ,защото времената се менят и много скоро пак ще им се наложи да се пребоядисват.....но този път ще им е края

167

Списътът на Шиндлер

преди 1 година

Пиян или дрогиран е бил Едвин та се събудил малко преди да публикуват хартията и макар да е Е, Едвин са го турили последен. Списъкът е непълен. В България има повече от 108 Зеленскоидални КондомоКапутераскиПрезерватива. Списъкът е нещо като "Походът или Бунтът на ВИТИЗетерасорезбийските индивидуални шашкън бабаити, особенно малокилограместата ЧораГовньочева.

166

Анонимен

преди 1 година

Свръх смешници махайте се като не ви харесва България

165

Анонимен

преди 1 година

108 уважавани интелектуалци си въобразяват, че могат да са по-силни от парите на Къра, Нексо и Божков. Е, вижда се - не сте. Кинтите дават самочувствие на тези младежи да се подиграват с когото си поискат.

164

Анонимен

преди 1 година

Нази шашма щеше да има ефект ако се бяха подписали 240 ин-натъкмялци. Така спидсъкът мяза на "Бунтът на ВИТИЗярчетата, >10 про фанесора, подписани с пагона "проф" а един от които се подписал с "Професор" и за малко да отпадне. Турили го предпоследен. Един учител, лекар, архитект няма. От БАН само <5 са парчета. Библиотекар макар най близо стои до Библията няма нито един както липсват свещеници. Не това не е Списъкът на Шиндлер, Това е Списъкът на Зеленските в България.

163

баба мара

преди 1 година

бълг полк да заминава за фронта в украина стига празни приказки деистваитеаз искам преговори и мир не на воината не на оръжията

162

Анонимен

преди 1 година

Интелект е различно от задниХ, така че тези най-добре да си мълчат

161

Анонимен

преди 1 година

ЗАЩО ЛИ МИ ЗВУЧИ КАТО "HUNDERT AUTOREN GEGEN EINSTEIN" or in english "ONE KUNDRED AUTHORS AGAINST EINSTEIN"??!!! ХА,ХА КЛОУНИТЕ ОТ ДОЛИНАТА НА ТЪМНИТЕ БАЛКАНСКИ П_Р_О*С_Т_А_Ц_И !!!

160

Анонимен

преди 1 година

SEXBOMB, SEXBOMBQ YOU ARE SEX BOMB !!! Baby you can turn me on.

159

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

В този списък не видях имената на един дори Етногенечески Българин ! Всички са сефардски и ашкеназки евреи,пъмъци,турци,криптотурци,арменци и няколко рома.Ние сме под абсолютна еврейска османска окупация.! РУСКАТА АРМИЯ ДА СЕ САМОСЕЗИРА ! РУСКАТА АРМИЯ ДА НАХЛУВА.!

158

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

В този списък не видях имената на един дори Етногенечески Българин ! Всипкинса сефардски и ашкеназки евреи,пъмъци,турци,криптотурци,арменци и няколко рома.Ние сме под абсолютна еврейска османска окупация.! РУСКАТА АРМИЯ ДА СЕ САМОСЕЗИРА ! РУСКАТА АЕМИЯ ДА НАХЛУВА.!

157

"ИНТЕЛЕКТУАЛ&qu

преди 1 година

До БрейЗащо само вие да сте в почивка,а така наречените копейки нямат ли право да почиват или те трябва да са ви роби на вас мързеливите и алчни интелектуалци които сте научени само да смучете на готово!

156

Анонимен

преди 1 година

Ако ПП и ДБ мислят, че заставайки СРЕЩУ тези хора, ще спечелят НЕЩО на местните избори, значи живеят в паралелна реалност.

155

Брей

преди 1 година

Много се активираха лилипутинистите бре!!!! Тея индивиди не ходят ли на работа. Айде аз съм в почивка, но те тея всичките ли не работят бре!!! Сигурно това е и работата им - срещу копейчици да злословят срещу свободата, демокрацията и Европейското настояще и бъдеще на България.

154

Попов

преди 1 година

Всички от този списък / национални предатели/- да отиват в Украйна да се бият с лошия Путин!!!!

153

123456

преди 1 година

влади въргала ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ СРАМ И РЕЗИЛ ЗА ТАЗИ НАЦИЯ СЪСТАВЕНА ОТ ПЛЕБЕИ...

152

Анонимен

преди 1 година

Интелектуалци?!?!?! Това е смешно. Кръпката, тагаревия, шаламановия - интелектуалци?!?!?! Интелектуалец е Анжел Вагенщайн. А тези военнолюбци са грантаджии при всяка власт. Интелектуалци за оръжия и война, е и това измислиха в България.

151

Пенсионер

преди 1 година

Повечето от коментарите по долу потвърждават истинността на тази подписка.Комунистите при войната на Путин смело надигат глава. Напред към миналото. Но няма да стане. България няма да бъде троянски кон на Путин. ЕС , НАТО, еврозоната , Шенген .Тава е пътя на България за винаги.

150

Така е ..

преди 1 година

Абсолютно точно. Браво.